Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Техническият директор на Ripple (XRP) обявява победа, тъй като Altcoin губи делото на SEC

CryptosHeadlines.com – Водещата мрежа за крипто изследвания:

В случая LBRY съдията потвърди нарушение на законите за ценните книжа, ратифицирайки споразумението, постигнато след изслушване по обжалване.

Първоначално предложи сума за уреждане от $22 милиона, която по-късно беше преразгледана на $111 000, като се има предвид финансовото състояние на LBRY ситуация. Ревизираната сума за уреждане е одобрена от съдията като част от решението.

Двоично разграничение, направено в случай на LBRY относно продажбата на LBC токен

В делото LBRY съдията определи, че продажбата на LBC токени директно от емитиращата компания нарушава законите за ценните книжа по време на първоначалното им издаване. Решението обаче не разглежда дали последващата търговия на LBC токени между търговци на борсите нарушава законите за ценните книжа. Фокусът на присъдата беше основно върху първоначалното издаване на токените от компанията.

След отчетливия изход от делото LBRY, спекулациите относно случая Ripple се засилиха. Юристи, анализиращи ситуацията, предполагат, че случаят потенциално може да послужи като прецедент за Ripple. Те подчертават, че резултатът от случая с Ripple може да не доведе до пълна печалба или загуба; вместо това има области, в които Ripple може да преживее както победи, така и неуспехи. Анализът подчертава нюансирания характер на съдебните процедури за Ripple.

Хоган разочарован от присъдата по делото на LBRY: призовава за яснота в закона за криптовалутите

Техническият директор на Ripple (XRP) претендира за победа, тъй като Altcoin губи делото на SEC

Адвокатът Джеръми Хоган изрази разочарование от присъдата по делото LBRY, подчертавайки ограниченото разбиране на съдията по въпросите, свързани с криптовалутата. Хоган подчерта, че решението не разглежда достатъчно дали криптовалутите трябва да бъдат класифицирани като ценни книжа. Неговата критика подчертава значението на по-ясни правни тълкувания за справяне със сложността на закона за криптовалутите.

Адвокат Джон Е. Дийтън изрази мнението си, че е положителен резултат, че съдът не е категоризирал продажбата на LBRY токени на вторичните пазари като „нарушение на законите за ценните книжа“ и се е въздържал от предоставяне на становище по въпроса. Дийтън призна, че това е по-добра от нищо ситуация, намеквайки, че може да се разглежда като благоприятен аспект на решението на съда.

Техническият директор на Ripple Дейвид Шварц изрази задоволство, считайки го за победа, че съдът не е класифицирал нормалното използване на токена LBC като нарушение на законите за ценните книжа. Това признаване предполага, че редовното използване на токена се счита за допустимо в рамките на правната рамка, осигурявайки положителен изход за случая.

Важно: Моля, имайте предвид, че тази статия има за цел само да предостави информация и не трябва да се приема като правен, данъчен, инвестиционен, финансов или друг вид съвет.

$XRP

Публикацията на Милчо Атанасов: "Техническият директор на Ripple (XRP) обявява победа, тъй като Altcoin губи делото на SEC" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!