Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

TokenUnlocks: LDO на стойност над $14 милиона и AVAX токени на стойност почти $100 милиона ще бъдат отключени тази седмица

Според данни от TokenUnlocks, токените от основните проекти като платформата за залагане на ликвидност Lido, публичната верига Avalanche и игралната гилдия Yield Guild Games ще бъдат отключени в големи количества тази седмица.

Токенът за управление LDO на Lido се очаква да отключи 8,5 милиона (на стойност приблизително $14,2 милиона) на 26 август, което представлява приблизително 0,97% от общото предлагане. Данните показват, че тези 8,5 милиона LDO ще бъдат разпределени на инвеститори в проекти, които преди това са получили 300 милиона отключени LDO. В момента 99,12% от LDO са отключени.

Източник: TokenUnlocks

Родният токен на Avalanche AVAX се очаква да отключи 9,54 милиона (оценени на $102,86 милиона) на 26 август, което представлява 2,77% от общото циркулиращо предлагане. Токените, отключени този път, ще бъдат разделени между стратегически партньори (2,25 милиона), фондация Avalanche (1,67 милиона), екип (4,5 милиона) и участници в airdrop (1,13 милиона).

Токенът YGG на Yield Guild Games се очаква да отключи 12,2 милиона (приблизително $2,87 милиона) на 27 август, което представлява 6,6% от циркулиращото предлагане. Около 30% от доставките на токени в момента са отключени.

Основни токени на стойност над $200 милиона ще бъдат отключени тази седмица: Какво трябва да знаете

Популярни проекти, чиито токени ще бъдат отключени тази седмица, също включват SPACE ID (ID), 1 инч (1INCH) и Acala (ACA).

Отключването на токени отключва ликвидност и въпреки че обикновено се разглежда като мечи, въздействието му върху пазарните тенденции е едва доловимо.

Според CoinDesk, фирмата за анализи The Tie е проучила повече от 350 000 събития за отключване на токени и е установила, че средно токените са паднали преди събитието да се случи. Въпреки това, когато освободената ликвидност надхвърли 100% от средния дневен обем на търговия, цената бързо се възстановява след събитието за отключване, преди да падне отново в рамките на две седмици.

източник

Тази статия TokenUnlocks: LDO на стойност над $14 милиона и AVAX токени на стойност почти $100 милиона, които ще бъдат отключени тази седмица, първоначално се появи на Zombit.

Публикацията на Олег Димитров: "TokenUnlocks: LDO на стойност над $14 милиона и AVAX токени на стойност почти $100 милиона ще бъдат отключени тази седмица" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!