Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Създаден е новият инвестиционен фонд Generative Ventures, който инвестира в проекти като Taiko и AegisWeb3

Оригинален източник: Generative Ventures

Наскоро Generative Ventures стартира нов инвестиционен фонд и инкубатор за „Икономиките на машини“ (Machine Economies), посветен на изграждането на безнадеждни посреднически мрежи (Trustless Networks), превръщайки се в предпочитан партньор на предприемачите в областта на мрежите за стойност и отвореното разузнаване.

Изграждането на „посредническа мрежа без доверие“ беше първоначалната визия на ранните създатели на блокчейн и се опитаха да я постигнат чрез криптография и децентрализирана технология; множество минали повторения (включително елиминирането на различни доверени посредници със свръхливъридж и липса на надзор в цикъла) също дадоха на общността по-дълбоко разбиране на важността на тази първоначална визия. Екипът на Generative Ventures вярва, че криптираната мрежа не трябва да предефинира интернет приложенията, но трябва да се съсредоточи върху предефинирането на стойността и ефективността на разпространение и може по-смело да се изправи пред спешната нужда от отворен интелект в ерата на машинната икономика. Понастоящем, особено в ерата на силния изкуствен интелект, методите за вземане на решения за човешка информация и дори целият процес на производство и потребление са допълнително предадени на стотици милиони изчислителни устройства и автоматизирани роботи.Не само производителността скочи, но също така ще доведе до огромни промени в производствените отношения.Включва също как да се изправим и управляваме машинните мрежи по отворен и контролируем начин.

С навлизането на дигитализацията и интелигентността във всички сфери на живота, човешките същества правят големи крачки в нова икономическа парадигма, управлявана от машини, проявяваща се в разрушителни промени в бизнес моделите, капиталовите пазари и правната регулация. Generative Ventures се ангажира да проучи заедно със строители и мултинационални компании около следните четири предложения (нова икономика, нови финанси, нова култура и нова парадигма):

1. Как да дадем възможност на следващите милиарди потребители да се насладят на конкурентни продукти и услуги на цифрови активи без доверие и цифрови финанси?

2. Как да участвате и да изградите глобален модел на сътрудничество, базиран на съвместното изграждане на строители, и да освободите продуктивност, много по-висока от съществуващите методи за сътрудничество?

В какви Web3 проекти инвестира Griffin Gaming Partners, най-богатият фонд за рисков капитал?

3. Как да се определи и ръководи културната посока на следващото поколение дигитални оригинални потребители и да се създаде нова икономическа система на създателите?

4. Как активно да възприемем промените в производителността и производствените отношения, предизвикани от ерата на силния изкуствен интелект в рамка без доверие?

Generative Ventures е основана от най-голямата медийна група в Европа и редица азиатски интернет предприемачи. Тя завърши първия кръг на затваряне на десетки милиони долари и започна активно да проучва широкомащабното внедряване на цифрови активи и дигитално-реални сценарии с най-големите финансови и търговски групи в Евразия, като проучване на RWA и пазари за прогнози.

По отношение на инвестициите в проекти и инкубацията, AegisWeb3 е първият проект, отделен от Peckshield и ръководен от Generative Ventures (инкубация).Той има за цел да се превърне в предпочитаната добавка за сигурност за стотици милиони търговци на активи във веригата.Иновациите и разработването на приложения на слоеве, особено в областта на глобалната платежна мрежа, платформата за високочестотни финансови транзакции и потреблението на игри, решават проблемите с основната информация и ефективността на обращение на стойност в ерата на машинната икономия.

По отношение на подкрепата за предприемаческо финансиране, „Web3 Connect" е платформа за финансиране на Eurasian Demo Day, създадена от екипа на Generative Ventures. Първият път, когато се проведе през 2022 г., привлече 20 евразийски висококачествени проекта за участие и повече от 1200 инвеститори участваха онлайн. Наскоро екипът организира и редица дейности, ориентирани към строители, като Hacker House по време на EthCC.

Екипът от основатели на Generative Ventures има повече от 10 години опит в интернет инвестициите и управлението на криптирани еднорози.Той е инвестирал в работата на повече от 40 интернет и индустриални еднорога.

Публикацията на Наталия Иванова: "Създаден е новият инвестиционен фонд Generative Ventures, който инвестира в проекти като Taiko и AegisWeb3" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Анализ: Ще падне ...
Анализ: Ще падне ли цената на Dogecoin?

Анализиране на потенциалния спад на цената на Dogecoin: Препоръчва се повишено внимание сред пазарните условия Dogecoin (DOGE) отдавна е...

Възходът на Solan...
Възходът на Solana: Нова ера в крипто таксите предизвиква господството на Ethereum

Предефиниране на динамиката на криптовалутата: Потенциалният триумф на Solana над Ethereum в таксите за транзакции В потенциална промяна на...

Пътуването на Бит...
Пътуването на Биткойн до $100 000: Анализ на бичи рали канал

Пътят на Биткойн към $100 000: Анализ на рали канала Скорошен анализ предполага, че Биткойн (BTCUSD) е на траектория към $100 000, като...

Биткойн пада рязк...
Биткойн пада рязко под ключовите нива на поддръжка

Биткойн мечките доминират, тъй като цената пада рязко под ключовите нива на подкрепа Биткойн (BTC) направи рязък завой към низходящата...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!