Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Q3 на Filecoin 2023: Акценти и прогнози

Преди осем години Protocol Labs пуснаха своята криптовалута Filecoin на 15 юли. Той носи символа ⨎ и наскоро привлече вниманието на търговци и инвеститори. Докато много криптовалути бяха изправени пред спад през 2021 г. и 2022 г. поради пандемията от Covid-19, рецесията и ниския процент на БВП, Filecoin достигна своя връх от $186,46 на 2 април 2021 г. Той отново претърпя значително покачване на 6 септември 2021 г. с цена от $113,81.

Ако сте нов в пространството за крипто търговия, ето малко информация за Filecoin:  Filecoin е децентрализирана мрежа, изградена върху блокчейн технология. Неговата криптовалута също носи същото име. Filecoin възнамерява да създаде пазар, където потребителите могат да таксуват други да съхраняват техните данни в тази децентрализирана мрежа, докато потребителите могат да отдават под наем своето излишно място за съхранение. Filecoin предоставя надеждна и ефективна опция за децентрализирано съхранение чрез използване на блокчейн и криптографска технология. Ако търсите FIL ценова прогноза, вие сте на правилното място!

Обобщение за Q2 2023

Сега нека се прехвърлим към второто тримесечие на 2023 г. Filecoin се търгува на $4,4, а средната цена през второто тримесечие е около $4,54. Да, можете да разберете, че спадът от $186,46 до $4,4 е много, но второто тримесечие все още не е приключило. Но крипто търговците и инвеститорите, интересуващи се от прогнозиране на цените на FIL, често се чудят колко може да се увеличи цената. Експертите не обещават нов връх в прогнозата за цената на FIL, но също така споменават, че са възможни леки повишения.

Ето някои положителни признаци, които подкрепят прогнозата:

  • Пазарът за съхранение на Filecoin нарасна през второто тримесечие на 2023 г., тъй като активните сделки се увеличиха с 64% на тримесечие (QoQ).

  • Използването на хранилище се е увеличило от около 4% през първото тримесечие на 2023 г. до над 8% през второто тримесечие на 2023 г. въпреки спада от 12% QoQ на капацитета за съхранение.

  • Поради 60% ръст в броя на клиенти с големи набори от данни и 64% ръст QoQ на активни споразумения за съхранение, приходите се покачиха с 91% през Q2 на 2023 г.

  • С помощта на виртуалната машина Filecoin (наречена FVM) станаха възможни нови случаи на употреба като постоянно съхранение, течен залог и децентрализирано изчисление.

Акценти и прогнози за Q3 и Q4 на 2023 г

Независимо от текущата цена на Filecoin, трябва да запомните, че Коледа през 2023 г. тепърва предстои. С други думи, цената на Filecoin все още има потенциала да достигне нови върхове. Според прогнозата на Filecoin от експерти, цената на Filecoin може да се повиши в бъдеще поради добри пазарни обстоятелства, повече използване, сътрудничество и технологични подобрения.

От самото си създаване Filecoin генерира голям интерес и се разглежда като потенциална крипто инвестиция в индустриите на блокчейн и цифрова валута. На фона на високата си волатилност и колебанията на цените, прогнозата на FIL за Q3 и Q4 на 2023 г. предполага максимум $5,38. Освен това трябва да се отбележи, че през февруари 2023 г. Filecoin достигна мини етап от около $8,58. По този начин можете да се надявате, че подобни пикове и скокове може да се случат в близко бъдеще.

Заключение

Надеждата остава голяма за Filecoin, тъй като показва ползотворни признаци за постигане на нови висоти в крипто света. Премахвайки сравнението с други криптовалути, Filecoin със сигурност се конкурира със себе си и прогнозите за цените са обещаващи. Докато средната стойност за второто тримесечие на 2023 г. е $4,54, очакванията за предстоящите тримесечие на третото и четвъртото тримесечие си струва да се подкрепят в бъдеще.

Публикацията на Олег Димитров: "Q3 на Filecoin 2023: Акценти и прогнози" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!