Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Solana (SOL) скочи до 1,75 милиарда долара отворен интерес: Доверието на пазара скочи

Solana (SOL) скочи до...
Solana (SOL) скочи до 1,75 милиарда долара отворен интерес:...

Solana (SOL) постига забележителен крайъгълен камък, отразяващ скока в пазарното доверие и ангажираността на инвеститорите

В забележителна демонстрация на пазарно доверие, Solana (SOL), видна криптовалута, стана свидетел на значителен скок в отворения интерес, скачайки с 10,18% до впечатляващите 1,75 милиарда долара. Този скок, според данни, получени от известната аналитична платформа CoinGlass, подчертава забележителен ръст на инвеститорския интерес и активно участие в Solana. Това развитие има особено значение, тъй като осветява широко разпространеното разпространение на отворен интерес в основните платформи за търговия. Трябва да се отбележи, че Binance води пакета със значителни $672,62 милиона, следван от Bybit, хостващ $468,01 милиона, и OKX, отчитащ $227,25 милиона, наред с други платформи. Това диверсифицирано разпространение подчертава широката ангажираност със Solana в критични борси за криптовалута.

В същото време пазарната стойност на Solana претърпя силен скок, като цената му скочи с 8,79% през последните 24 часа, установявайки се на $114,37. Този скок на цените се допълва от значителен скок в обема на търговия, свидетел на впечатляващото увеличение от 88,26%, достигайки $2,912,081,613. Такъв драматичен скок в обема на търговията не само отразява засиления интерес на инвеститорите, но също така укрепва ликвидността и подпомага откриването на цените за Solana.

По-широко възходящо настроение

Биткойн отбелязва рекордни $2 милиарда тегления на ден, Solana скочи до 23-месечен връх

Възходящият тренд около Solana е част от по-широка вълна от оптимизъм, преминаваща през сектора на криптовалутите. Тази вълна първоначално беше катализирана от монументалното рали на Биткойн (BTC), надминавайки основния праг от $50 000. Ефективността на Биткойн често служи като барометър за по-широкия крипто пазар, оказвайки влияние върху динамиката на пазара и настроенията към алтернативни криптовалути (алткойни). Текущите пазарни условия предполагат, че устойчивостта на Биткойн срещу големи нива на съпротива може да послужи като катализатор за последващи ръстове на известни алткойни, включително Солана.

В светлината на тази пазарна динамика експертът по криптовалута Koroush Khaneghah наскоро прогнозира потенциална целева цена за Solana на $140, отразявайки още 30% увеличение на цената от сегашното й ниво. Неотдавнашният подем в пазарните индикатори на Solana — открит интерес, цена и обем на търговия — заедно означават стабилно и нарастващо доверие на инвеститорите в нейния потенциал. Тези показатели играят ключова роля в разбирането на пазарните настроения и бъдещата траектория на криптовалутите. Представянето на Solana, в този контекст, не само подчертава нейните присъщи силни страни и привлекателност сред инвеститорите, но също така подчертава взаимосвързания характер на пазарите на криптовалута.

Ключови изводи:

  • Solana (SOL) е свидетел на значителен скок в отворения интерес, достигайки $1,75 милиарда, което показва повишен инвеститорски интерес и участие.
  • Binance, Bybit и OKX водят в разпределението на отворения интерес сред основните платформи за търговия, демонстрирайки широко разпространена ангажираност със Solana.
  • Пазарната стойност на Solana преживява значителен ръст, като цената му ескалира с 8,79% до $114,37 в рамките на 24 часа.
  • Обемът на търговия за Solana е свидетел на впечатляващ скок от 88,26%, достигайки $2,912,081,613, допринасяйки за подобрена ликвидност и откриване на цените.
  • Възходящият тренд на Солана е в съответствие с по-широката вълна на оптимизъм в сектора на криптовалутите, подтикната от ралито на Биткойн.
  • Преподавателят по криптовалута Koroush Khaneghah прогнозира потенциална целева цена за Solana на $140, което отразява допълнително увеличение на цената с 30%.
  • Пазарните индикатори на Solana колективно означават стабилно и нарастващо доверие на инвеститорите в нейната потенциална траектория, подчертавайки взаимосвързания характер на пазарите на криптовалута.
Публикацията на Олег Димитров: "Solana (SOL) скочи до 1,75 милиарда долара отворен интерес: Доверието на пазара скочи" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!