Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Трябва ли Litecoin Биковете да се притесняват под $100?

Вълна от разпродажби принуди цените на Litecoin да паднат под $100, но биковете все още доминират на пазара с възможно преминаване до $125.

Лайткойн [LTC] се отказа от печалбите си през март през по-голямата част от април и май. Биковете започнаха трудно през юни, като LTC падна до $71, но оттогава биковете подхраниха невероятно рали.

Пазарната структура на Litecoin остава възходяща за 1-дневната времева рамка. Спадът под $100 обаче породи опасения, че продавачите започват да имат преднина. Зоната от $90-92 е от решаващо значение при определянето дали биковете или мечките ще спечелят тази битка.

Litecoin пада под бичия пробив, но купувачите все още могат да имат надежда

В 1-дневната времева рамка Litecoin има силен бичи импулс, пробивайки над $100 на 30 юни. Този импулс отслабна по време на оттеглянето през последната седмица. Отразявайки това, RSI падна към неутралните 50, но продължи да показва възходящ импулс.

OBV е във възходящ тренд и в същото време CMF също показва пари, които текат към пазара. Индикаторите за общия обем показват, че все още има търсене зад Litecoin. Въпреки това блокът за мечи поръчки, формиран на 18 април, не действаше като зона за подкрепа след повторен тест.

Трябва ли търговците на Shiba Inu да се притесняват, тъй като датата на стартиране на Shibarium остава несигурна

Нивата на корекция на Фибоначи са начертани в движение от $70,75 до $115. Нивата на корекция от 50% и 61,8% при $92,88 и $87,65 тепърва ще бъдат тествани като подкрепа. Тези нива все още имат потенциала да генерират възходяща реакция за Litecoin.

Падащият MVRV предполага теглене на печалба, но ще започне ли да се възстановява лихвеният процент?

Данните на Coinglass показват, че неотдавнашното покачване на LTC е придружено от огромен скок в отворения интерес. Тъй като цената започва да пада, отвореният интерес също пада. Въпреки че това подчертава разочарованието на биковете през изминалата седмица, това не е знак за обръщане на тенденцията.

Данните от Santiment подчертаха спад в съотношението MVRV за 90 дни, което предполага, че някои притежатели са продали активи, за да реализират печалби. Въпреки това, средната възраст на монетата отново започна да се покачва, намеквайки за натрупването на Litecoin.

В съчетание с ценовото действие на 1-дневната времева рамка, отклонението остава възходящо. Мечките ще поемат властта, когато цената на Litecoin падне под границата от $87,65.

Ценовото действие вероятно ще бъде нестабилно през следващите няколко дни, но е вероятно пробив над $90. Това би означавало фаза на консолидация преди следващото голямо движение.

Публикацията на Олег Димитров: "Трябва ли Litecoin Биковете да се притесняват под $100?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ripple (XRP): Пра...
Ripple (XRP): Правната битка със SEC и анализ на цените

Ripple (XRP) е изправен пред гнева на SEC по време на правна битка: Анализ на цените и пазарни тенденции Продължаващият правен спор между...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!