Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

След повишаването на лихвените проценти биковете ще контраатакуват ли временно или скоро ще пробият?

Увеличението на лихвения процент с 25 базисни пункта, което беше обявено, беше в съответствие с пазарните очаквания. Няма какво да се каже за това. Въпросът е, че Пауъл каза на пресконференцията, че Фед ще реши дали да продължи да повишава лихвените проценти въз основа на икономическото представяне през следващите няколко месеца. постигнат напредък". Пазарите бяха смесени след обявяването на резолюцията. S&P 500 затвори с малка промяна в сряда, докато технологичният Nasdaq се понижи. Доходността на референтните 10-годишни държавни облигации на САЩ падна до 3,850% от 3,911% във вторник.

Преглед от вчера:

Не е изненадващо, че Auntie за първи път се повиши около 1880 г., тества точката на потискане на този рунд много пъти и даде шанс за отваряне на къса позиция, но ценовата тенденция все още е силна и е трудно да се излезе от ефективен спад за кратко време, и пайът се покачва докрай. Текущата цена е 29,5 близо до k; в краткосрочен план търсенето на дъно на BCH е половината от успеха. 232 навлиза на пазара и в момента има максимална печалба от 17 точки. Приятели, които са на кратко -срочните приятели могат да напуснат пазара. Средната линия/спотът продължава да се задържа и целта остава непроменена; LTC докосна 88 най-ниско вчера и все още няма Подходящо е да влезете в пазара, но вчера ви напомни да изградите позиция първо и можете също да го задържите в същото време и да изчакате търпеливо следващия кръг от корекции, за да влезете на пазара.

Днешният план: Пазарът се колебае на ниско ниво от дълго време. Резолюцията на лихвените проценти, обявена от Федералния резерв, има малко влияние върху краткосрочната тенденция на пазара. Все още има дълъг път, преди инфлацията да спадне до 2%. Тази забележка показва, че текущата инфлация все още не е облекчена Федералният резерв не е освободен от жертването на пазара на труда, за да потисне инфлацията миналата година, а вероятността за повишаване на лихвените проценти през септември/ноември тази година леко се е увеличила.

Въпреки че обявената новина този път не излезе от идеалната тенденция за всички в краткосрочен план, това е сигнал.С приемането на двата основни законопроекта за криптовалута вчера, има голяма вероятност пазарът да излезе в четвъртък и петък , Този кръг на бавна тенденция е само инжекция с анестезия за пазара на първо място. , Днес късите позиции могат да бъдат задържани първо и краткосрочният контрол на риска е достатъчен.

Етериум:

След като цената достигна линията 1833 от този понеделник, биковете очевидно са по-силни. Биковете на краткосрочната тренд диаграма на 1H все още търсят върха, а върховете на 4H продължават да падат. В момента те са в отскока на третата вълна на спад, така че представянето на белия пазар е силно, но няма нужда да се тревожите твърде много.В краткосрочен план 1880 няма да има силен ефект на потискане.Просто се съсредоточете върху 1900-1915 на върха.

Спирането на повишаването на лихвените проценти има положителен стимулиращ ефект върху рисковия пазар в сравнение с намаляването на лихвените проценти!

Предложена операция: продължете да държите празни поръчки на 1880, продължете да резервирате 1 кръг от попълване около 1905, контрол на риска 35 точки, цел 1850-1820

Биткойн:

Водоразделът от 29,1k е временно задържан, цената се покачва над 29,4k, както е планирано, най-високата точка достигна около 29,7k рано сутринта и след това се оттегля към дъното. Тенденцията в рамките на деня е силна. Около точката на потискане, спомената вчера, в противен случай няма да има прекалено силно търсене за пробив на позиции в краткосрочен план.4-часовите MACD бикове продължават да увеличават обема си и текущата позиция може да изчака високата позиция, преди да реши да отвори късо.

Предложена операция: Очаква се белият пазар да поеме по нестабилен път. Приятели, които вече са отворили къси позиции, ще останат на 29,8k, за да покрият позициите си. Приятели, които имат къси позиции, могат да обърнат внимание на тази позиция и да вдигнат. Рискът контролът е 400 точки, а целта е 29.3k-29k-28.5k.Ако пазарът е първият Kill short, ако марката от 30 000 не е стабилизирана, можете да продължите да навлизате на пазара с кратко мислене.

Краткосрочният лов на дъното е завършен с печалба от 17 пункта. Краткосрочните дълги поръчки напускат пазара и чакат следващия кръг от известия. Спот/средната линия е дълга, продължете да се задържате и трябва да има корекции през следващите два дни.

89 беше уведомен вчера за отваряне на позиция. В момента можете да следвате краткосрочния изглед на по-широкия пазар. Трябва да напуснете пазара между 92-93. Няма голяма промяна в точката/центъра, просто го задръжте търпеливо .

Публикацията на Роберт Петров: "След повишаването на лихвените проценти биковете ще контраатакуват ли временно или скоро ще пробият?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!