Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ще бъде пуснат след една година предварително загряване. Може ли Ether, който прилича на Azuki, да стане популярен?

Обществената цена е 0,65 ETH, ще го грабне ли някой?

Снощи Azuki пуснаха своята дългоочаквана нова серия от NFT творения - Azuki Elemental Beans. Въпреки широкото внимание и големите надежди от общността обаче, резултатите не бяха според очакванията. Поредица от действия поставиха служителите на Azuki под съмнение и в същото време цената на NFT от серията Azuki също падна Много лоялни притежатели на Azuki продадоха и напуснаха общността.

Сред многото топ NFT проекти, Azuki привлече много фенове с уникалния си японски стил на анимация и изискан стил на рисуване. Миналата година, когато миналото на основателния екип на Azuki беше поставено под въпрос, хората насочиха вниманието си към няколко NFT серии в подобен стил.Цените на тези проекти се покачиха за кратко, но повечето от тях имаха кратък жизнен цикъл. Azuki се възстанови бързо и седи твърдо на второ място сред проектите със сини чипове извън Bored Ape Yacht Club (BAYC).

Значи този път ще има други проекти за привличане на потребители от общността да напуснат Azuki? Odaily Planet Daily забеляза, че Ether е високопоставен проект, който е създаден през 2022 г. и ще бъде официално пуснат два дни по-късно.

На 30 юни етерът ще бъде официално пуснат на цена от 0,65 етер. Въпреки че тази цена не е толкова висока, колкото Elemental Beans, тя все още е доста висока при текущия спад на пазара на NFT. И така, какво е уникалното в проекта Ether?

Ether е NFT проект с аниме, базиран на Ethereum, целящ да съчетае мода, иновации и истории. Проектът се състои от 10 000 знака, за разлика от повечето стандартни PFP проекти.

От 10 000 знака 5 000 са мъже и 5 000 са жени. Що се отнася до расовото разпределение на героите, 50% са хора, 30% са роботи, 19% са вампири и 0,95% са герои-мутанти.

В допълнение към обикновените символи, Ether има 5 уникални символа 1/1. Партията по проекта заяви, че тези пет специални героя имат изключително важни роли във вселената на Ether и имат ексклузивни анимации за предварителен преглед и високо разпознаване.

Длъжностните лица вярват, че всеки герой има потенциала да развие уникален сюжет, който отговаря на тона на марката Ether.

Създателят на Етер е VIII. Според информацията на официалния уебсайт, VIII е дигитален художник с богат опит в развлекателната и игралната индустрия и е работил за много марки и обществени личности, включително Sony, Nike и Epic Games. VIII заяви, че отдавна се интересува от облекло, разказ и колекции.

Дълго загряване и застоял разказ

През юли 2022 г. официалният Twitter на Ether изпрати първия си туит. В момента този проект се подгрява от близо година.

Ще бъде пуснат след една година предварително загряване. Може ли Ether, който прилича на Azuki, да стане популярен?

На пазара на NFT с чести промени и толкова кратък жизнен цикъл, Ether несъмнено е много „бавен“ проект и не е имало продажбена дейност от близо година.

Според информацията, публикувана на официалния уебсайт, Ether се стреми да бъде една от първите луксозни марки, които използват блокчейн технологията за създаване на висококачествени дрехи и колекционерски предмети. Ether се опитва да изгради този IP в силна марка, стремейки се да създаде „съвместно и потапящо разказване на истории, което разширява границите на възможното“.

В момента времето е напреднало до средата на 2023 г. Пазарът вече навлезе в дълбокия мечи пазар от бичия пазар през 2021 г. и очаква обрат. Въпреки това, от гледна точка на разказа, етерът все още е ограничен до най-„обикновения“ PFP дизайн по време на последния кръг на бичия пазар, без нов геймплей.

Ether е NFT проект с аниме, базиран на Ethereum, основан от Founder VIII. VIII каза, че мотивацията му за основаване произтича от появата на концепцията за потвърждение на заглавието на блокчейн и той се опита да стане един от първите артисти, които комбинират цифрови активи с физически стоки.

В подкаст екипът на Ether обясни визията на проекта. Те са ангажирани с изграждането на Ether като марка и искат да си партнират с добре позната марка или интелектуална собственост. В бъдеще те планират да провеждат тримесечни събития за стартиране или да издават цифрови „кожи“, свързани с партньорски марки. В допълнение, те също се опитват да създадат идеална цифрова идентичност за потребителите чрез Ether.

В допълнение към изящния материален дизайн и дългосрочните подготовки, настоящият проект Ether изглежда няма твърде много изключителни акценти

Азуки

Публичната продажна цена на Ether е 0,65 ETH, а тези в белия списък (WL) могат да го получат на намалена цена от 0,35 ETH. Въпреки че е по-ниска от Azuki Elementals, цената все още е доста висока за настоящата пазарна среда.

След като Ether обяви времето за пускане, Azuki Elementals бързо определи своето собствено време за пускане, което накара някои хора да спекулират дали са избрали този времеви възел, за да се конкурират за проекти с подобен стил на Ether, за да грабнат трафик.

Това твърдение обаче не е подкрепено със съществени доказателства. Всъщност Azuki Elementals вече бяха разграбени от притежателите на Azuki и притежателите на BEANZ по време на етапа на предварителна продажба и изобщо не е имало публична продажба. Въпреки разочарованието от проекта, силата на общността на Azuki е очевидна, което Ether се надява да привлече.

Според официалните документи средствата от продажбата на Ether ще бъдат използвани за развитието на проекта, а плановете включват разширяване на размера на екипа и изпълнение на пътната карта с най-високо качество. От тях 70% ще бъдат използвани за финансово управление на проекта, 10% ще бъдат използвани за благотворителност, а останалите 20% ще бъдат използвани за изграждане на екип.

Остават само два дни до пускането на Ether и хората очакват той бързо да покаже собствените си характеристики по отношение на качеството на съдържанието и да запали нов пламък на силно конкурентния NFT пазар.

Публикацията на Светлана Петкова: "Ще бъде пуснат след една година предварително загряване. Може ли Ether, който прилича на Azuki, да стане популярен?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!