Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu ($SHIB): Скорошното рали на цените може да бъде капан за бикове, предупреждава анализатор

Анализатор на криптовалута под псевдоним наскоро предположи, че вдъхновената от мемове криптовалута Shiba Inu ($SHIB), която наскоро претърпя рали, което отбеляза повишаване на цената й с над 8,6% през последните 30 дни, скоро може да навлезе в всеобхватна низходяща тенденция.

Според анализатора Чедс, който сподели своите прозрения със своите над 300 000 последователи в платформата за микроблогинг X (известна преди като Twitter), възходът на SHIB можеше да бъде примамлива примамка за биковете на SHIB, които се надяваха вдъхновената от мемовете криптовалута да продължи да расте . По думите му сега има потенциална настройка за къса позиция в близко бъдеще.

Силен отскок на $SHIB в силен низходящ тренд. Може скоро да се подготви за кратко тук

— Cheds (Търговски котировки) (@BigCheds) 4 август 2023 г.

Освен това Чедс подчертава, че бичият импулс може да отслабва, сочейки към потенциално издухване на върха на четиричасовата диаграма. Сега криптовалутата отбеляза значителен спад от над 5% през последния 24-часов период, на фона на лек спад в няколко алткойни. BNB, например, отбеляза спад на стойността си с 1%, докато съперникът на SHIB Dogecoin ($DOGE) загуби 0,5% от стойността си.

Анализаторът на криптовалута предупреждава за Shiba Inu и Bitcoin „капан за рали“

Както съобщи CryptoGlobe, зашеметяващите 3,3 трилиона токени от вдъхновената от мемовете криптовалута на стойност над 28 милиона долара са били изтеглени от централизирани борси за криптовалута през месец юли в мащабно изтегляне, което анализаторите виждат като спад в наличното предлагане.

Преместването на токени от борсите за криптовалута обикновено се разглежда като положително за криптовалутата, тъй като показва, че има по-малко предлагане, което да отговори на търсенето на борсите. Ако достатъчно предлагане бъде премахнато от борсите и търсенето нарасне, цената на криптовалутата трябва да се повиши.

Както съобщи CryptoGlobe, разработчиците зад SHIB наскоро пуснаха бета версията на моста Shibarium, нетърпеливо очаквана тестова фаза, която позволява на обществеността да изпробва решението за мащабиране на ниво 2.

Мостът ще позволи на потребителите да преместят своите активи от мрежата на Ethereum към Shibarium когато стартира, което им позволява да се възползват напълно от решението за мащабиране на ниво 2, което е настроено да премахва токените от циркулация, за да намали предлагането и да спомогне за повишаване на цената.

Това е известно като механизъм за изгаряне на токени, при който токените се изпращат до портфейли, които могат само да получават токени, но не и да изпращат, наричани още мъртви портфейли.

Представено изображение чрез ´Pixabay.

Публикацията на Тодор Цонев: "Shiba Inu ($SHIB): Скорошното рали на цените може да бъде капан за бикове, предупреждава анализатор" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!