Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Свидетелските показания на Крейг Райт разкриват недостатъци в твърдението на създателя на Биткойн

Свидетелските...
Свидетелските показания на Крейг Райт разкриват недостатъци в...

Свидетелските показания на Крейг Райт разкриват слабости в иска като създател на Биткойн по време на процеса COPA срещу Райт

Седмият ден от процеса COPA срещу Райт хвърли светлина върху борбата на Крейг Райт да обоснове твърдението си като създател на Биткойн. При кръстосан разпит Райт не успя да предостави конкретни доказателства за транзакции на лица извън публичното пространство под псевдонима Сатоши Накамото. Неспособността му да си спомни конкретни получатели на Биткойн транзакции, съчетана с проверка на предполагаемо подписани публикации в блогове, подчертава предизвикателствата при валидирането на самоличността му като Сатоши. Докато COPA се опитва да оспори твърденията на Райт, че е създател на Биткойн, производството във вторник подчерта нарастващия скептицизъм около твърденията му и проверката, пред която е изправена защитата му.

Продължаващият процес COPA срещу Райт навлезе в седмия си ден, като прокурорите притискат Крейг Райт по ключови аспекти на твърдението му, че е неуловим създател на Биткойн. Свидетелските показания на Райт обаче разкриха значителни пропуски и несъответствия, подкопавайки усилията му да убеди съда в своята самоличност като Сатоши Накамото.

Една очевидна слабост в аргумента на Райт се появи, когато той не успя да предостави доказателства за Биткойн транзакции на лица извън публичното пространство. Когато беше разпитан от прокурорите, Райт се затрудни да назове един единствен получател на Биткойни, освен Хал Фини или Зуко Уилкокс, въпреки твърдението, че е изпратил Биткойни на „стотици“ хора. Липсата на конкретни примери породи съмнения относно истинността на твърденията на Райт и подчерта липсата на доказателства за предполагаемите му транзакции.

В отговор на запитвания относно получателите на Биткойн транзакции, Райт цитира блокчейн адресите на своите компании, за които се твърди, че са свързани със Сатоши Накамото. Въпреки това, той не успя да предостави убедителни доказателства в подкрепа на твърденията си, особено по отношение на Zooko Wilcox, който отрече да е получавал Биткойн от Сатоши. Неспособността на Райт да си спомни конкретни получатели и липсата на потвърждаващи доказателства поставят под съмнение достоверността на твърденията му.

Халвинг на Биткойн: Шега за спад на цената от създателя на Dogecoin раздвижи общността

Друга спорна точка по време на производството във вторник беше защитата на Райт на публикация в публичен блог, която той уж е подписал, за да докаже самоличността си като Сатоши. Експертите обаче изразиха опасения относно автентичността на такива подписани съобщения, поставяйки под съмнение тяхната валидност като доказателство за самоличност. Въпреки критиките, Райт поддържа, че „сесиите за подписване“ са валидно доказателство за самоличност, подчертавайки важността на знанието, а не на притежанието за установяване на самоличността.

Докато Райт беше изправен пред проверка на твърденията си, наблюдатели отбелязаха нарастващия скептицизъм около свидетелските му показания. Crypto Open Patent Alliance (COPA), подкрепян от видни организации като Meta, Block и MicroStrategy, се стреми да оспори твърденията на Райт и да му попречи да предприеме съдебни действия срещу онези, които поставят под въпрос самоличността му като Сатоши. Производството във вторник подчерта усилията на COPA да разкрие това, което те твърдят като "фалшификация в промишлен мащаб" от Райт и подчерта предизвикателствата, пред които е изправена защитата му при обосноваване на твърденията му.

Разсъждавайки върху събитията от деня, наблюдателите отбелязаха очевидната борба на Райт по време на кръстосан разпит, като съдия Едуард Джеймс Мелър се намеси многократно, за да предизвика съгласувани отговори. Въпреки усилията да дискредитира експертите, които оспориха твърденията му, защитата на Райт изглеждаше все по-слаба, пораждайки съмнения относно валидността на неговите твърдения.

В заключение, седмият ден от процеса COPA срещу Райт разкри значителни слабости в твърдението на Крейг Райт, че е създател на Биткойн. От неспособността му да предостави доказателства за транзакции до несъответствия в защитата на предполагаемо подписани съобщения, показанията на Райт бяха изправени пред интензивна проверка, поставяйки под съмнение достоверността на неговите твърдения. Докато процесът се развива, предизвикателството пред защитата на Райт остава огромно, като усилията на COPA да развенчае твърденията му набират скорост.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Свидетелските показания на Крейг Райт разкриват недостатъци в твърдението на създателя на Биткойн" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!