Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Трябва ли майсторите търговци да следят пазара всеки ден?

Мой приятел, който спечели 200 000 юана, направи 1,5 милиона юана! Той никога не наблюдава пазара или акциите и смята, че К-линията е за измама на инвеститорите на дребно! Той многократно каза: Търговията с акции означава, че печалбите и загубите идват от същия източник.

Много хора са твърде близо до пазара и искат да знаят утрешния възход и спад. Те искат да бъдат умни хора на фондовия пазар. Фондовият пазар обаче е за измъчване на умни хора. Основната сила не се страхува от вашето хвърляне, а страхува се да лежи хоризонтално, защото за да прибере реколтата праз, празът трябва да се изправи сам.Лесен за използване.

Борсовата търговия означава, че печалбите и загубите идват от един и същи източник!

Печалбата и загубата идват от един и същ източник, тоест вие не сте там, когато рязко се покачи, и ви няма, когато рязко спадне. Бяхте там, когато пазарът падна рязко, и бяхте там, когато пазарът се повиши рязко. Не мислите ли да купувате долните 9 и да избягвате върха всеки ден? Това, което основната сила не може да направи, могат ли инвеститорите на дребно да го направят ?

Институции, чуждестранен капитал, социално осигуряване, фондове, частен капитал... кое не разчита на спечелените доходи? Те имат повече от 10 трилиона средства, разчитат на краткосрочни игри и разчитат на суингове. Имат ли още нужда от това пазар?

Във всички исторически дъна няма концепция за лов на изгодни сделки. Хората, които инвестират в стойност и дългосрочни инвестиции, са основно пълни с позиции и могат само да лежат. Точно както каза Ge Weidong: легнете и преследвайте щастието. Най-ниската точка е за мистериозни средства. Който се обади на това място, се отваря от други. Никой не може да познае къде иска да падне.

В основата си всички фондове имат свои собствени мисли. Само мистериозни фондове и непокаяни инвестиции могат да ги ръководят, така че А-акциите се наричат ​​пазари на политики. Винаги съм знаел, че не мога да купя дъното в най-ниската точка. В началото на годината бях заседнал на 3400 пункта и изравних спада от повече от 400 пункта с пълна позиция. Защото не избегне големия спад, не пропуснах голямото покачване на положителна линия по-късно и задържах пазарния индекс Сигурността е във възход.

Ако приемете, че печалбите и загубите идват от един и същ източник, няма да сте обсебени от това да купувате дъното и да бягате от върха.Без тази идея естествено ще можете да намалите много преследването на възхода и убиването на падането. Tiantianhuan] Хората, които искат да купят дъното и да избягат от върха, в крайна сметка ще преследват възхода и ще убият падането.

Как майсторите търговци каляват манталитета си?

Цената на акциите, на какво разчита да се покачи?

Без значение каква е акцията, тя има растяща логика. Вие знаете нейната растяща логика. Можете да правите печалби, без да наблюдавате пазара. Не знам, но наблюдаването на пазара преследва покачването и убива спада. Ако искате да направите Т, ще купувате високо и ще продавате ниско, и продавайте.Много често се продава акция.В основата на продажбата на акция е вашето мнение за нея.Логиката на покачването не е ясна, дали е стойностна инвестиция или тема спекулация.

Темата за реклама е комбинираната сила на пазара, доминирана от емоции, претеглена от акции със сини чипове и разчитаща на представянето. Много хора го разбират по този начин. Те не могат да кажат, че е правилно или грешно, но е съвсем малко по-малко от същността.

Ядрото е логиката Например: PetroChina и Sinopec, когато суровият петрол се покачва, представянето на PetroChina е добро, но когато суровият петрол спада, Sinopec е по-способен да поеме въздействието на търговците на едро, защото бизнесът им е различен.

Когато стоките се покачат, особено суровият петрол, обикновено като се спотайвате в тези циклични акции, най-вероятно ще можете да направите печалба, без да е необходимо да държите под око пазара, защото покачването е тенденция. Стига да знаете положението на стоките, няма нужда да следите пазара.

Когато стоките се покачват, особено суровият петрол, обикновено като се криете в тези циклични акции, имате голяма вероятност да реализирате печалба. Не е необходимо да следите пазара, защото покачването е тенденция. Стига да знаете положението на стоките, не е необходимо да следите пазара.

Това е просто споделяне на логиката на цикличните акции, както и на потребителските акции9 и технологичните акции. Накратко, всички те се покачват поради логиката, а не заради чистите спекулации. След като разберете логиката, няма значение дали държите под око пазара или не.

Ако не знаете логиката, ако държите позиция, вие само ще изпаднете в дилемата да гоните възхода и да убивате падането, което не е благоприятно за печалби.Емоциите са нещо, което може да се използва неограничено, когато наблюдавате пазара .

Публикацията на Димитър Тодоров: "Трябва ли майсторите търговци да следят пазара всеки ден?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!