Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu (SHIB) експлодира с 65%, Dogecoin (DOGE) следва с 20% скок

Shiba Inu (SHIB)...
Shiba Inu (SHIB) експлодира с 65%, Dogecoin (DOGE) следва с 20% скок

Shiba Inu (SHIB) скочи до небето с 65%, Dogecoin (DOGE) следва с 20% скок (актуализация на пазара през уикенда)

В динамичния пазар на криптовалутата, Shiba Inu (SHIB) открадна светлината на прожекторите, преживявайки изключителен скок от 65% в рамките на един ден, изостанал плътно от Dogecoin (DOGE) с впечатляващото увеличение от 20%. С настъпването на уикенда тези две известни мем монети се очертаха като най-добре представилите се по отношение на ежедневните печалби, привличайки вниманието както на крипто ентусиасти, така и на инвеститори.

Алткойните заемат централно място

Докато Биткойнът се стабилизира около границата от $62 000, завършвайки седмица на забележителни печалби, пазарът на алткойн възобнови възходящата си инерция. Забележителни резултати от различни алткойни, включително DOGE, SHIB, BCH, UNI, ADA, между другото, показват възобновяване на активността извън основната криптовалута.

Очакване на Altseason

Неотдавнашните спекулации, предполагащи предстоящ алтсезон, набраха скорост през изминалата седмица, подхранвани от перспективата алткойните да претърпят значителен скок на цените. Прогнозите изглежда се сбъдват, поне за някои от водещите претенденти. Алткойни като Cardano, Polkadot, Chainlink, Polygon, Litecoin и Ripple регистрират дневни увеличения, вариращи от 6% до 10%, демонстрирайки техния потенциал за значителни пазарни движения.

Мем монетите доминират печалбите

Най-забележителните скокове обаче идват от двете най-големи мем монети – DOGE и SHIB. DOGE стана свидетел на забележителен скок от 20%, достигайки близо $0,15, докато SHIB претърпя експлозивен скок от почти 70%, командвайки търговска цена над $0,000021.

Различни печалби от алткойни

Bitcoin Cash (BCH) също демонстрира забележителни печалби, добавяйки над 25% към стойността си и достигайки търговска цена близо до $400. Освен това UNI и ETC, част от алткойните с по-голяма капитализация, са регистрирали двуцифрено увеличение.

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са изправени пред значителни загуби

В резултат на това алтернативните монети успяха да премахнат господството на Биткойн, отразено в показателя, който се понижи с 5% за няколко дни, установявайки се на малко под 50% в CoinGecko.

Преглед на пазара на криптовалута

Цялостната пазарна капитализация на криптовалутите остава стабилна и се движи около 2,5 трилиона долара, доказателство за жизнеността и устойчивостта на по-широката екосистема на цифровите активи. Тази цифра капсулира комбинираната пазарна стойност на различни криптовалути, като подчертава разнообразието и дълбочината на крипто пазара.

Пътуването на Биткойн до $62K

Паралелно с скока на алткойн, Биткойн демонстрира значителна седмица, започвайки със забележителен възходящ тренд в понеделник. Освобождавайки се от тихия уикенд при $51 000, BTC започна впечатляващо изкачване, надминавайки границата от $60 000 във вторник и сряда. Ралито достигна кулминация в 26-месечен връх от $64 000 по-късно в сряда.

Това изобилие обаче беше посрещнато с рязко отхвърляне, което доведе до корекция от над $5,000. Въпреки този неуспех Биткойн демонстрира устойчивост, като бързо възстанови повечето от загубите си. Към момента BTC е консолидирал около $62 000.

Пазарна динамика на BTC

Въпреки незначителния спад в пазарното господство, пазарната капитализация на Биткойн остава стабилна, надхвърляйки 1,2 трилиона долара. Това подчертава трайната сила и значение на Биткойн в по-широкия криптовалутен пазар. С развитието на пазара взаимодействието между Биткойн и алткойни продължава да оформя разказа, предлагайки завладяващ спектакъл за крипто ентусиасти и инвеститори, които да наблюдават отблизо.

Публикацията: "Shiba Inu (SHIB) експлодира с 65%, Dogecoin (DOGE) следва с 20% скок" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!