Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цена и пазарна динамика на Polkadot: Цялостен анализ

Цена и пазарна...
Цена и пазарна динамика на Polkadot: Цялостен анализ

Анализиране на цените и пазарните тенденции на Polkadot: Анализ на диаграма и данни

В динамичния пазар на пазара на криптовалута, Polkadot (DOT) наскоро претърпя забележителни ценови движения, повлияни от лидерството на Биткойн и общите тенденции на пазара. Нека се задълбочим в цялостен анализ на диаграмата и данните на Polkadot, за да придобием представа за текущата му траектория:

Анализ на диаграмата Polkadot:

 • Преглед на дневната графика: Polkadot в момента се търгува в определен диапазон, колебаейки се между значителното ниво на подкрепа от $6,4 и критичната съпротива от $7,4. Това странично движение отразява несигурността в бъдещата посока на пазара.
 • Скорошна тенденция: Polkadot намери подкрепа близо до долната граница на диапазона при $6,4, което предизвиква възходяща тенденция. Този импулс обаче намаля при достигане на горната граница от $7,4, съвпадаща с 200-дневната пълзяща средна, което доведе до незначително отхвърляне.
 • Настроения на пазара: Балансът между купувачи и продавачи предполага продължаваща консолидация, докато настъпи валиден пробив. В краткосрочен план се очаква лека низходяща тенденция, насочена към критичното ниво от $6,4.

4-часов анализ на времевата рамка:

 • Ценови диапазон: Цената на Polkadot остава ограничена в решаващ диапазон близо до критичното ниво на подкрепа от $6 и прага на съпротива от $7,4. Въпреки това няма ясна индикация за следващия му ход.
 • Зона на съпротива: След като срещна съпротива близо до нивото от $7,4, дефинирано от нивата на Фибоначи 0,5 ($7,4) и 0,618 ($7,8), цената показва потенциално доминиране на продавача и недостатъчен импулс нагоре. Това предполага възможна низходяща тенденция, насочена към долната граница на диапазона.

Анализ на данни на Polkadot:

 • Настроения на фючърсния пазар: Анализирането на настроенията на фючърсния пазар е от решаващо значение за прогнозиране на бъдещите очаквания на Polkadot. Последните данни разкриват спад на отворения лихвен процент (OI) и процентите на финансиране до най-ниските им стойности, подобно на моделите, наблюдавани в началото на 2024 г.
 • Пазарна динамика: Спадът както на OI, така и на нивата на финансиране предполага готовност за агресивно прилагане, което потенциално води до значително движение. Ако текущата фаза на консолидация доведе до повишено търсене и дълги позиции, пазарът може да навлезе в забележима възходяща тенденция, насочена към по-високи ценови нива.

Заключение:

Анализ на Solana (SOL): текуща пазарна динамика и бъдещи перспективи

Цената и пазарната динамика на Polkadot показват период на консолидация, с потенциал за значително движение в близко бъдеще. Търговците и инвеститорите трябва да следят отблизо ключовите нива на подкрепа и съпротива, както и настроенията на фючърсния пазар, за да се ориентират в потенциалните възможности в развиващия се пазар на Polkadot.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Цена и пазарна динамика на Polkadot: Цялостен анализ" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

SEC настоява за п...
SEC настоява за подаването на Ethereum ETF: Влиянието на BlackRock и пазарните последици

SEC призовава емитентите да ускорят подаването на документи за Ethereum ETF: BlackRock ли стои зад натиска? Общността на криптовалутите е...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!