Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ръководителите на крипто борси прогнозират бичи пазар в началото на 2024 г.

Ръководителите на...
Ръководителите на крипто борси прогнозират бичи пазар в началото на...

Австралийските крипто борси предвиждат ускорена пазарна активност в началото на 2024 г.

Ръководителите на най-големите крипто борси в Австралия изразяват оптимизъм относно крипто пазара, като очакват ускоряване на активността през първите месеци на 2024 г. Лидерите в индустрията смятат, че пазарът вече е навлязъл в началната фаза на голямо рали, с повишена покупателна активност и положителен пазарни условия. В резултат на това крипто борсите се подготвят за потенциален растеж, разширяване на инфраструктурата и подобряване на възможностите за справяне с очакваното нарастване на търсенето.

Подготовка за бичи пазар

Адриан Пржелозни, главен изпълнителен директор на Independent Reserve, подчерта важността да бъдете подготвени за бичи пазар, цитирайки необходимостта от стабилни процеси, персонал и инфраструктура. Настроенията се повтарят и от други лидери на борсата, които наемат и укрепват своите платформи в очакване на бързо нарастване на пазарната активност. Очакванията са, че крипто индустрията ще стане свидетел на значителен растеж през следващите две години.

Възходящи пазарни условия и растеж

Шефът на BTC Markets Каролайн Боулър отбеляза, че пазарните условия са станали по-възходящи през годината, подчертавайки общото възстановяване, което започна през януари. Въпреки нелинейните пазарни печалби, общият ръст в цените на активите и технологичните приложения в цялата индустрия се разглежда като причина за доверие. Притокът на нови потребители и увеличаването на обемите на търговия допълнително подкрепят оценката, че крипто пазарът е в ранните етапи на бичи пазар.

Повишаване на покупателната активност

Томи Хонан, ръководител на продуктовата стратегия в Swyftx, съобщи за повишаване на покупателната активност и подчерта важността на укрепването на функционалността за директен дебит. Възобновяването на пазарния интерес се дължи на подобрените пазарни основи, привличайки инвеститори, които са останали настрана по време на мечия пазар. Swyftx, наред с други борси, е свидетел на значителен брой клиенти, които се връщат на пазара след периоди на неактивност.

Внимание по време на пазарните фази

Анализатори прогнозират $5 трилиона пазарна капитализация на крипто през 2024 г

Въпреки че преобладава оптимизмът, управляващият директор на Kraken Австралия Джонатан Милър прояви предпазливост, подчертавайки погрешното схващане, че крипто пазарът е или във фаза на бик, или на мечка. Милър подчертава голямата сива зона между тези две крайности. Той посочи предстоящи събития като халвинга на Биткойн и надграждане на Dencun на Ethereum като фактори, допринасящи за оптимизма, особено сред институционалните инвеститори.

Изображение: Графика, илюстрираща фазите на крипто пазара, подчертаваща сивата зона между бичи и мечи пазари.

Фокус върху образованието и отговорното навлизане

Генералният мениджър на Binance Australia Бен Роуз подчерта важността на обучението на потребителите преди потенциално рали. Binance е свидетел на увеличени регистрации и търговска активност, но Роуз подчерта необходимостта да се гарантира, че потребителите избягват да купуват FOMO. Ключът към задържането на потребителите, според Роуз, е осигуряването на устойчиво и отговорно навлизане, при което потребителите разбират предимствата на крипто отвъд краткосрочните колебания на цените.

Положителната перспектива сред австралийските крипто борси отразява по-широкото очакване за повишена пазарна активност през следващите месеци. Докато индустрията се подготвя за потенциален растеж, борсите се фокусират върху укрепване на своята инфраструктура, обучение на потребителите и възприемане на отговорни практики за навигация в развиващия се пазар на крипто пазара.

Публикацията: "Ръководителите на крипто борси прогнозират бичи пазар в началото на 2024 г." се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!