Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu (SHIB): Отвъд Dogecoin (DOGE) и прогрес

Въпреки че Shiba Coin е вторият най-ценен мемекойн на пазара на криптовалути, той постигна голям успех в това пространство. Всъщност можем да кажем, че той надминава Dogecoin по много начини. След като успешно изгради своя собствена екосистема, SHIB сега е на прага на голям пробив.

Shiba Inu (SHIB) Рецензии

След като се бореше в продължение на 14 дни, цената на Shiba Inu (SHIB) се покачи над $0,0000080 в петък, 28 юли. Данните във веригата разкриват множество възходящи сигнали, които биха могли да подкрепят устойчив пробив в цената на SHIB. Вълнението зад цените на Shiba Inu (SHIB) несъмнено се дължи на очакванията около Shibarium.

Социалният обем се повиши след актуализация на напредъка на мостовия продукт Ethereum-Shibarium, въпреки че несигурността относно датата на пускане помрачи надеждите. Активността в социалните медии често предизвиква покачване на мемекойните и същото се случи отново. Към момента на писане цената е надхвърлила $0,0000084, продължавайки да нараства с около 4%.

Анализ на диаграмата на Shiba Inu (SHIB).

Shiba Inu (SHIB) експлодира с 65%, Dogecoin (DOGE) следва с 20% скок

Дългоочакваното пускане на продукта Shibarium привлече много медийно внимание през последните няколко месеца. На 26 юли маркетинговият експерт Lucie обяви, че „Shibarium Beta Bridge е пуснат за публично тестване“. Според Santiment през юли 2023 г. обменното предлагане на Shiba Inu е спаднало до 83 трилиона, най-ниското ниво от почти две години. Намаляването на обема на борсата показва по-малък натиск при продажба, което е положително за цената.

В момента ключовото ниво на съпротива, което биковете на Shiba Coin трябва да преодолеят, е $0,000009. Това ниво може да бъде предизвикателство за 368 000 инвеститори, закупили 270 трилиона SHIB токена. От друга страна, ако несигурността относно големите издания се разсее и Биткойнът се възстанови до известна степен, цената може отново да достигне нулата.

Тези, които са къси Shiba Inu, ще имат трудности да постигнат цената под $0,000008 и да останат там. Ако успеят, следващите им цели изглежда са $0,000007 и $0,000006.

Биткойн остава почти стабилен. Към момента на писане, BTC се търгува на $29 287, което е малка промяна от предишния ден.

Публикацията на Георги Минев: "Shiba Inu (SHIB): Отвъд Dogecoin (DOGE) и прогрес" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Биткойн ETF блест...
Биткойн ETF блести с рекордни притоци на фона на пазарния поток

Биткойн ETF записва рекордни притоци вчера Последните данни разкриват забележителна промяна в пазара на спот Биткойн борсово търгуваните...

Анализ: Ще падне ...
Анализ: Ще падне ли цената на Dogecoin?

Анализиране на потенциалния спад на цената на Dogecoin: Препоръчва се повишено внимание сред пазарните условия Dogecoin (DOGE) отдавна е...

Декодиране на апр...
Декодиране на априлския пазар на криптовалути: преодоляване на спада в обема на търговия

Навигация в тенденциите на пазара на криптовалута: Анализиране на спада през април в обема на търговия В забележимо отклонение от тенденцията...

Възходът на Solan...
Възходът на Solana: Нова ера в крипто таксите предизвиква господството на Ethereum

Предефиниране на динамиката на криптовалутата: Потенциалният триумф на Solana над Ethereum в таксите за транзакции В потенциална промяна на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!