Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Stellar (XLM) пуска крипто - базирана платформа за групови плащания

Stellar, известна платежна мрежа, базирана на блокчейн, обяви изданието с отворен код на „Stellar Disbursement Platform“ (SDP), крипто-базиран инструмент за групови плащания.

Stellar пуска платформа за изплащане с отворен код

Разработено от Stellar Development Foundation (SDF), платежното решение позволява на потребителите да извършват групови плащания към група получатели през мрежата на Stellar. Според Stellar, с SDP потребителите могат бързо да изпращат средства до хиляди получатели за няколко секунди, да проследяват доставката на средства в реално време, да извършват плащания на доставчици, заплати, плащания на изпълнители и др.

Освен това SDP дава достъп до обширната мрежа на Stellar от глобални рампи за влизане и излизане, което позволява на потребителите да конвертират своите цифрови активи в пари в повече от 180 държави.

Stellar пуска платформа за плащания с отворен код за глобални плащания

Улесняване на изплащането на цифрова помощ в Украйна

Преди пускането с отворен код инструментът се използва за улесняване на изплащанията на цифрова помощ в Украйна от декември 2022 г. През този период Stellar каза, че е работил, за да направи инструмента по-бърз, по-евтин и прозрачен инструмент за цифрови изплащания, достъпен за всеки, който да го използва и надграждам.

Денел Диксън, главен изпълнителен директор и изпълнителен директор на Stellar Development Foundation, коментира последното издание, подчертавайки успеха на SDP в захранването на изплащането на цифрова помощ в Украйна и как е разработен, за да се превърне в инструмент с отворен код.

„Нашият екип се зае с това като труд на любов – изграждането на инструмент за захранване на изплащанията на дигитална помощ в Украйна и сега, готовото решение за плащане с отворен код за по-бързи, по-евтини и прозрачни дигитални изплащания за всички“, каза тя.

Междувременно най-новото развитие идва няколко дни, след като Stellar обяви стратегическа инвестиция в компанията за парични преводи MoneyGram International (MGI) като част от усилията за насърчаване на приемането на блокчейн технологията в разплащателната индустрия. Въпреки че финансовите подробности не бяха оповестени, инвестицията беше направена от касата на SDF и осигури на фондацията място в борда на директорите на MoneyGram.

Публикацията на Тодор Цонев: "Stellar (XLM) пуска крипто - базирана платформа за групови плащания" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Биткойн: $150K до...
Биткойн: $150K до август реалистични ли са?

Биткойн $150K до август реалистични ли са? Подробен анализ Биткойн (BTCUSD) показа силен отскок, което доведе до оптимистични прогнози за...

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Биткойн скочи над...
Биткойн скочи над $67 000, докато пазарът на криптовалута се съживява

Биткойн скочи над $67K, докато крипто пазарът се възстановява с институционална подкрепа Цената на Биткойн (BTC) скочи над границата от $67...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!