Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Solana може да скочи до $30 след преодоляване на тази съпротива

Цената на Solana претърпя значително покачване в средата на юни, но скорошната фаза на корекция я понижи до $22, където намери силна подкрепа. Текущата техническа перспектива е наклонена към мечките, което предполага лек спад преди възможен обрат.

През последната седмица алткойнът се опита да се повиши от подкрепата, но възходящият импулс намаля. Въпреки че е вероятно отскок да се дължи на зоната на търсене под $22, нова съпротива при ниво от $25 може да представлява предизвикателство.

Графиките за други алткойни също са под натиск надолу, тъй като Биткойнът пада в диапазона от $29 000. За да може SOL да обърне прилива, общата сила на пазара е от решаващо значение. Спадът в пазарната капитализация на SOL показва продължаващ контрол на продавача върху цените.

Анализ на цените на Solana: Еднодневна графика

Solana се търгува на $22,80 на дневната графика

Към момента на писане SOL се търгува на $22,80, показвайки стабилност около важна зона за подкрепа. Въпреки че спад от това ниво може да привлече купувачи, алткойнът има потенциал да падне под границата от $20. Ако купувачите се намесят, следващите нива на съпротива ще бъдат $23 и $25.

След като ценовата граница от $25 бъде пробита, Solana може да се насочи към $30, което предполага потенциален ръст от 36%. SOL обаче трябва да избягва спад под $20, тъй като това би обезсилило всяко възходящо възстановяване. В предишната сесия обемите на търговия на SOL паднаха, което показва отслабване на покупките.

технически анализ

Солана рисува ниски купувачи на дневната графика

Цената на Solana може да скочи до $30 след преодоляване на тази съпротива

SOL показва увеличаване на натиска за продажба, което показва, че купувачите все още не са навлезли в положителна зона. Индексът на относителната сила остава под полулинията, подчертавайки липсата на възходящ импулс, тъй като продавачите са повече от купувачите по време на наблюдението.

Освен това SOL е под 20 простата пълзяща средна, което показва липса на търсене на това ниво и допълнително предполага, че продавачите контролират импулса на цените на пазара. Предстоящата търговска сесия има голямо значение за монетата, тъй като купувачите ще определят бъдещата посока на алткойна.

Solana формира сигнал за продажба на дневната графика

Ниското търсене на алткойн доведе до формирането на сигнал за продажба. Това показва, че мечките продължават да доминират на пазара. Заслужава обаче да се отбележи, че тези сигнали за продажба постепенно намаляват по размер.

Индикаторът Moving Average Convergence Divergence (MACD), който измерва импулса на цената и промяната на тенденцията, показва червени ленти. Това четене корелира със сигнал за продажба. Независимо от това сигналът за продажба беше сравнително краткотраен, което предполага, че алткойнът може да има известна покупателна способност през следващите търговски сесии.

От друга страна, индексът на насоченото движение (DMI), който показва посоката на цената, остава отрицателен. -DI проводникът (оранжев) е над +DI проводника.

Напротив, средният движещ се индекс е над марката 40, което показва, че посоката на цената може да се промени през следващите сесии.

Публикацията на Сребрин Петров: "Цената на Solana може да скочи до $30 след преодоляване на тази съпротива" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!