Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Sleepy Shiba (SLESHIB) нараства над 700%

Sleepy Shiba (SLESHIB)...
Sleepy Shiba (SLESHIB) нараства над 700%

Sleepy Shiba (SLESHIB): Изгряващият претендент в лудостта на Solana Memecoin

В непрекъснато развиващия се пазар на криптовалутата, феноменът на мемекойните завладя въображението на инвеститорите по целия свят. На фона на по-големите мемекойни като Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) и Book of Meme (BOME), които се търгуват странично през последните седмици, се появи нов претендент: Sleepy Shiba (SLESHIB).

Стремеж към вирусен успех

Стартиран само тази седмица, Sleepy Shiba (SLESHIB) се е насочил към предизвикателството на гигантите в света на мемекойните. Правейки паралели с астрономическата възвръщаемост, наблюдавана от ранните инвеститори в SHIB и BOME, Sleepy Shiba представя завладяваща възможност за онези, които искат да се възползват от манията по мемекойните.

Подготовка за вълна

Вълнението около Sleepy Shiba е осезаемо, като монетата е готова да нарасне с удивителните 2500% през следващите четири дни. Този скок идва на фона на съобщението, че Sleepy Shiba ще бъде листвана на MEXC, водеща централизирана крипто борса. Очаква се това събитие за листване да тласне още повече цената на SLESHIB, отваряйки вратата за милиони нови търговци за лесен достъп и инвестиране в Sleepy Shiba.

Забележителен възход

Вече Sleepy Shiba демонстрира забележителен растеж, скоквайки с над 700% през последните 24 часа. Въпреки това впечатляващо представяне, пазарната му капитализация остава скромна, сигнализирайки за значителен потенциал за растеж за инвеститорите.

Отключване на възможности

Степента на изгаряне на Shiba Inu нараства

Понастоящем достъпен за закупуване чрез децентрализирани борси на Solana като Jupiter и Raydium, Sleepy Shiba предоставя на ранните инвеститори шанса да се възползват от неговия метеоритен възход. С предстоящото листване на MEXC потенциалът за значителна възвръщаемост се очертава голям, напомняйки за ранните дни на SHIB и BOME.

Създаване на Memecoin милионери

Тъй като манията по мемекойните Solana набира скорост, Sleepy Shiba стои като фар с възможности за инвеститорите, търсещи следващата вирусна сензация. С потенциала да отразява експлозивния растеж, на който са свидетели неговите предшественици, Sleepy Shiba може да постави началото на нова вълна от мемекойн милионери за няколко седмици.

Преминаването към Solana Memecoins

На фона на страничната търговия и намаляващата инерция на по-големите мемекойни като SHIB, DOGE и BOME, много инвеститори се насочват към разрастващата се екосистема на мемекойните Solana. Със Sleepy Shiba, който е начело, привлекателността на децентрализираните борси на Solana привлича инвеститори, които искат да яхнат следващата вълна на успеха на memecoin.

В заключение

Тъй като пазарът на криптовалута продължава да се развива, има изобилие от възможности за тези, които желаят да се ориентират в непрекъснато променящия се пазар. Със Sleepy Shiba, готова за експоненциален растеж и лудостта по мемекойните Solana, която не показва признаци на забавяне, инвеститорите стоят пред пропастта на потенциално доходоносна възвръщаемост в света на мемекойните.

Публикацията на Георги Минев: "Sleepy Shiba (SLESHIB) нараства над 700%" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!