Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Стивън Ордано

Няколко индивида често бъркат DeFi пространството с традиционните финанси, които съдържат само графики и числа. Това обаче не е така. Децентрализираната общност позволява на потребителите да изразят въображението си и ги насърчава да развиват иновативни идеи, за да направят крипто по-вълнуващо. Пионерите в индустрията като Esteban Ordano подкрепят каузата, като създават платформи като Decentraland. Тези платформи насърчават крипто ентусиастите да покажат своя талант и да играят значителна роля в стимулирането на приемането в индустрията.

Decentraland е виртуален 3D свят, където крипто ентусиастите могат да създават и изграждат приложения върху земите, които са купили, за да създадат свой собствен свят. Най-добрата част от платформата е, че тя позволява на създателите да монетизират своето изкуство. Базиран е на Ethereum и е като да имаш втори живот в дигитален свят. Ако имате проблеми с това как работи Decentraland, представете си голям град с няколко места за гостоприемство и развлечения, където можете да започнете да общувате с таланти с подобно мислене в индустрията, за да разширите мрежата си.

Ранен живот на Естебан Ордано

Естебан Ордано е аржентинец и е роден и закупен в Уругвай. Следва диплома по инженерство от Instituto Technologico de Buenos Aires. След като се дипломира, той се присъединява към Google като инженерен стажант, но остава там само за кратко. Той бързо продължи напред и се присъедини към BitPay, където помогна за изграждането на продукти, свързани с Bitcoin.

Създаване на Decentraland

Esteban Ordano се обедини с друг аржентински софтуерен инженер Ari Meilich през 2015 г., за да даде най-накрая форма на тяхното въображение – Decentraland. Той стартира две години по-късно, през 2017 г., когато земите на виртуалния свят бяха продадени само на $20. Decentraland също има своя валута, наречена „Mana“, първоначално оценена на $0,02. Платформата обаче скоро стана известна и след като събра 26 милиона долара по време на ICO, цената на земята започна да варира от 6 000 до 100 000 долара.

Източник: NBC News

За да научите повече за Decentraland, ви препоръчваме да прочетете тази статия.

$XRP: Конгресменът на САЩ Стивън Линч одобрява подхода на Гари Генслер за регулиране на крипто...

По-нататъшното развитие увеличи още повече стойността на Decentraland през 2021 г.; компания за дигитални недвижими имоти купи парче земя там за 2,43 милиона долара. Това обаче не е всичко. Decentraland е в крак с последните тенденции, за да подобри опита на своите клиенти. В момента той проучва възможностите, които AI предоставя, за да направи виртуалната земя по-„жива“.

Основната причина да включи AI в своите операции е да предостави на геймърите завладяващо изживяване. По-широката цел е да предефинираме игрите в Metaverse, като ги изведем на следващото ниво.

Ако се интересувате да научите повече за игрите в Metaverse, трябва да прочетете тази статия.

Крайната цел на Естебан Ордано

Първоначално Decentraland беше създаден, за да направи Metaverse по-интересен, за да привлече повече ентусиасти. Сега, след като това е постигнато, Естебан Ордано се надява Decentraland да намери нови пътища, които са икономически устойчиви. Той иска платформата да постигне това постижение не за да стане по-печеливша, а за да подхрани мрежовата система в цифровия свят и информационните системи.

Ордано също иска да премахне всички „владетели“ от своята общност. Той иска Decentraland да бъде автономно пространство, където всеки потребител ще има власт. Неговите цели са в съответствие с основните ценности, върху които е създадена дигиталната индустрия.

Заключение

Decentraland на Естебан Ордано не само представя колко креативна може да бъде крипто общността, но също така подчертава как трябва да се работи с всяко направление в индустрията. Decentraland не само ще доведе до значителни подобрения за геймърите в индустрията, но и ще навигира пространството в правилната посока. Освен това, ако сте геймър, който се интересува от изследването на Metaverse, тогава разглеждането на виртуалния свят на Decentraland трябва да бъде първото нещо в дневния ви ред.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Стивън Ордано" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!