Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu (SHIB) нараства, насочва се към Топ 10 сред бул рън

Shiba Inu (SHIB)...
Shiba Inu (SHIB) нараства, насочва се към Топ 10 сред бул рън

Shiba Inu (SHIB) се покачва, очаква топ 10 място сред бичи импулс

Shiba Inu (SHIB) стана свидетел на експлозивен растеж през изминалата седмица, като увеличи стойността си до двуцифрени печалби и осигури позицията си на 11-та най-голяма криптовалута по пазарна капитализация. Яхвайки вълната на бичи импулс, SHIB е готов потенциално да влезе отново в списъка с топ 10, като надмине Cardano (ADA), ако настоящата тенденция се запази.

Рали на бика и динамика на пазара

След четвъртото халвинг събитие на Биткойн, алткойните претърпяха скок на възходящи настроения, като мем монетите се очертаха като основни бенефициенти на възможността. SHIB, по-специално, отбеляза впечатляващи печалби, със забележимо 15% увеличение на стойността през последните седем дни. Към момента на писане SHIB се търгува на $0,00002736, като може да се похвали с пазарна капитализация, надхвърляща $16,12 милиарда, предизвиквайки скок в социалния му обем и утвърждавайки популярността си в крипто общността.

Пазарен анализ и обръщане на ADA

Анализирането на показателите на SHIB разкрива убедителна възможност за обръщане на ADA, за да се осигури желаното 10-то място в пазарната капитализация. Данните на Glassnode показват спад в съотношението мрежа към стойност на SHIB след скока на 20 април, което предполага подценяване и загатва за потенциално поскъпване на цената в близко бъдеще.

Доверие на купувача и технически индикатори

Социалният шум около Shiba Inu (SHIB) нараства. Готов ли е за рали?

Тъй като цената на SHIB набира възходяща инерция, натискът за купуване се засилва, като предлагането на борсите отбелязва спад, докато предлагането извън борсите нараства. Освен това китовете проявяват доверие в SHIB, отразено в увеличеното предлагане, държано от топ адреси. Това сигнализира за оптимизъм сред големите инвеститори по отношение на бъдещата ценова траектория на SHIB.

Техническият анализ допълнително засилва възходящата перспектива, като индикаторите предполагат възобновяване на възходящото движение на SHIB. MACD показва възходящ кросоувър, докато индексът на относителна сила (RSI) се движи нагоре. Тези индикатори сочат към потенциални скокове на цените за SHIB, което потенциално му позволява да надмине ADA и да си върне място в списъка с топ 10.

Bone ShibaSwap е изправен пред мечи натиск

Въпреки това, на фона на оптимистичните перспективи на SHIB, неговият екосистемен токен, Bone ShibaSwap (BONE), е изправен пред мечи натиск. Въпреки възходящата траектория на SHIB, пазарната динамика на BONE представя контрастираща картина, показваща предизвикателства в екосистемата Shiba Inu, които изискват по-нататъшно наблюдение.

Заключение

С метеоритния възход на SHIB и възходящия импулс, перспективата за обръщане на ADA, за да си осигурите място в топ 10, е наблизо. Стабилната пазарна динамика, съчетана с оптимистични технически индикатори, укрепва потенциала на SHIB за по-нататъшно поскъпване. Въпреки това предизвикателствата в рамките на неговата екосистема, илюстрирани от мечия натиск върху BONE, подчертават важността на непрекъснатата бдителност и анализ сред непрекъснато развиващия се пазар на криптовалутите.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Shiba Inu (SHIB) нараства, насочва се към Топ 10 сред бул рън" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Биткойн китовете ...
Биткойн китовете натрупват на фона на пазарния оптимизъм

Биткойн графики и китове Ценовият диапазон на Биткойн между 60 000 и 70 000 долара продължава, придружен от вълна от новооткрит оптимизъм...

Анализиране на ск...
Анализиране на скорошното представяне на Cardano

Оценка на текущото състояние на Cardano: прозрения и предизвикателства Cardano (ADA) се върна обратно до нивото на подкрепа от $0,44 след...

Оценка на текущот...
Оценка на текущото състояние на Ripple

Анализ на текущото състояние на Ripple: Преодоляване на съпротивата сред динамиката на пазара Ripple (XRP) наскоро отбеляза известни печалби,...

Цифровите активи ...
Цифровите активи с изходящи потоци: Етериум се противопоставя на тенденцията

Продуктите за инвестиране в цифрови активи преживяват четвърта поредна седмица на изходящи потоци В областта на цифровите активи...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!