Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

ТОП 5 AI КРИПТО КОЙНИ

Графика GRT

Graph е децентрализиран протокол с отворен код, който използва технологията на разпределената книга за независимо събиране на данни, елиминирайки необходимостта от посредници. Този протокол функционира като световен APU (интерфейс за програмиране на приложения), предназначен да индексира и организира ефективно данните. Той използва езика GraphQL, за да позволи лесен достъп и обработка.

Подобно на начина, по който Google индексира мрежата, протоколът Graph индексира данни от блокчейн. Индексирането на блокчейн данни обаче създава предизвикателства поради наличието на множество интелигентни договори, съхраняващи данни, което може да попречи на бързите отговори на заявки от децентрализирани приложения (DApps). За да се справи с това, протоколът Graph използва подграфи за безпроблемно извличане на данни от блокчейна. Подграфите служат като отворени API, които определят данните за индексиране и метода им за съхранение.

Родният токен на мрежата The Graph се нарича GRT. GRT се използва за разпределяне на ресурси в мрежата. Това е ERC-20 крипто токен, който може да се съхранява в Ethereum (ETH) и други портфейли, съвместими с ERC-20.

С максимално предлагане от 10 милиарда монети, циркулиращото предлагане на GRT токени в момента възлиза на 8,7 милиарда. Към момента цената на GRT е $0,1002, което води до пазарна капитализация от $902 милиона.

AGIX

В момента AGIX е една от най-търсените AI монети, налични на пазара. Като роден токен на платформата SingularityNET, AGIX играе решаваща роля в улесняването на транзакциите в тази децентрализирана блокчейн платформа с отворен код. Потребителите могат удобно да участват в покупката или продажбата на различни AI продукти чрез тази платформа. Той служи като динамичен пазар за търговия с данни, модели и други основни инструменти, които допринасят за напредъка на ИИ чрез ефективни процеси на обучение.

Максималният таван за предлагане на AGIX токени е два милиарда, с циркулиращо предлагане от 1,2 милиарда AGIX монети. В момента AGIX може да се похвали с пазарна капитализация от $249 милиона, докато цената му е $0,2038 според последните налични данни.

Оазис

Oasis се представя като децентрализирана блокчейн мрежа от ниво 1, щателно изработена, за да даде приоритет на скалируемостта, гъвкавостта и поверителността. Със здрава и сигурна архитектура тази блокчейн мрежа позволява висока пропускателна способност, като същевременно поддържа минимални такси за газ. Неговата уникална архитектура го отличава като потенциален двигател за различни Web 3.0 приложения, благодарение на разделянето на консенсусния механизъм и интелигентното изпълнение на договора. В резултат на това разработчиците могат без усилие да внедряват приложения, фокусирани върху поверителността, на намалена цена.

Крипто новини: Послание на бившия шеф на SEC до крипто ентусиасти, измамите дебнат навсякъде

Вълнуващо, Oasis наскоро разкри значителен екосистемен фонд, възлизащ на 235 милиона долара. Този фонд играе жизненоважна роля в предоставянето на подкрепа за проекти, изградени върху мрежата на Oasis, като насърчава растежа и иновациите в екосистемата. ROSE, неговият роден токен в момента се търгува на $0,044, допринасяйки за пазарна капитализация от $251 милиона към момента на писане.

Рендиране

Render е базирана на Ethereum блокчейн разпределена GPU мрежа, която функционира като основна платформа за анимация, VFX рендиране и графики на движение. Неговият естествен токен, Render (RNDR), служи като полезен токен, специално проектиран за използване в рамките на мрежата Render. Мрежата се състои от две основни заинтересовани страни: 1) Създатели и 2) оператори на възли. Чрез мрежата Render създателите получават достъп до огромната GPU мощност, налична в мрежата, което им позволява да генерират висококачествени изображения и визуално завладяващо съдържание при изключителни скорости и намалени разходи. От друга страна, операторите на възли отдават под наем своята процесорна мощност на GPU на тези създатели и в замяна получават токени за рендиране като награди.

В момента търгуваната стойност на Render (RNDR) възлиза на $1,95, което допринася за впечатляващата пазарна капитализация от $715 милиона към момента на писане.

Извличане на ai

Fetch.ai е децентрализирана платформа с отворен код с цел създаване на стабилна инфраструктура за развитието на цифрова икономика. Използвайки силата на изкуствения интелект (AI), тази платформа дава възможност на потребителите да създават автономни икономически агенти. Тези агенти притежават способността да се ангажират във взаимодействия един с друг, като изпълняват задачи като вземане на решения, анализ на данни и функции за прогнозиране.

Родният токен на платформата Fetch.ai е известен като FET. Този токен служи като основа за изграждането на икономическа екосистема, проектирана специално за автономни агенти на ИИ, която има потенциала да наруши различни индустрии, включително финанси, транспорт и енергетика.

В момента FET може да се похвали с циркулиращ запас от приблизително 746 милиона монети, като максималната граница на предлагането е 3 409 064 989 монети. По отношение на пазарната капитализация, FET възлиза на 155 милиона долара, като цената му е записана на 0,1185 долара към момента на писане.

Публикацията на Светлана Петкова: "ТОП 5 AI КРИПТО КОЙНИ" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!