Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

След 6 години изоставане XRP ще надмине Bitcoin и Ethereum? Подробен анализ на следващия ход на крипто пазара!

Неотдавнашното решение в полза на XRP премахна всички негативни регулаторни предизвикателства, пред които е изправено, причинявайки скок на XRP с близо 100% за 24 часа.

Сега, когато достатъчно хора обръщат внимание на криптовалутата на Ripple, тя започва да тегли пари от Bitcoin и Ethereum. Според графиките на трите актива се очаква XRP да надмине далеч двете по-доминиращи монети.

След 6 години изоставане XRP ще надмине Bitcoin и Ethereum?

За разлика от Bitcoin и Ethereum, които достигнаха нови рекорди за всички времена през 2020 г. и 2021 г., XRP все още не е преминал своя връх през 2017 г. Това е така, защото през 2020 г. Комисията за ценни книжа и борси на САЩ заведе дело срещу Ripple и двама от нейните ръководители за продажба на нерегистрирани ценни книжа.

Когато тези тъмни облаци се разсеят, XRP може да види ясно небе. Криптовалутата, сега четвъртата по големина по пазарна капитализация, се повиши с близо 100 процента в часовете след забележителното решение. Фактът, че може да има още какво да наваксва в сравнение с bitcoin и ethereum, привлече средства от BTC и ETH, според данни от всяка отделна двойка за търговия с криптовалута.

Големи промени в импулса и промени в тенденциите за търговски двойки BTC и ETH

Повечето криптовалути се котират в щатски долари на борси чрез двойки крипто-фиат. Но крипто активите могат да се търгуват и срещу други криптовалути, като BTCETH. Валутната двойка представлява Биткойн, котиран в Ethereum.

Основен пробив на линията на низходящ тренд се извършва на двойката за търговия XRPBTC по-горе и двойката за търговия XRPETH по-долу. Междувременно средният насочен индекс се засилва и надхвърля 20.

Когато ADX се покачи над 20, това показва, че тенденцията е активна. Освен това LMMACD показва инерцията на XRP спрямо Биткойн и Етериум. Отделно, диаграмата XRP.D, която представя доминирането на валутата спрямо останалата част от пазара, показва подобни сигнали. Всички тези признаци се комбинират, за да подскажат, че криптовалутата, която наскоро беше смятана за несигурна, може да надмине BTC и ETH с голяма разлика - точно както стана през 2017 г.

Нека анализираме подробно бъдещата тенденция на пазара на криптиране!

Низходящ тренд

Биткойн и Ethereum бързо се понижиха, след като xrp събитието скочи. Покачването вероятно е фалшиво и корекцията на средно ниво е в ход. BTC целева позиция 28500-29000ETH целева позиция 1760-1780 може да се види преди края на октомври

възходяща тенденция

Последното увеличение в цикъла на повишаване на лихвите! Текущата обща ликвидност на криптовалутния пазар е много по-висока от тази на Биткойн на същата цена през 2020 г. Второ, криптираният пазар винаги може да се наслади на прехвърлянето на ликвидност и преливането на американски акции

В допълнение, Bitcoin може да се нарече висококачествен актив по отношение на различни атрибути, особено в лицето на бурни регулаторни заплахи, Bitcoin е предпочитан сам.

Подробен анализ на Domini ($DOMI), Stellar и Ethereum Classic на пазара

Искам да повторя, че когато ликвидността е в изобилие, най-важният фактор при определяне на цените на активите е доверието.

Има два сценария, написани от пазара за Биткойн - оттегляне след достигане на $34 000-40 000 или нов рекорд.

(Горните две тенденции все още са склонни първо да пробият или да паднат под диапазона и да останат стабилни!)

Говорете за текущата ситуация с ликвидността на крипто пазара

Това е текущата ситуация с ликвидността. Освен ако не е епична полза или SEC и CFTC се откажат, в противен случай ликвидността просто ще напусне пазара и засега няма признаци да се върне. Някои приятели казват, че ще се върнат след няколко положителни линии. Независимо дали сте готови да се изправите или не, правилата на играта се определят от „парите". Където са парите, има забавление. На текущия пазар тигърът не е у дома си и маймуната се нарича крал.

Парите са ваши. Във времена с висок риск печеленето на малко повече и малко по-малко може да не е от голямо значение. Особено за 99% от инвеститорите печеленето на по-малко и загубата на повече може да е рутинна операция на мечи пазар. Не се страхувайте да стъпите във въздуха, само с "живот" можете да имате шанс. Най-сигурната инвестиция е изграждането на позиции в BTC и ETH при спадове.Вярно е, че не можете да спечелите много, но това е достатъчно, за да подпомогне пристигането на възможности с висока сигурност. (спот стоки)

Ако искате да ядете както главата, така и опашката, по-добре е да захапете силно от средната част на рибата. Когато BTC достигне 69 000 щатски долара през 2021 г., ще ви върна обратно в 2019 г. Ще ви пука дали цената на BTC е 5 000 щатски долара или 15 000 щатски долара?

Това е истина, не си мислете, че можете да купите най-ниското и да продадете най-високото. Особено когато се добави ливъридж, осъзнайте ясно, че настоящите пазарни данни, макроси и дори технически аспекти не са толкова добри, колкото съобщението на SEC от две изречения.

Мечият пазар достигна среден до късен етап. След инцидента с XRP миналата седмица много приятели претърпяха промяна в настроенията от мечи към възходящи, а пазарът претърпя краткосрочни шокове.

В отговор на днешна сцена, бих искал да споделя моята гледна точка с вас тук, вижте снимката по-долу

1. Канал за финансиране. Влизането на средства е ключовата посока за изграждането на индустрията за криптиране, спот ETF/Hong Kong New Deal и др.

2. Канал за таланти. Създайте естествен протокол за криптиране и стек от приложения върху протокола!

3. Що се отнася до технологичния канал, RWA и LSDFi в Defi имат голяма възможност да започнат дългосрочен бавен бичи пазар.Ако погледнете дългосрочното измерение, това ще бъдат ключовите точки/горещите точки. Комерсиализирането на изкуствения интелект/MR и комбинацията с технологията Blockchain също ще бъде важен момент;

4. Потребителски канал. Приложенията-убийци (като Ethereum) привличат голям брой потребители и процесът на потребителите, използващи инфраструктурата, прави потока от стойности по-стабилен, приходите от протоколи и иновациите са допълнително гарантирани, нуждите на потребителите са удовлетворени, обхватът на приложение на протокола продължава да се разширява, а задържането на потребителите и непостоянството продължават да се увеличават;

В крайна сметка все още има много неща, които не са включени, като конкретни възможности и конкретни решения.Тези неща често са извън обхвата на една статия.

Публикацията на Димитър Тодоров: "След 6 години изоставане XRP ще надмине Bitcoin и Ethereum? Подробен анализ на следващия ход на крипто пазара!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!