Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Този AI Altcoin ще затъмни Polkadot?

Този AI Altcoin ще...
Този AI Altcoin ще затъмни Polkadot?

Прогнозата на Google Bard за $20K BTC; Този AI Altcoin ще затъмни Polkadot?

В света на крипто никога не липсват вълнуващи прогнози и смели твърдения. Последният поред идва от неочакван ъгъл: Bard, генеративният AI чатбот на Google. На фона на този прогнозен анализ от Bard, ново ICO тихомълком нараства на заден план. Влезте в InQubeta, бързо развиващата се платформа за интегриране на блокчейн и AI. Въпросът, който вълнува всички: Ще засенчи ли този алткойн, ориентиран към ИИ, Polkadot?

InQubeta: Начело на AI-крипто революцията

Преди да се задълбочим в прогнозите на Google Bard, първо трябва да признаем феноменалния възход на InQubeta във фазата на предварителна продажба. Като пионер в демократизирания подход към стартиращите инвестиции в ИИ, InQubeta използва потенциала на обещаващи начинания в ИИ и прозрачността на блокчейн технологията. Тяхната платформа за групово финансиране гарантира, че стартиращите AI фирми, които по-рано бяха домейн на няколко избрани елита, сега са достъпни за по-широка аудитория. Токенът QUBE е доказателство за тяхната визия, предлагайки уникална възможност за ежедневните инвеститори да бъдат част от трансформиращи иновации на AI.

Като се има предвид бързият му възход и празнината, която запълва на пазара, не би било несправедливо да се очаква потенциалът на InQubeta да съперничи или дори да надмине утвърдени монети като Polkadot. Той вече е преминал над 2,4 милиона долара финансиране и все още сме в третия етап на предварителната продажба.

Google Bard: The Forecaster

Преминавайки към Bard, идеята на Google напоследък прави заглавия. Стартиран като контра на ChatGPT на OpenAI, Bard имаше скромен старт през март 2023 г., като първоначалните отговори бяха донякъде хладни. Въпреки това ангажиментът на Google за разширяване и усъвършенстване на чатбота доведе до по-широкото му пускане през май и впоследствие до значителен скок в ангажираността на потребителите.

Скорошната прогноза на Бард за Биткойн, не е изненадващо, предизвика вълни в крипто общността. AI ботът предвижда BTC да достигне границата от $20 000 в близко бъдеще, смело твърдение, което заинтригува много заинтересовани страни и развълнува инвеститорите. Подобни прогнози от мощни AI модели не бива да се приемат леко, особено като се има предвид техният капацитет да анализират огромни масиви от данни и модели на кракване извън човешкото разбиране.

Пътят напред за InQubeta и Polkadot

Altcoin Altcoin: Възходът на груповата валута, кой Altcoin ще бъде следващият Биткойн?

Polkadot, със своята многоверижна оперативна съвместимост, е любимец на крипто света от известно време. Неговото обещание да позволи на различни блокчейни да споделят информация и транзакции е несъмнено революционно. DOT, неговият роден актив, беше един от най-добрите алткойни в последния бич.

Въпреки това, InQubeta, с двойния си фокус върху AI и крипто, създава своя собствена ниша. Неговата монета ERC20, QUBE, не само улеснява частични инвестиции в стартиращи AI компании, но също така е оборудвана с дефлационни атрибути за дългосрочен растеж. Ако InQubeta продължи по сегашната си траектория и успее да продължи да изпълнява обещанията си, има всички основания да вярваме, че може да предизвика господството на Polkadot в близко бъдеще.

Заключение: Бъдеще, оформено от иновации

Докато прогнозата на Google Bard за BTC ще бъде наблюдавана отблизо, това, което е безспорен, е трансформиращият потенциал на AI в света на финансите и извън него. Самият Bard, въпреки нестабилния си старт, показва скока, който AI е направил в разбирането и отговора на човешките запитвания.

Възходът на InQubeta, от друга страна, подчертава неограничените възможности, които възникват, когато AI срещне крипто. Ако InQubeta успее да поддържа инерцията си и да продължи да изпълнява мисията си, крипто светът може много добре да стане свидетел на появата на нова мощна централа, която потенциално да засенчи непоколебими играчи като Polkadot.

В този динамичен пазар именно иновациите и способността да се отговори на нуждите на пазара ще определят победителите. Тъй като инвеститорите и ентусиастите наблюдават внимателно всяко движение, едно е сигурно: сливането на AI и блокчейн обещава бъдеще, пълно с възможности.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Този AI Altcoin ще затъмни Polkadot?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!