Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu изгаря над 8,5 милиарда SHIB токени

Shiba Inu изгаря над...
Shiba Inu изгаря над 8,5 милиарда SHIB токени

Shiba Inu изгаря над 8,5 милиарда SHIB токени при трето изгаряне, задвижвано от Shibarium

Екипът на Shiba Inu продължава да спазва своя ангажимент за изгаряне на токени, демонстрирайки своята отдаденост за намаляване на предлагането на токени SHIB. При последното изгаряне, задвижвано от Shibarium, екипът изпепели зашеметяващите 8,533,564,693 SHIB токена, еквивалентни на $90,711. Това бележи третото изгаряне, задвижвано от Shibarium, демонстрирайки стратегически подход за повишаване на стойността и недостига на SHIB.

Преглед на изгарянията, захранвани от Shibarium

Използвайки част от таксите за газ на Shibarium, екипът на Shiba Inu извърши скорошното изгаряне, като прехвърли 8,53 милиарда SHIB токена в мъртвия портфейл в една транзакция. Това събитие следва дългоочакваното изгаряне, задвижвано от Shibarium, започнало на 4 декември, където бяха изгорени 8,24 милиарда SHIB и последващо изгаряне от 8,61 милиарда SHIB на 16 декември. Кумулативният ефект от тези изгаряния възлиза на значително намаление от 25,38 милиарда SHIB само в рамките на 18 дни.

Ръст в сделките с Shibarium

Shiba Inu изгаря 103%: Цената на SHIB е готова за нови върхове?

Успехът на задвижваните от Shibarium изгаряния е тясно свързан със значителното увеличение на общия брой транзакции в мрежата. От стартирането на основната си мрежа преди четири месеца, Shibarium стана свидетел на впечатляващите 160 394 088 транзакции. Ежедневният брой на транзакциите в мрежата непрекъснато надхвърля 5 милиона, като забележителните пикове достигат 7,5 милиона транзакции в определени дни. Ръстът в обема на транзакциите на Shibarium също доведе до пропорционално увеличение на таксите за газ, което накара екипа да разпредели части за стратегически изгаряния на SHIB.

Степента на изгаряне на SHIB скочи до небето

Скорошното изгаряне на 8,53 милиарда SHIB токена допринесе за забележителен скок в скоростта на изгаряне на криптовалутата. Според данните на Shibburn скоростта на изгаряне на SHIB се е повишила с впечатляващите 161 540% през последните 24 часа. Кумулативното количество изгорени SHIB сега възлиза на приблизително 410,68 трилиона токена. Съоснователят на Ethereum Виталик Бутерин изигра решаваща роля в инициирането на изгаряния на SHIB, като изпрати над 410 трилиона SHIB токена от своите притежания в мъртвия портфейл през 2021 г. Този ход вдъхнови други ентусиасти на Shiba Inu да допринесат доброволно за намаляване на предлагането на токена.

Въздействие върху цената и стратегията на SHIB

Основната цел зад тези стратегически изгаряния на токени е да се ограничи изобилното предлагане на SHIB, като по този начин се повиши цената на токена. Чрез внедряване на изгаряния, захранвани от Shibarium, и използване на такси за газ за изгаряне на токени, екипът на Shiba Inu цели да създаде по-дефлационна среда за SHIB, насърчавайки недостига и потенциално повлиявайки динамиката на цените.

Ангажиментът на екипа на Shiba Inu към стратегическото намаляване на предлагането на SHIB токени чрез задвижвани от Shibarium изгаряния отразява проактивен подход към токеномиката. Тъй като пазарът на криптовалута продължава да се развива, тези изгаряния играят ключова роля в оформянето на разказа около Shiba Inu и неговия потенциал като дефлационен актив. Въздействието върху цената на SHIB и настроенията на инвеститорите остават фокусна точка, а продължаващите усилия за намаляване на предлагането на токени подчертават отдадеността на екипа за повишаване на дългосрочната стойност на токена.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Shiba Inu изгаря над 8,5 милиарда SHIB токени" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!