Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Топ 10 на най-добре представящите се активи през 2023 г

Топ 10 на най-добре...
Топ 10 на най-добре представящите се активи през 2023 г

Неотдавнашните действия, предприети от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC), насочиха вниманието към крипто регулацията, като тежките играчи в индустрията оценяват бъдещето на цифровите активи. Майкъл Сейлър смята, че регулаторната яснота ще бъде от полза за Биткойн, единствената криптовалута, изключена от SEC като ценна книга.

И все пак въпреки продължаващата криза на идентичността в крипто индустрията, няколко цифрови актива се противопоставиха на шансовете и показаха забележителен растеж. В някои случаи това може да е пряко свързано с нарастващото раздразнение на потребителите от нарастващия държавен и корпоративен контрол.

tomi (TOMI) – Цена: $5,06, 1-годишен ръст: 6300%

tomi, проект, ръководен от осем крипто ветерани – четирима от които все още анонимни – изгради алтернатива без наблюдение на World Wide Web, управлявана от DAO. Монетата TOMI на tomi е валутата на неговата екосистема. Неговият впечатляващ ръст от 6300% през изминалата година и пазарна капитализация от $200,45 милиона подчертават напредъка на алтернативната интернет мрежа на tomi, tomiNET, насърчава управляваната от общността цензура на по-незаконните дейности, които се разпространяват в най-известните алтернативни интернет мрежи днес.

PepeCoin (PEPE) – Цена: $0,00000094, 1-годишен ръст: 3,263%

Вероятно най-популярният memecoin след Doge, PEPE успешно се възползва от мема, който е най-обичан от най-неизлечимата онлайн демографска група, която можете да си представите, и такъв, за който е известно, че е приел крипто рано. С ръст от 3,263% е безопасно да се каже, че работи.

Conflux (CFX) – Цена: $0,1818, 1-годишен ръст: 714%

Tokens of Conflux Network (CFX), блокчейн, фокусиран върху Азия, който е приел прякора „китайски Ethereum“, е високопроизводителна блокчейн платформа, предназначена да позволи разработването на мащабируеми и сигурни децентрализирани приложения. С пазарна капитализация от $526,32 милиона, впечатляващият растеж на Conflux от 714% демонстрира потенциала му да революционизира блокчейн индустрията.

TomoChain (TOMO) – Цена: $1,4885, 1-годишен ръст: 480%

TomoChain е мащабируема блокчейн платформа, която има за цел да осигури бързи и сигурни транзакции за децентрализирани приложения и издаване на токени. С пазарна капитализация от $150,76 милиона, впечатляващите 480% растеж на TomoChain отразяват потенциала му да се справи с предизвикателствата, свързани с мащабируемостта в блокчейн индустрията.

Render (RNDR) – Цена: $1,9334, 1-годишен ръст: 377%

Solana и Litecoin като най-добре представящите се криптовалути през 2023 г.

Render Network свързва потребители, които искат да изпълняват задачи за рендиране, с хора, които имат неактивни графични процесори за обработка на рендерите. Със значителния си ръст от 377% през изминалата година и пазарна капитализация от $708,18 милиона, Render се очертава като един от най-разрушителните блокчейн проекти, предоставящи случаи на употреба в реалния свят в индустрията.

FLOKI (FLOKI) – Цена: $0,000021, 1-годишен ръст: 169%

Вдъхновен от популярната тенденция на мем токени, FLOKI захранва Valhalla Metaverse. С темп на растеж от 169% през последната година и пазарна капитализация от $198,34 милиона, FLOKI привлече вниманието на инвеститорите, търсещи нетрадиционни инвестиционни възможности.

Radiant (RAD) – Цена: $0,2531, 1-годишен ръст: 7%

Базираният на Arbitrum протокол за децентрализирано финансиране (DeFi) Radiant се фокусира върху създаването на екосистема за децентрализирано финансиране и незаменими токени (NFT). Въпреки скромния си растеж от 7% през последната година, пазарната капитализация на Radiant от $66,97 милиона го прави интересен играч в развиващия се пазар на DeFi.

„Мисията на Radiant DAO е да обедини милиардите фрагментирана ликвидност в паричните пазари Web3 под един безопасен, удобен за потребителя, капиталово ефективен omnichain протокол.“

Injective (INJ) – Цена: $5,88, 1-годишен ръст: 361%

Injective е децентрализирана платформа за интелигентни договори, оптимизирана за изграждане на финансови приложения. Платформата е създадена с помощта на Cosmos SDK и уникално предоставя plug-and-play модули, които помагат на разработчиците бързо да изградят сложни протоколи, фокусирани върху области като обмен, опции, деривати и кредитиране. Injective вече е една от най-оперативно съвместимите мрежи с естествен достъп до активирани вериги Cosmos IBC и Ethereum. С пазарна капитализация от $470,46 милиона, впечатляващият растеж на Injective от 361% подчертава потенциала му да разруши традиционните финансови пазари.

SingularityNET (AGIX) – Цена: $0,2030, 1-годишен ръст: 336%

SingularityNET е децентрализирана платформа, която има за цел да обедини изкуствения интелект (AI) и блокчейна. Със своя растеж от 336% през изминалата година и пазарна капитализация от $247,9 милиона, SingularityNET е в челните редици на разработването на AI и децентрализирани мрежи.

Линейни финанси (LINA) – Цена: $0,0138, 1-годишен растеж: 4%

Linear Finance е децентрализиран протокол за емитиране на синтетични активи, който позволява създаването и търговията с различни синтетични активи. Въпреки скромния си ръст от 4% през изминалата година, пазарната капитализация на Linear Finance от $68,15 милиона демонстрира потенциала му да разруши традиционните финансови пазари.

Публикацията на Тодор Цонев: "Топ 10 на най-добре представящите се активи през 2023 г" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!