Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shuangwen на крипто пазара, имам 10 000 btc? (трета глава)

Веднага щом пристигнах в офиса, отдалеч видях момиче със синя риза, седнало на мястото ми. Едва когато той се приближи до него, се оказа, че това е най-добрият приятел на Фанг Яхан, Бай Венджи. В този момент наистина не искам да я виждам. Но Bai Wenjie не изглеждаше да показва никакво смущение, тя просто дойде да ми предаде съобщение: генералният мениджър Murong Yunxiao ме помоли да отида в офиса й сега. Генералният мениджър на нашата компания, Murong Yunxiao, е на тридесет и пет години, не е женен и е отличен студент с магистърска степен от Станфордския университет. След дипломирането си той работи известно време на Уолстрийт, а по-късно дойде при нас като генерален мениджър заради роднинската си връзка. Murong Yunxiao обикновено гледа на всички като на убийци и неговият енергичен и решителен стил на правене на нещата, съчетан с онова десетхилядогодишно мразовито изражение, изглежда унищожава света. Така че насаме я наричаме Miejue Shitai!

Веднага щом вратата на офиса на Miejue Shitai беше бутната, лицето му се разнесе силна и остра миризма на парфюм. Когато видях Fang Yahan да седи срещу Murong Yunxiao, се почувствах малко смутен. В момента, в който седнах, Фанг Яхан леко премести дупето си настрани. Тази подробност не убягна от очите на Murong Yunxiao. Murong Yunxiao може също да е усетила фината атмосфера, след като влязох, така че остави документа, който гледаше, и погали с ръце падащата си назад коса. Тогава той каза с прав глас: „Не ме интересува какво ще се случи между вас двамата, но това не може да повлияе на работата, иначе не ме интересува кой стои зад теб, трябва да се измъкнеш!“ знаеше, че това изречение сочи Фанг Яхан. Фанг Яхан също се изчерви в този момент и каза колебливо: „Г-н Муронг, не се притеснявайте, няма да повлияя на работата си.“

Лицето на Murong Yunxiao изглеждаше покрито със скреж в този момент, тя повдигна вежди на меча си и каза на Фанг Яхан: „Въпреки че г-н Лиу ви помоли да бъдете негов помощник по име, това, което искам да ви кажа, е, първо сложете Нека аз ще се грижа за работата, която вършиш, и не създавай проблеми, иначе няма да дам лицето на никого!" Мразовото изражение на Murong Yunxiao имаше аура на спокойствие и престиж. След като се присъединих към Ripple Pays, отговарях за финансирането и всички събрани средства бяха използвани от маркетинговия отдел за развитие на бизнеса. Основната дейност на нашата компания е финансовите услуги по веригата за доставки, което е главно за решаване на финансовите трудности на малките и средните предприятия. Понастоящем проектът, върху който работя заедно с Фанг Яхан, е въпросът за изплащането на бизнеса на Shanghai Baosteel. Докато този бизнес може да бъде завършен нормално, проектът, върху който Фанг Яхан и аз работим заедно в компанията, ще бъде напълно приключен . Може би беше идеята на Фанг Яхан, може би беше идеята на Лиу Зайбин, току-що разбрах, че с Фанг Яхан имаме само една връзка на работа.

„Фанг Яхан, ти излез пръв.“ Муронг Юнсяо каза една дума леко, Фанг Яхан изглежда беше получил амнистията на Лафайет и излезе послушно. „Qian Xiaohao“, бях стреснат, когато Miejue Shitai извика името ми. „Ти също видя, че ти и Фанг Яхан сте хора от два свята и не сте подходящи.“ Муронг Юнсяо кимна леко с яркочервените си устни. „Надявам се, че вие ​​и Фанг Яхан можете да завършите идеално настоящия проект и да не се разделите с Фанг Яхан, което да повлияе на нормалната ви работа.“ Бях малко изненадан от казаното от Муронг Юнсяо, тази мразовита красавица се опитваше да ме утеши . Погледнах Murong Yunxiao, нейното деликатно лице и светла кожа, въпреки че беше на трийсет години, тя изглеждаше много млада. Няма да е преувеличено да кажа, че беше в средата на двадесетте.

Казах на Murong Yunxiao, че искам да си взема два дни почивка, за да си почина и да се адаптирам, но тя всъщност се съгласи! Но въпреки че се съгласиха да ми дадат ваканция, те ме помолиха да взема лаптопа си вкъщи и да напиша всички доклади по проекта за бизнеса на Shanghai Baosteel през последните два дни и да ги докладвам на срещата на компанията два дни по-късно. Боже мой, ако знаех това по-рано, защо ще искам отпуск! Напразно ми удържат заплатите за два дни, нямам заплата за продажба на труда си, какво се опитвам да направя! Излизайки от офиса на Murong Yunxiao, установих, че Bai Wenjie все още седи на мястото ми и не си е тръгнал. Погледнах я и не исках да й кажа нищо. Но Бай Уенджи каза необяснимо: „Съжалявам.“ След това избяга.

Направи ме малко объркан. Ли Сяоминг се приближи отстрани, извади кутия цигари и каза мистериозно. „Брат, знам, че се чувстваш зле от прекъсването на една връзка, така че специално купих кутия цигари, какво ще кажеш да отидем и да направим нещо заедно?“ „Добре, да вървим“ Ли Сяоминг и аз започнахме да преглъщаме облаци на стълбището между 13-ти и 14-ти етап Плюе мъгла. Ако беше това време преди, никога нямаше да пуша тук, защото офисът ми е на 13-ия етап, а офисът на Фанг Яхан е на 14-ия. Фанг Яхан често избира да поеме по стълбите, за да спести време. Докато ме види да пуша, със сигурност ще ми се скара без милост. Сега обаче двамата нямаме нищо общо.

Ли Сяоминг дръпна цигара, издуха обръч дим и каза бавно: „Където няма ароматна трева в края на света, защо да си правиш труда да се влюбиш в едно цвете.“ „Братко, недей да загубя цяла гора за едно дърво." „По дяволите, опитваш ли се да ме утешиш?" Ударих Ли Сяоминг по рамото. „Всъщност имам тайно съобщение, което винаги съм искал да ти кажа.“ Ли Сяоминг се приближи до мен и прошепна. „Но тъй като все още беше с Фанг Яхан преди, не посмях да го кажа лесно.“ „А? Не говори глупости, хлапе?“ „Също така чух от приятел, че Фанг Яхан и г-н Лиу са имали секс преди много време. Просто тя използва най-добрия си приятел Бай Уенджи като прикритие, а ти си бил държан в неведение." "Хаха, трябваше да го позная отдавна, но просто не не искам да го призная."

Shuangwen на крипто пазара, имам 10 000 btc? (трета глава)

През последните няколко месеца колега ми изпрати видео в WeChat от бизнес приема на Фанг Яхан. По това време Фанг Яхан пееше любовни песни с г-н Лиу в KTV и изпи чаша вино.Просто аз не исках да приема реалността и излъгах себе си. По време на този период срещнах Бай Уендзие да минава покрай мен и беше очевидно, че тя ме съжалява. И аз с радост го приемам, който ги помоли двамата да се обединят, за да ме излъжат заедно. „Динглинг, Динглинг“ Телефонът ми иззвъня и познат глас се чу от другия край на телефона. „Qian Xiaohao, моят куриер пристигна, ще го вземеш за мен по-късно!“ Гласът на Шен Тиантиен дойде от отсрещната страна. „А, откъде имате номера на мобилния ми телефон?“, попитах с любопитство.

„Защото видях вашата визитна картичка! Мениджър Qian Xiaohao!“ Чу се шеговит глас от другия край на телефона, последван от гласовете на няколко момичета. „Кой се обажда Тиантиан отново, побързайте и помогнете!“ „Добре, затварям, не забравяйте да се погрижите за моята Mi|Mi!“ „Да, разбрах, не се притеснявайте.“ Аз отекна многократно. „Йо йо, можеш да го направиш!“ – чу се гласът на Ли Сяоминг отстрани. „Защо смятам, че не Фанг Яхан те е зарязал, а ти си изневерил?“ Усмихнах се иронично, как да се обясня на Ли Сяоминг? Мисля, че както и да го обясня, той няма да повярва то. . .

След като помогнах на Шен Тиантиен да вземе куриера, разбрах, че нашите две общности са само на две улици една от друга и отнема по-малко от десет минути, за да се стигне до там. Но какво си купи Шен Тиантиен тук? Напълни цял джоб от змийска кожа. Когато се задъхвах да й помогна да пренесе куриера горе, почти останах без дъх. Воден от любопитство, й помогнах да отвори куриера. Отворих го и видях за какво става дума. Има чорапогащници, подобни на Спайдърмен, има и всякакви чонгами, такива, които на пръв поглед пропускат до бедрата. Има много други червени, зелени и сини, не мога да ги назова и не знам как да ги организирам, така че просто ги натъпках обратно за нея.

Сложих куриера на балкона, чувствайки се леко жаден. Отворете хладилника, за да видите дали има нещо за пиене. Кой го знаеше, когато отворих хладилника, Боже мой. Хладилникът е пълен с маски за лице и няколко бутилки и кутии с надписи на английски. Въпреки че не ги познавам, знам също, че това нещо е абсолютно непиене. След дълго търсене най-накрая намерих няколко бутилки кока-кола в един ъгъл. Няма начин, просто се задоволявайте с него и пийте. Сутринта си тръгнах набързо, защото бързах, а стаята не беше почистена старателно. Като обсесивно-компулсивно разстройство имам манталитет, че или не чистя, а след като изчистя, трябва да изчистя всичко. Сега сиамската котка не е толкова враждебна към мен, защото сутринта й дадох вода и храна и почистих изпражненията на котката.

И когато работих усилено, за да избърша пода, тази котка всъщност се научи да стъпва на земята, аз току-що приключих с бърсането. Господи, дори котките могат да тормозят хората в наши дни? „Qian Xiaohao, не забравяй да подготвиш PPT за срещата на Baosteel на компанията вдругиден. Изпрати ми го, когато приключиш.“ Bai Wenjie изпрати съобщение в WeChat. Може би беше твърде неудобно за Фанг Яхан да ме помоли, така че Бай Уенджи ме помоли да го поискам. „Не се притеснявай, определено ще се свържа с теб навреме.“ Точно докато отговарях на съобщението, сиамската котка умело скочи на дръжката на съседната спалня, чукна я с две лапи и вратата се отвори безшумно. Не е изненадващо, че бъркотията вътре определено не е по-лоша от тази в хола. Леглото беше пълно с горнища, панталони и бельо, а подът беше пълен с обувки, ботуши и много други обувки, които не можех да назова.

Беше толкова пълно, че нямаше къде да се слезе. Тоалетката беше пълна с различни шишета и буркани, някои от които бяха оставени отворени, и се носеше силна миризма на козметика. Миризмата, примесена с всякаква козметика, почти ме накара да припадна. Подножието на леглото също е пълно с чорапи, всякакви червени, черни, бели и зелени копринени чорапи. Наистина не мога да си представя как Шен Тиантиан е живяла живота си. Захапах куршума, изпрах и изсуших всичките й дрехи и подредих обувките една по една на балкона. В нейната стая има само едно чисто място и това е кухнята. Защото се вижда, че тези тенджери и тигани не са използвани никога откакто са закупени.

Най-накрая опаковах всичко и съм готов да се върна в наетата къща, за да пиша PPT. В този момент телефонът иззвъня: „Qian Xiaohao, можеш ли да дойдеш в компанията за малко, Fang Yahan има нещо общо с нея, можеш ли да й помогнеш?“ Гласът на Bai Wenjie дойде от другия край на телефона.

Публикацията на Роберт Петров: "Shuangwen на крипто пазара, имам 10 000 btc? (трета глава)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!