Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Седмичен анализ: Пазарите останаха латентни, тъй като Bone ShibaSwap доминира през седмицата

Биткойн анализ

Тази седмица беше бурна за повечето криптовалути, като много от тях се сблъскаха с нова съпротива на нови нива. Биткойн (BTC) имаше спокойна седмица със спад от 0,7% спрямо предходната си седмична цена, с цена от $30,2K към момента на публикуване, тъй като криптовалутата продължава да среща съпротива при марка от $31K. Тъй като лентите на Болинджър се приближават една към друга, седмичната волатилност в цените на Биткойн също намалява. Текущата позиция на RSI показва борбата на мечките да контролират BTC, докато се приближава към изместване под средната линия.

BTTC 1-седмична графика | Източник: Tradingview Ethereum анализ

Ethereum (ETH) също имаше бавна седмица, като цените сега са $1867, спад от 2,6% спрямо предходната седмица. Това го поставя на червено спрямо долара и под границата от $1,9K.

Седмичната волатилност на ETH намалява, когато лентите на Болинджър се приближават една към друга. Движейки се под средната линия, RSI показва, че продавачите печелят позиции на пазара на ETH. Досега биковете са били сигнализирани да управляват от индикатора MACD, но дори тази индикация е близо до завъртане към противниковата страна.

ETH 1-седмична графика | Източник: анализ на TradingView Filecoin (FIL).

FIL също имаше огромна сесия днес, тъй като активът вече може да се похвали с печалби от 8% в рамките на една седмица търговия, тъй като активът сега се търгува на $4,36 преди това, което беше плодотворна седмица. Нивата на волатилност на Filecoin обаче са най-ниски, тъй като лентите на Болинджър сега се движат на много близко разстояние. RSI току-що пресече средната си линия, докато MACD се приближава до средната линия, което показва нарастваща борба между бикове и мечки за пазара господство.

Седмичен анализ: Пазарите остават в застой, тъй като Toncoin доминира през седмицата

FIL 1-седмична диаграма | Източник: Анализ на TradingView Solana (SOL).

Тази седмица беше доста печеливша за инвеститорите в Solana, тъй като седмичната печалба на актива беше 12% към момента на тази публикация. Тази седмица беше доста наситена със събития по отношение на пазарната активност за Solana, тъй като акциите понякога показват признаци на скокове.

От друга страна, нивата на волатилност, показани от Солана, спадат, тъй като лентите на Болинджър се сближават, което показва намаляване на нивата на волатилност. Тъй като индикаторът MACD също отива високо в положителната зона, ясно е, че биковете контролират SOL, тъй като RSI се изкачва по-високо от линията, която представлява средната цена.

Sol 1-седмична диаграма | Източник: Анализ на TradingView Bone ShibaSwap (BONE).

BONE имаше изключителни скокове тази седмица, тъй като активът сега се намира на печалби от 49% в рамките на 7-дневен период на търговия, за да повиши цената си до $1,42, тъй като сега се класира на позиция#96в CoinMarketCap. Обемът на търговия на BONE възлиза на 21,37 милиона към момента на публикуване.

Въпреки това седмичните нива на волатилност на BONE са високи, тъй като лентите на Болинджър на актива се отдалечават една от друга, което показва висока волатилност. Индикаторът RSI също е над средното си ниво, тъй като биковете на актива вече доминират, като индикаторът MACD се измества към положителната страна.

1-седмична диаграма на костите | Източник: Tradingview

Други забележителни печалби за седмицата са Avalanche (AVAX), който спечели 8% в рамките на седмица, за да повиши цената си до $14 към момента на публикуване. Toncoin (TON) също постигна огромни печалби в днешната сесия, като спечели 2% за деня на търговия, за да повиши цената си до $1,37.

Публикацията на Роберт Петров: "Седмичен анализ: Пазарите останаха латентни, тъй като Bone ShibaSwap доминира през седмицата" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!