Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогнозите на Shiba Inu предполагат цена от $0,001

Прогнозите на Shiba...
Прогнозите на Shiba Inu предполагат цена от $0,001

Анализ на цените на Shiba Inu: Ще поддържа ли SHIB последните печалби?

Прогнозите на Shiba Inu предполагат цена от $0,001 SHIB на фона на значително изгаряне на SHIB и нарастващ институционален обем

Shiba Inu (SHIB), често наричан „убиецът на доджкойни“, придоби огромна популярност през последният бик пробег, привличащ инвеститори със своя ориентиран към мемите подход и забележителна ценова траектория. Тъй като пазарът изпитва скорошни колебания, инвеститорите са любопитни за бъдещите перспективи на тази монета с кучешка тематика.

Текущо състояние на SHIB:

Потенциалът на Shiba Inu: Проучване на прогнозите, предизвикателствата и динамиката на пазара

В момента токенът SHIB се търгува на $0,000008217 , с 24-часов обем на търговия от $295 милиона и пазарна капитализация от $4,8 милиарда. За да оценим потенциалната устойчивост на неотдавнашния скок на цените на SHIB, ние се задълбочаваме в неговите основи.

Прогноза за цената на Shiba Inu:

Технически анализ:

  1. Незабавни нива: SHIB е изправен пред съпротива при $0,0000086, с последващи нива при $0,0000089 и $0,0000092, които оказват влияние върху възходящата му траектория. Обратно, нивата на подкрепа при $0,0000079, $0,0000076 и $0,0000073 са критични за предотвратяване на по-нататъшни спадове.
  2. Индекс на относителна сила (RSI): В момента при 55, отразяващи мечи настроения и показващи потенциален низходящ тренд или липса на силен възходящ импулс.
  3. Пълзящи средни: 50-дневната експоненциална подвижна средна (EMA) при $0,0000083 поддържа низходящата тенденция, сигнализирайки, че SHIB се търгува под тази граница.
  4. Анализ на графиката: Идентифицира тренд линия на съпротива при $0,00000860, мечи пресичане на 50 EMA и мечи модел на поглъщаща свещ, всички сочещи към тенденция на продажби.
  5. Индикатор MACD: Сигнализира тенденция на продажба, като подчертава риска надолу.

Възможности и предизвикателства:

  1. Поддържащи зони: Потенциални възможности за закупуване по време на отдръпвания, особено при 200-дневната EMA и зона на задръстване на купувача на $0,000008.
  2. Програма за изгаряне на токени: Драматично увеличение на скоростта на изгаряне на токени, надхвърлящо 444 000% допринася към оптимизъм чрез намаляване на наличното предлагане и повишаване на стойността на SHIB.
  3. Притеснения: Намаляването на големия обем на транзакциите и намаляващият интерес към китовете пораждат притеснения въпреки положителната инерция.
  4. Институционално влияние: Институционалните инвеститори играят ключова роля в стабилизирането на цените, с акцент върху защитата на нивото на подкрепа от $0,000077.

Въпреки че SHIB демонстрира положителна инерция, внимателното разглеждане на техническите индикатори и фундаменталните фактори е от решаващо значение. Програмата за изгаряне на токени и институционалното влияние осигуряват оптимизъм, но опасенията относно намаляващите показатели и потенциалния мечи контрол трябва да бъдат наблюдавани. Търговците може да обмислят осигуряване на печалби на фона на продължаващата корекция, като подчертават важността на нивата на подкрепа и съпротива при прогнозирането на бъдещите движения на SHIB.

Публикацията на Светлана Петкова: "Прогнозите на Shiba Inu предполагат цена от $0,001" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!