Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Shiba Inu [SHIB] се повишава с наближаването на старта на Shibarium

Цената на Shiba Inu (SHIB) се е повишила с над 12% през последните три дни, водена от предстоящото стартиране на Shibarium. Този скок в интереса идва след ръст от 5% в цената на SHIB след частичната победа на Ripple в правната битка с SEC. Впоследствие обаче стойността спадна.

Тъй като търсенето на SHIB, вторият по големина memecoin след Dogecoin, продължава да расте, има възможност за допълнителни скокове на цените през следващите дни.

Shiba Inu също проучва възможностите в Metaverse, виртуален свят, създаден от компютърни технологии. Концепцията зад Metaverse е да осигури среда, в която хората могат да взаимодействат с виртуални предмети и други по начин, подобен на реалния свят. Metaverse на Shiba Inu има за цел да улови това изживяване.

Стартирането на уебсайта shib.io отбеляза откриването на Metaverse на Shiba Inu. Тази платформа има потенциала да добави полезност към SHIB токена. Освен това функционалността на Shiba Metaverse може да бъде интегрирана в наскоро пуснатата тестова мрежа Shibarium.

Напрежението за цените на Shiba Inu (SHIB) нараства с наближаването на старта на Shibarium

Бяха консултирани с изкуствен интелект, наречен ChatGPT, за обсъждане на идеалните характеристики на Metaverse. Достъпност, оперативна съвместимост, потапяне, креативност и иновация бяха определени като желани характеристики. ChatGPT призна силните страни на Shiba Inu Metaverse в креативността и иновациите, но подчерта несигурността по отношение на неговата достъпност и оперативна съвместимост.

AI може да играе значителна роля в подобряването на изживяването на Metaverse. Може да създава по-реалистични виртуални асистенти, да разработва сложни виртуални герои и да автоматизира задачи като генериране и модериране на съдържание.

Анализирайки ценовите графики на SHIB, индикатори като RSI, MFI и OBV предполагат възходящо движение в краткосрочен план. ChatGPT прогнозира, че стойността на SHIB ще варира между $0,000008 и $0,000012 в рамките на една седмица.

Въпреки че ChatGPT не може да предвиди бъдещи резултати от спортни събития, политически състезания или да извършва уеб търсения, той спомена, че за SHIB ще бъде дългосрочно усилие да достигне ценовата марка от $1.

Проучването на Shiba Inu Metaverse и консултирането с AI разкриха обещаващи открития, но е важно да се подхожда предпазливо към ценовите прогнози.

Публикацията на Светлана Петкова: "Цената на Shiba Inu [SHIB] се повишава с наближаването на старта на Shibarium" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!