Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Швейцарска банкова революция: Taurus и Lido се обединяват за Ethereum стейкинг

Швейцарска банкова...
Швейцарска банкова революция: Taurus и Lido се обединяват за...

Taurus и Lido Forge Alliance, проправят пътя за залагане на Ethereum в швейцарското банкиране

Ключови думи: залагане на Ethereum, Taurus, Lido, швейцарски банки, ликвидно залагане, децентрализирано финансиране, попечителство на криптовалута, регулаторна яснота, институционално участие, скок на цената на Ethereum

Taurus и Lido си партнират за революция в швейцарското банкиране

В новаторско сътрудничество базираната в Швейцария фирма за попечителство на криптовалута Taurus обединява сили с Lido, водещ специалист по залагане на Ethereum, за да интегрира залагането на Ethereum в традиционния банков сектор. Това стратегическо партньорство предвещава нова ера, позволявайки на швейцарските банки да предлагат услуги за залагане на Ethereum на своите уважавани клиенти.

Овластяване на швейцарските банки с решения за ликвидни залози

Съюзът между Taurus и Lido бележи важен крайъгълен камък за швейцарските банки, отключвайки потенциала за предоставяне на ликвидни решения за залагане, задвижвани от децентрализираната автономна организация (DAO) на Lido. Течното залагане включва процеса на заключване на Ether в блокчейна и получаване на токенизирано представяне (stETH), като по този начин се подобрява ликвидността в рамките на екосистемата за децентрализирано финансиране (DeFi).

Виктор Бюсън, CMO на Taurus, подчертава централната роля на това сътрудничество, подчертавайки нарастващото търсене от страна на банкови клиенти за услуги за залагане и амбицията за свързване на сферата на цифровите активи с традиционните финанси.

Швейцарските банки приемат Ethereum Staking

Децентрализация на Ethereum стейкинг: Намаляване на регулаторния риск

Нахлуването на швейцарските банки в залагането на Ethereum означава продължение на тяхното проучване в областта на криптовалутите. Миналата година St. Galler Kantonalbank (SGKB), видна кантонална банка в Швейцария, се впусна в пазара на цифровите активи, като стартира услуги за попечителство и търговия за Биткойни и етер в сътрудничество със SEBA Bank. Този стратегически ход отразява проактивен подход към задоволяване на нуждите на клиентите и разширяване на предлаганите услуги в съответствие с развиващата се пазарна динамика.

Кристиан Биери, ръководител на B2B и решения за попечителство в SEBA Bank, изразява ентусиазъм относно подкрепата на St.Galler Kantonalbank в подобряването на техните услуги за цифрови активи, подчертавайки ангажимента на SEBA Bank да предоставя експертиза и насоки в това трансформиращо пътуване.

Регулаторна рамка и институционална ангажираност

Пътуването към залагане на Ethereum в Швейцария е подкрепено от регулаторна яснота, предоставена от швейцарския финансов регулатор FINMA. Издаването на насоки за залагане на криптовалути адресира критични проблеми и предоставя регулаторна рамка за финансовите институции, за да се ориентират в този процъфтяващ пейзаж.

Васили Лавров, продуктов ръководител в Taurus, подчертава важността на спазването на нормативните изисквания и достъпността на клиентите в решенията за залагане на Ethereum, като подчертава необходимостта заключените средства да останат достъпни за клиентите по всяко време.

Възраждането на Ethereum на фона на динамиката на пазара

На фона на тези трансформиращи развития, Ethereum преживява забележим скок в цената си. Ралито се подхранва от различни фактори, включително значителни притоци в Spot Bitcoin ETF, очакване на одобрение на Ethereum ETF, предстоящото събитие за преполовяване на Биткойн, предстоящото надграждане на Dencun на Ethereum, планирано за 13 март, и нарастващо приемане след одобрение на ETF. В момента цената на Ethereum възлиза на $2760,08, което отразява увеличение от 4,42% през последните 24 часа и преобладаващо положително настроение на пазара.

Публикацията на Николай Кръстев: "Швейцарска банкова революция: Taurus и Lido се обединяват за Ethereum стейкинг" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

7 причини, поради...
7 причини, поради които Dogecoin може да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност тази година

Потенциалът на Dogecoin да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност Dogecoin (DOGE) в момента има пазарна стойност от $19,8 милиарда и се...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!