Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Търговец, който превърна $300 в $2,4 милиона, купува в предварителната продажба на Pomerdoge, Tron и Cardano Fall

Има няколко вдъхновяващи истории в интернет за крипто търговци, които правят милиони. Един такъв търговец, който превърна $300 в $2,4 милиона, отново е в новините, след като подкрепи нов крипто проект. Оставяйки по-популярните Tron (TRX) и Cardano (ADA), този популярен търговец хвърли тежестта си зад Pomerdoge (POMD). Прочетете, за да разберете какво е вдъхновило инвестицията в предварителната продажба на Pomerdoge.

Щракнете тук, за да разберете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD).

Пазарите на Tron (TRX) и Cardano (ADA) намаляват

След частичната победа на Ripple над SEC, Tron (TRX) и Cardano (ADA) бяха два от най-големите печеливши на пазара. И Cardano, и Tron отбелязаха 40% печалби, тъй като съответните им общности бяха обнадеждени. Оттогава обаче всичко тръгна надолу и за двете криптовалути.

Цената на Tron се срина с над 30% през последните две седмици. От връх от $0,092 TRX сега се търгува на $0,077. Спадът продължава и днес, тъй като Tron е намалял с 1,2% през последните 24 часа. Спадът на цените за Tron идва на фона на увеличаване на мрежовата активност.

Скоростта на изгаряне на TRX монети се е увеличила значително, докато нейната DeFi екосистема е спечелила 7,9% през второто тримесечие. По същия начин броят на ежедневните активни акаунти и новите акаунти в мрежата на Tron нараства, като се увеличава съответно с 14 и 13,4%.

Cardano и Chiliz очакват възстановяване, предварителната продажба на Tradecurve е в ход

Подобно на Tron, неотдавнашното стартиране на протокола Mithril и съобщението за Testnet не успяха да спестят цената на Cardano. Въпреки тези основни етапи, цената на Cardano продължи да се понижава значително.

През последните 24 часа цената на Cardano се срина с 3,1%. През последните две седмици цената на Cardano е спаднала с 21%. Към момента на писане Cardano се търгува на $0,295 въпреки достигането на върхове от $0,38 в средата на юли.

Известен търговец хвърля тежест зад предварителната продажба на Pomerdoge (POMD).

Докато цената на по-популярните крипто, Tron и Cardano продължава да пада, популярен търговец може да е идентифицирал нов скъпоценен камък. Анонимният крипто търговец, който стана популярен в Twitter през 2021 г., след като превърна $300 в $2,4 милиона, инвестира в Pomerdoge (POMD), нова P2E игра.

Pomerdoge предизвика интереса на много инвеститори, тъй като е на път да революционизира P2E сектора. Чрез комбиниране на привлекателността на мем монетите с най-добрите компоненти на блокчейн P2E играта, Pomerdoge създава Pomergame. Тази нова P2E игра със завладяващ геймплей и страхотни награди за играчите.

Интелигентните инвеститори, които знаят, че най-голямата възвръщаемост идва от ранно инвестиране в проекти, също купуват в предварителната продажба на Pomerdoge (POMD). По време на това писане помощният токен на Pomerdoge, POMD, е в първата си фаза и се продава на $0,007. С подкрепата, която Pomerdoge събра, експертите прогнозират ръст на цените от 4000% за POMD през 2023 г.

Публикацията: "Търговец, който превърна $300 в $2,4 милиона, купува в предварителната продажба на Pomerdoge, Tron и Cardano Fall" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!