Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu - технически анализ и прогноза

Shiba Inu  -...
Shiba Inu - технически анализ и прогноза

Анализ на Shiba Inu (SHIB): Скорошно нарастване, технически перспективи и въздействие върху изгарянето на токени

Shiba Inu (SHIB), втората по големина мем криптовалута, наскоро привлече вниманието на инвеститорите със стабилните си дейности по изгаряне на токени и увеличените ежедневни транзакции в Shibarium. Токенът претърпя значителен скок на цената, преодолявайки ключови нива на съпротива и сигнализирайки за потенциална промяна в пазарните настроения. Този анализ изследва последните развития, техническите перспективи и въздействието на изгарянето на токени на Shiba Inu върху динамиката на цените му.

Скорошен скок на цените и технически перспективи: Скорошният скок на цените на Shiba Inu беше подтикнат от енергични действия за изгаряне на токени и повишена активност на Shibarium. Токенът отбеляза значителен ръст от 26,8%, преминавайки от ниво на подкрепа от $0,00000761 до връх от $0,00000965. Този скок беше придружен от пробив на дългогодишна тренд линия на съпротива, което показва потенциална промяна на инерцията в полза на купувачите.

Ключови технически индикатори:

  1. Анализ на свещници: Дневната свещ с високо отхвърляне на фитила при $0,0000096 отразява натиска на предлагането, което предполага критично ниво за участниците на пазара.
  2. Кросоувър на EMA : Възходящият кросоувър между 20-дневните и 100-дневните експоненциални пълзящи средни (EMA) добавя положително предимство за купувачите на пазара, засилвайки възходящата инерция.
  3. Обем на търговия: Обемът на търговия в рамките на деня за Shiba Inu е $312,5 милиона, което показва загуба от 48%. Това намаление на обема повдига въпроси относно устойчивостта на движението на цените и трябва да се следи отблизо.

Динамика на пробив и линия на тенденция: Пробивът на 10-месечна низходяща тренд линия на съпротива на 3 декември е значително развитие за Shiba Inu. Тази тренд линия е служила като динамична съпротива, сигнализирайки за мечи настроения по време на предишни бичи отскоци. Пробивът предполага промяна в пазарните настроения, което потенциално проправя пътя за удължена фаза на възстановяване.

Polkadot (DOT) с 15% скок и прогноза за $10: Технически анализ

Текуща позиция и потенциални сценарии: Към последната актуализация SHIB се търгува на $0,000009, като има незначително понижение в рамките на деня от 2%. Текущата позиция предполага потенциален повторен тест на наскоро пробитата тренд линия, за да се потвърди нейната роля като подкрепа. Ако купувачите успешно поддържат цената над това ниво, SHIB може да се насочи към следващата значителна съпротива при $0,0000096, което представлява възможност за рали от 26%.

Напротив, пробив под дъното на свещта от 3 декември при $0,0000836 би обезсилило възходящата теза, предизвиквайки опасения относно устойчивостта на възходящата тенденция.

Въздействие на изгаряне на токени: Забележително развитие, което допринася за екосистемата на Shiba Inu, е експлозивното увеличение на скоростта на изгаряне на токени. През последните 24 часа скоростта на изгаряне нарасна с над 1,5 милиона процента, което доведе до елиминирането на приблизително 8,348 милиарда SHIB токена от циркулиращите доставки. Това значително изгаряне на токени се дължи на иновативния протокол за изгаряне на токени на Shibarium, отбелязвайки ключов момент за екосистемата.

Скорошният скок на Shiba Inu, техническият пробив и въздействието върху изгарянето на токени създадоха динамичен пазар за инвеститорите. Въпреки че техническите индикатори и пробивът предполагат положителна перспектива, внимателното наблюдение на обема на търговия и потенциалните нива на корекция е от решаващо значение. Значителното изгаряне на токени подчертава иновативния подход на екосистемата. Тъй като SHIB продължава да се ориентира в тези развития, участниците на пазара трябва да останат бдителни за потенциални промени в настроенията и пазарната динамика.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Shiba Inu - технически анализ и прогноза" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!