Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu Coin: Общността изгаря 37 милиона SHIB токена

Shiba Inu Coin:...
Shiba Inu Coin: Общността изгаря 37 милиона SHIB токена

Shiba Inu Coin: 37 милиона SHIB токена, прехвърлени към мъртъв портфейл, $0,0001 на хоризонта?

В завладяващ обрат в сферата на криптовалутите, Shiba Inu, известна мем монета, наскоро стана свидетел на значително прехвърляне на SHIB токени от нейната общност към мъртъв портфейл. Това развитие предизвика ентусиазъм сред крипто ентусиастите по целия свят. Прозрения от тракера Shibburn разкриха унищожаването на близо 37 милиона токена, предизвиквайки спекулации относно потенциала на SHIB да надхвърли границата от $0,0001 в близко бъдеще.

Shiba Inu общността изгаря SHIB: Повишаване на токеномиката

В отговор на бавното представяне на SHIB, крипто общността Shiba инициира механизъм за изгаряне, за да подобри пазарната динамика на токена. Тази проактивна стъпка има за цел да отговори на притесненията сред инвеститорите, насърчавайки възходящо настроение към бъдещето на SHIB. Като намалява предлагането на токена чрез изгаряне, общността се стреми да създаде недостиг, като по този начин потенциално повишава търсенето и цените.

Днес Shibburn съобщи за две значителни изгорени транзакции, което допълнително подчертава отдадеността на общността за подобряване на токеномиката на SHIB. Въпреки 77% намаление на скоростта на изгаряне в сравнение с предишни дни, с над 300 милиона изгорени монети през изминалата седмица, крипто общността Shiba остава непоколебима в усилията си да укрепи перспективите на SHIB.

Отговор на пазара и анализ на цените

Забележителният скок на Shiba Inu: спящ адрес се събужда, за да изгори 372 милиона SHIB токена

Въпреки значителното изгаряне на токени и продължаващите усилия за развитие от страна на общността, Shiba Inu претърпя спад в цената си днес. Токенът записа забележителен спад от 8,24% през последните 24 часа, като в момента се търгува на $0,00002588. Индексът на относителната сила (RSI), който се движи около 51, предполага неутрално пазарно настроение, предизвиквайки спекулации сред търговци и инвеститори в световен мащаб.

Анализът показа устойчивостта на SHIB, доказана от способността му да отскочи от месечните дъна и да поддържа стабилност около нивото от $0,000024. Потенциален пробив може да тласне токена към $0,0001 и повече, докато спадът може да го накара да отстъпи до нивото на подкрепа от $0,00002.

Заключение: Навигиране в предстоящото пътуване на SHIB

Тъй като Shiba Inu продължава своето пътуване на фона на пазарни колебания и инициативи, ръководени от общността, изгарянето на SHIB токени и произтичащото от това въздействие върху ценовата му траектория остават фокусни точки на дискусия. Въпреки днешния неуспех, устойчивостта на SHIB и проактивните мерки на общността сигнализират за оптимизъм за бъдещите му перспективи. Търговците и инвеститорите следят отблизо представянето на SHIB, очаквайки потенциални етапи като надхвърляне на границата от $0,0001 през следващите дни.

Публикацията на Георги Шопов: "Shiba Inu Coin: Общността изгаря 37 милиона SHIB токена" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!