Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Socrates: Платформа за социални медии Web3 с Genesis Airdrop Launch

Socrates стартира Genesis Airdrop, за да възнагради първите участници в своята иновативна социална платформа Web3

16 декември 2023 г.: Socrates, пионерска платформа за социални медии web3 , официално обяви стартирането на своя Genesis Airdrop, предназначен да възнагради ранните сътрудници на платформата, която беше представена само миналия месец.

Socrates се откроява като иновативна web3 социална платформа който безпроблемно интегрира функциите на SocialFi и GameFi. Потребителите на тази платформа могат да участват в въпроси и отговори с множество възможности за избор, да участват в дебати и да споделят знания, като печелят USDT награди за своя ценен принос. Подчертавайки овластяването на потребителите със свободата на словото, платформата има за цел да демонстрира различни мнения и да се бори с дезинформацията, преобладаваща в масовия поток на web2 и социалните медии.

След като стартира след обширна фаза на тестване, приложението претърпя бърз растеж в своята потребителска база, готова да революционизира потребителските взаимодействия, дискусии и дебати в рамките на web3 пейзажа. Основен фокус за Socrates е изграждането на общност и признателността. За да изрази благодарност към ранните осиновители и лоялни поддръжници, платформата ще извърши еърдроп на 100 000 токена. Разбивката на разпределението включва:

  • 10 000 токена (10%) за притежателите на Socrates NFT Pen
  • 20 000 токена (20%) за създателите на съдържание на платформата Socrates
  • 70 000 токена (70%) за поддръжниците на ранните продукти на Socrates

Socrates: Обединяване на Social - Fi и Game - Fi за глобален дискурс

Събитието за еърдроп е насрочено за 18 декември в 9 сутринта UTC, като токените се разпределят в портфейлите, регистрирани в акаунтите на потребителите в Socrates. Моментна снимка на потребителите на платформата ще бъде направена на 16 декември в 23:59 UTC, за да се определи дали отговарят на условията за airdrop.

Penny Yu, Global Marketing & Operations, изрази благодарност към общността, заявявайки: „Искаме да благодарим на нашата общност за техния принос досега, включително взаимодействие с продукти, създаване на съдържание и тези, които са държали NFT писалки в ранните етапи. Ето защо стартирахме нашата първа голям еърдроп на токени и се надяваме, че в бъдеще ще има множество кръгове еърдроп.“ Освен това тя подчерта стойността, която потребителите вече виждат в Socrates, независимо дали чрез ангажиращи дискусии, интензивни дебати или печелене на награди за споделяне на уникални гледни точки.

За изчерпателни подробности относно airdrop, потребителите се насърчават да се позовават на акаунта в Twitter на Socrates. Моментната снимка на потребителите за допустимост ще приключи в 23:59 UTC на 16 декември 2023 г., а еърдропът ще започне в 9:00 UTC на 18 декември 2023 г.

За да станете част от общността на Socrates, потребителите могат да получат достъп до онлайн приложението на app.socrates.com или да изтеглят приложението от Google Play и Testflight. Socrates кани потребителите да се присъединят към оживена общност, където обмислените дискусии и смислените дебати не само се насърчават, но и се възнаграждават.

Публикацията на Светлана Петкова: "Socrates: Платформа за социални медии Web3 с Genesis Airdrop Launch" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!