Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Рали на цените на Ethereum: Одобрение на ETF, точка за технически анализ към цел от $12 000

Рали на цените на...
Рали на цените на Ethereum: Одобрение на ETF, точка за технически...

Ethereum: Ще предизвика ли одобрението на ETF масивно рали?

Ethereum (ETHUSD) е в критичен момент, като пазарни анализатори и търговци следят отблизо потенциалното въздействие на одобренията на ETF върху неговата ценова траектория. TradingShot , забележителен източник за анализ на тенденции и сигнали за криптовалута, подчерта ключови технически модели, които предполагат, че на хоризонта може да има значително покачване.

Ключови фактори, влияещи върху потенциалния скок на Ethereum

Крайни срокове на SEC за Ethereum ETF приложения

Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) наближава решаващите крайни срокове на 23 май и 24 май, за да вземе решение относно спот заявления за Ethereum ETF, подадени от Vaneck и Ark Invest. Одобрението на тези ETF би могло да осигури значителен тласък на Ethereum, подобно на предишните ралита, водени от ETF, в други криптовалути.

Технически анализ: Възходящи индикатори

Според TradingShot графиката на Ethereum разкрива няколко възходящи индикатора. Преди месец те идентифицираха силен клъстер за подкрепа, образуващ модел Bull Flag, което предполага средносрочна възможност за покупка. Този модел обикновено е показателен за продължаване на текущата възходяща тенденция, потенциално водеща до значителни увеличения на цените.

Изпълнение на историческия цикъл

В исторически план Ethereum показва стабилна производителност след подобни технически настройки. TradingShot прави паралели с фазата на консолидация от август до октомври 2020 г., след което Ethereum претърпя значително покачване. Настоящите пазарни условия отразяват това минало поведение, което показва потенциално повторение.

Възходящи RSI и LMACD сигнали

1-седмичният индекс на относителна сила (RSI) в момента прави бичи обрат, след като се възстанови от лек пробив на Channel Up. Едновременно с това 1-седмичната дивергенция на изоставащата пълзяща средна (LMACD) се доближава до възходящ кръст, напомнящ за условията, наблюдавани през ноември 2020 г. Тези технически сигнали исторически предшестват значителни покачвания на цените.

Потенциални ценови цели и дългосрочни перспективи

Нива на разширение на Фибоначи

Анализ на цените на XRP: активност на китове, технически показатели и бъдеща перспектива

Следвайки техническите модели и историческите тенденции, TradingShot остава оптимистичен по отношение на дългосрочните перспективи на Ethereum. Те прогнозират силно покачване към края на годината, целяйки $12 000, въз основа на нивото на разширение на Фибоначи 1.5. Тази цел съответства на предишни пикове, наблюдавани след подобни фази на консолидация.

Настроения на пазара и инвеститорски интерес

Пазарните настроения и инвеститорският интерес са критични двигатели на цените на криптовалутите. Очакването на одобрения на ETF генерира положителни настроения, които биха могли да се превърнат в повишена покупателна активност. С нарастването на институционалния интерес, воден от достъпността на ETF, цената на Ethereum може да види значителна възходяща инерция.

Заключение

Ethereum стои на ръба на потенциално масивно рали, което зависи от предстоящите решения на SEC и е подкрепено от стабилни технически индикатори. Комбинацията от благоприятни новини за ETF и историческо представяне на цикъла позиционира Ethereum за значителен растеж. Инвеститорите и търговците трябва да следят внимателно тези развития, тъй като одобрението на спот Ethereum ETF от Vaneck и Ark Invest може да бъде катализатор за достигането на Ethereum до нови рекорди за всички времена.

TradingShot продължава да предоставя ценни прозрения и сигнали, подчертавайки възходящите перспективи за Ethereum в средносрочен до дългосрочен план. При правилните пазарни условия Ethereum наистина може да постигне планираната цел от $12 000 до края на годината.

източник:

ETHEREUM Ще предизвика ли одобрение на ETF огромно рали? от TradingShot на TradingView.com

Публикацията на Георги Шопов: "Рали на цените на Ethereum: Одобрение на ETF, точка за технически анализ към цел от $12 000" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Одобрението на Et...
Одобрението на Ethereum ETF се очертава: Ще тласне ли Ethereum до нови върхове като Биткойн?

ETF за криптовалута: Трансформиращо влияние върху пазара Спот Биткойн ETF: разтърсващ пазар Одобрението на спот Биткойн ETF на 10 януари...

Цената на Биткойн...
Цената на Биткойн спря: Забавяне на мрежата или възходящ сигнал? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Ценовите борби на Биткойн и забавянето на мрежата Текущ пазарен анализ Биткойн (BTC) се сблъска с трудности при надхвърлянето на...

Прогноза за ценит...
Прогноза за цените на Shiba Inu (SHIB): Активността на китовете намеква за възходящ дългосрочен потенциал

Shiba Inu (SHIB) китове и пазарни тенденции Преглед на дейността на китовете Последните данни във веригата показват забележителна...

Анализ на цената ...
Анализ на цената на Биткойн: Ключови прозрения от Zero Ika за краткосрочно бъдеще

Анализ на Биткойн пазара: прозрения и бъдещи прогнози В последните разработки Биткойнът показа значително движение, привличайки вниманието на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!