Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Solana (SOL) продължава метеоритния възход: може ли да поддържа инерцията?

Solana (SOL)...
Solana (SOL) продължава метеоритния възход: може ли да поддържа...

Solana (SOL) продължава с метеоритния възход: може ли да поддържа инерцията?

От създаването си през април 2019 г. Solana се очерта като доминираща сила на пазарите DeFi, NFT и Web3, като стана свидетел на забележителен растеж. С многобройни проекти в процес на разработка и други на хоризонта, мрежата на Solana е готова за по-нататъшно разширяване.

Евтини транзакции в основата

Позиционирайки се като страхотен конкурент на платформи като Ethereum, основното предложение за стойност на Solana, както е посочено на официалния й уебсайт, се върти около предлагането на транзакции на ниска цена за неопределено време. Този ангажимент за достъпност е движещата сила зад широкото му приемане.

Ценови скок на фона на пазарна волатилност

След като издържа на продължителна низходяща тенденция, Solana проби ценовото ниво от $130, сигнализирайки за възраждане. Последните данни разкриват впечатляващото представяне на SOL, с 2,3% увеличение през последните 24 часа и забележителен скок от 30% през последните седем дни. Въпреки това, на фона на присъщата нестабилност на пазара на криптовалута, възникват въпроси относно траекторията на SOL за предстоящия уикенд.

Ценова прогноза за Solana (SOL)

Експертите от Changelly предлагат прозрения за потенциалните движения на цените на SOL за уикенда, като вземат предвид различни фактори като пазарни условия, ценово действие, развитие, предлагане и случаи на използване. Очаква се да се търгува между $116,25 и $131,59, със средна цена от $131, представянето на SOL се очаква да зависи от общото пазарно настроение.

Скорошно рали и мрежови показатели на SOL

Неотдавнашното покачване на SOL, което завърши с 34,5% увеличение за една седмица, предизвика интриги относно неговата устойчивост. Трябва да се отбележи, че SOL достигна най-високата си точка от 23 месеца на 1 март, намалявайки разликата с конкурентите си. Ключът към разбирането на ралито на SOL е анализът на мрежовите показатели и динамиката на търсенето.

Анализиране на мрежови показатели

Анализ на метеоритния възход на Pepe, SHIB и Floki

Екосистемата на Solana разчита на SOL за различни функционалности, включително DEX търговия, решения за залагане и NFT пазари. Оценяването на показатели като обща заключена стойност (TVL) в интелигентни договори предоставя ценна информация за активността и търсенето на потребителите.

Впечатляващ ръст в TVL

Solana стана свидетел на значителен подем в TVL, достигайки най-високото си ниво от ноември 2022 г., с 30% увеличение от началото на годината през 2024 г. Този скок подчертава успеха на Solana в привличането на потребителска активност и стимулиране на търсенето на нейните DApps в сравнение с други платформи.

Обем и успех на DApp

За отбелязване е, че пазарът на OpenSea NFT е катализатор за скока на Solana, допринасяйки за значителен седмичен обем. Освен това, други DApps в мрежата на Solana, като решението за залагане на Jito и междуверижния обмен на ликвидност Sabre, станаха свидетели на забележителни увеличения на обема.

Справяне с предизвикателствата на скалируемостта

Въпреки предизвикателства като петчасовото прекъсване на 6 февруари, Solana се справя умело с проблемите с мащабируемостта. Докато конкурентите са изправени пред подобни препятствия, устойчивостта и мрежовите показатели на Solana показват траектория на устойчив растеж.

В заключение, скорошният скок на Solana и мрежовите показатели рисуват обещаваща картина за нейното бъдеще. Тъй като продължава да прави иновации и да привлича потребители, SOL остава готова да запази инерцията си в развиващия се пазар на блокчейн технологията.

Публикацията на Олег Димитров: "Solana (SOL) продължава метеоритния възход: може ли да поддържа инерцията?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!