Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Топ 5 AI проекта на Solana

Топ 5 AI проекта на...
Топ 5 AI проекта на Solana

Solana се появява като първокласна платформа за светкавично бързи AI транзакции

Въпреки неотдавнашните транзакционни предизвикателства, Solana твърдо се утвърди като лидер в управлението на светкавични транзакции както за AI, така и за крипто начинания. Неговата паралелизирана среда привлече вниманието от io.net, децентрализирана мрежа, предлагаща глобални GPU ресурси за начинания на AI и машинно обучение.

В новаторско развитие, подчертано чрез поредица от публикации от Bankless, базираните на Solana AI проекти разшириха своите хоризонти. Разкриването на дългоочакваното стартиране и airdrop на io.net през април, което може да се похвали със зашеметяващата оценка от 1 милиард долара и събраните 30 милиона долара, означава важен крайъгълен камък за пазара на AI на Solana.

Топ 5 AI проекта на Solana: Задвижване на бъдещето със светкавично бързи транзакции

С нарастващото очакване за това важно събитие, нека се потопим в областта на AI проектите, процъфтяващи в екосистемата на Solana. Ето петте най-добри AI проекта, които да проучите на този възходящ пазар:

1. Nosana

Nosana е в челните редици на революционизирането на AI изчисленията със своята децентрализирана мрежа, пригодена специално за задачи за извеждане на AI. Създавайки пазар за мощност на GPU, Nosana предлага рентабилно и мащабируемо обучение и изпълнение на AI модели, предвещавайки промяна на парадигмата както за стартиращи компании, така и за изследователи.

2. Grass

Чарлз Хоскинсън подчертава ангажимента към проекта Cardano

Използвайки L2 мрежата на Solana, Grass събира публични уеб данни за обучение на AI модели. Потребителите могат активно да допринесат, като инсталират разширение за браузър, което ефективно трансформира техните браузъри в възли. Grass стимулира участието чрез точкова система, целяща да възнагради потребителите за техния ценен принос към събирането на данни.

3. Synesis One

Изграден върху блокчейна Solana, Synesis One демократизира разработката на AI, като позволява на хората да печелят криптовалута чрез задачи като етикетиране на данни. Чрез опростяване на обучението на AI модели и насърчаване на прозрачността при обработката на данни, Synesis One насърчава растежа на справедлива и управлявана от данни икономика, достъпна чрез браузъри или мобилни приложения.

4. Dither

Dither надхвърля традиционната роля на търговски бот за Telegram, използвайки исторически данни за разработване на инструменти за търговия за различни приложения. Неговият SeerBot идентифицира потенциални предимства на жетоните, докато предстоящите инструменти включват семантичен снайпер за оценка на жетони и Fantasy Football Draft Player Analysis за ентусиасти на спортни залагания.

5. gmAI

gmAI обогатява Solana dApps с усъвършенствани AI възможности, включително анализ на данни в блокчейна, оценка на риска в интелигентни договори и оптимизиране на процесите за отглеждане на добиви. Бета версия със стимули е на хоризонта, привеждайки се в съответствие с по-широката му визия да поддържа не само DeFi, но и игри във веригата и автоматизирани DAO.

Докато Solana продължава да утвърждава позицията си на предпочитана платформа за AI и крипто начинания, тези пионерски проекти илюстрират иновативния потенциал, присъщ на екосистемата на Solana, обещавайки вълнуващи перспективи за бъдещето на приложенията, управлявани от AI.

Публикацията на Роберт Петров: "Топ 5 AI проекта на Solana" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Стратегически про...
Стратегически прозрения на фона на потенциалния спад на Биткойн

Навигиране в потенциалния спад на Биткойн: Прозрения от пазарния експерт Майкъл Ван Де Попе На фона на продължаващото очарование от...

Прогноза за Битко...
Прогноза за Биткойн: Навигиране във волатилността с Patric H. Insights | CryptelligenceX

Навигация в променливостта на Биткойн: прозрения от Патрик Х. в CryptelligenceX В непрекъснато променящия се пазар на криптовалутата...

Чарлз Хоскинсън п...
Чарлз Хоскинсън предупреждава срещу рисковете от цифровите валути на централната банка (CBDC)

Чарлз Хоскинсън изразява загриженост относно цифровите валути на централната банка (CBDC) Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, наскоро...

Биткойн скочи над...
Биткойн скочи над $63 000 на фона на колебанията на пазара на криптовалута

Биткойн скочи над $63 000 на фона на колебанията на пазара на криптовалута: въздействие върху алткойните и бъдещи перспективи Пазарът на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!