Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu (SHIB) набира инерция: готов да изхвърли десетичната нула сред по-широко крипто рали

Shiba Inu (SHIB)...
Shiba Inu (SHIB) набира инерция: готов да изхвърли десетичната нула...

Shiba Inu е готов да изхвърли десетичната нула, тъй като вълната сигнализира за инерция

Shiba Inu (SHIB) е на ръба да изхвърли нула след десетичната запетая, подтикнат от впечатляващия скок от близо 8% през последната седмица. Борейки се през по-голямата част от годината да надмине границата от $0,00001, скорошният скок на SHIB предполага, че пробивът е неизбежен. На фона на по-широко облекчение на крипто пазара, представянето на SHIB привлече вниманието както на инвеститори, така и на анализатори, като прогнозите сочат към потенциален крайъгълен камък този месец. С развитието на пазарните условия траекторията на SHIB към $0,00001 остава обект на по-широка пазарна динамика.

Shiba Inu (SHIB) е готов да направи значително движение, като скорошният му скок сигнализира импулс към изхвърляне на нула след десетичната запетая. Кучешкият токен се сблъсква с предизвикателства през цялата година, за да надмине границата от $0,00001, но последните развития показват, че пробивът е на хоризонта.

След забележителен скок от близо 8% през последната седмица, SHIB се приближава все по-близо до изтриването на нула от ценовата си точка. Въпреки съпротивата около нивото от $0,00001, скорошното ценово действие на SHIB показва промяна в инерцията, като токенът частично допринася за по-широкото облекчение, наблюдавано на целия крипто пазар.

Според данни от CoinMarketCap, SHIB е 19-ата по големина криптовалута по пазарна капитализация и е отбелязала ръст от 4,9% през последните две седмици. Въпреки това, лека пазарна корекция доведе до спад от 0,8% през последните 24 часа, като SHIB в момента се търгува на $0,00000952.

Shiba Inu (SHIB) е готов за потенциално рали

Инвеститорите с нетърпение очакват пробив над психологическата съпротива при $0,00001, като популярната платформа за крипто агрегатори CoinCodex и Changelly спекулират, че SHIB ще постигне този крайъгълен камък този месец. CoinCodex прогнозира SHIB да скочи до $0,00001019 на 21 февруари 2024 г., докато Changelly очаква цена от $0,00001020 на 20 февруари, което представлява увеличение от над 7% от текущата цена.

Скорошните индикатори за ефективност показват, че SHIB прочиства пътя към $0,00001, като токенът прекъсва многомесечна низходяща тренд линия и записва пет последователни печалби в рамките на деня. Минали случаи на пробиване на такива линии на тенденция са довели до значителни покачвания, като анализаторите очакват подобен резултат този път.

Въпреки това, пътуването на SHIB към $0,00001 остава в зависимост от по-широките пазарни условия. Благоприятните пазарни условия, предизвикани от ралито на Биткойн над $51 000 и 1,8% увеличение на глобалната крипто пазарна капитализация през последните 24 часа, биха могли да тласнат SHIB към нейния крайъгълен камък. Обратно, неблагоприятната пазарна среда може да попречи на напредъка на SHIB.

Докато крипто пазарът продължава да се развива, инвеститорите следят отблизо представянето на SHIB, очаквайки неговия потенциален пробив и последиците му за по-широкия пазар на криптовалутите.

Публикацията на Георги Минев: "Shiba Inu (SHIB) набира инерция: готов да изхвърли десетичната нула сред по-широко крипто рали" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!