Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ръстът в активността на Етериум китовете подхранва волатилността

Ръстът в активността...
Ръстът в активността на Етериум китовете подхранва волатилността

Ethereum е изправен пред волатилност на фона на нарастване на активността на китовете

Ethereum, често рекламиран като водещ алткойн и втората по големина криптовалута по пазарна стойност, отново привлече вниманието на инвеститорите с неотдавнашните си бурни движения на цените. През последните 24 часа Ethereum претърпя значителни колебания, като данните във веригата сочат скок в активността на китовете. Този скок в широкомащабни транзакции, възлизащи на общо над 150 000 ETH, преместени между борсите за криптовалута, предизвика засилени спекулации относно бъдещата ценова траектория на алткойна.

Етериум китовете продължават широкомащабни транзакции

На фона на продължаващата месечна корекция на цената на Ethereum, транзакциите с китове в блокчейна се превърнаха във фокусна точка за пазарните наблюдатели. Whale Alert, платформа, която проследява големи движения на блокчейн, отчете прехвърляне на 151 593 ETH от китове през последните 24 часа. Докато някои от тези транзакции може да отразяват доверието на големи инвеститори в бъдещите перспективи на Ethereum, други намекват за потенциална склонност към продажба, което допринася за текущата бурна ценова тенденция на ETH.

Интелигентни движения на парите

Трябва да се отбележи, че данните във веригата разкриха значително движение от 1700 ETH към обмена на Coinbase от адрес на портфейла, започващ с 0x493, идентифициран като адрес за интелигентни пари. Интелигентните парични адреси са свързани с инвеститори, известни с постоянното постигане на значителни печалби на пазара на криптовалута, добавяйки допълнителен слой интрига към скорошната пазарна динамика на Ethereum.

ETH се бори да запази силата си

Ръстът на цената на XRP предизвиква спекулации на фона на активността на китовете

Въпреки устойчивостта на Ethereum в лицето на нестабилността на пазара, алткойнът се сблъска с предизвикателства при запазването на силата си през последните търговски сесии. Според последните данни, ETH отбеляза спад от 1,85% през последните 24 часа, борейки се да остане над критичното ниво на подкрепа от $3000. Освен това пазарната стойност на Ethereum е намаляла с 1,86%, придружено от забележителен спад от 16,90% в обема на търговията през същия период.

Динамика на страната на дериватите

Допълнително усложняване на движенията на цените на Ethereum са развитията от страна на дериватите. Данните на Coinglass разкриват увеличение от 0,12% на отворения интерес за деривати на ETH, съпоставено със значително намаление от 24,19% в обема на търговия. Тази динамика може да изостря текущата нестабилност, наблюдавана на пазара на алткойни.

Надига се регулаторна несигурност

Добавяне към предизвикателствата на Ethereum е регулаторната несигурност около неговата класификация, особено във връзка с потенциалното одобрение на спот Ethereum ETF в Съединените щати. Очертаващата се възможност Ethereum да бъде класифициран като ценна книга засилва натиска върху алткойна, като експертите предупреждават за вероятността цената да падне под прага от $3000 в близко бъдеще.

Заключение

Докато Ethereum преминава през период на повишена волатилност, воден от повишената активност на китовете и регулаторната несигурност, участниците на пазара остават бдителни при наблюдението на движението на цената на алткойна. Въпреки че дългосрочните перспективи на Ethereum продължават да вдъхват доверие сред някои инвеститори, сегашната среда подчертава колко е важно да останете в крак с развиващата се пазарна динамика и регулаторните развития, за да управлявате ефективно потенциалните рискове и възможности.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Ръстът в активността на Етериум китовете подхранва волатилността" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!