Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Solana скочи в деня на Genesis

Цената на Solana скочи...
Цената на Solana скочи в деня на Genesis

Солана се издига в Деня на Genesis

Цената на Solana стана свидетел на забележителен скок, преживявайки увеличение от 15% в рамките на 24 часа и скок от 31% през седмицата, достигайки $198 преди леко отдръпване. Въпреки по-широките разпродажби на крипто в четвъртък и петък, Solana показа силен импулс нагоре, водещ на пазара. Анализатори, проучващи катализатора зад това рали, посочиха мем монети и децентрализирани борси, хоствани на проекти, базирани на Solana.

Официалният акаунт на Solana отбеляза „Деня на Genesis на Solana 2024“ с публикация, отбелязваща последните четири години от стартирането на Mainnet Beta на Solana, като се фокусира върху поддръжката на интелигентни договори и децентрализирани приложения.

Total Value Locked (TVL) на Solana надхвърли 10 милиарда долара след стартирането си през ноември 2021 г., но последващи прекъсвания доведоха до спад на тази стойност поради опасения за сигурността. Въпреки това последващата подкрепа в екосистемата на Solana улесни възстановяването на TVL от $1 милиард през януари до над $4 милиарда днес, основно водено от растежа на залагането, ликвидното залагане и децентрализираните борси, както се съобщава от DefiLlama.

Цената на Solana (SOL) скочи: Ново рали или ехо от възстановяване на пазара?

Ралито на цените на SOL първоначално намери подкрепа във високата ликвидност, генерирана от интереса към мем монети като dogwifhat (WIF), Bonk и Myro. Проекти на Solana като Jupiter, Raydium и Jito също допринесоха за този импулс, като Book of Meme (BOME) подкрепя Solana днес.

Ще продължи ли цената на SOL да расте?

Цената на SOL скочи с над 15% през последните 24 часа до $198 преди леко отдръпване. Трябва да се отбележи, че обемът на търговията е намалял с 10% през същия период. Анализаторът Майкъл ван де Попе подчерта потенциала за значителна корекция в Solana, като отбеляза предишна корекция от 35% за по-висок период от време в сравнение с двойката BTC/USDT. Той предположи, че най-добрата входна точка в алткойните по време на бичи пазар обикновено се случва след корекция от 20-60%.

Междувременно крипто анализаторът и експерт по DeFi Майлс Дойчер разкри токени, които е закупил по време на минали спадове, включително SOL, SEI, NEAR, FTM и SUI.

Въпреки че отворените позиции за транзакции на Solana отбелязаха 15% увеличение през последните 24 часа и 4% през последните 4 часа, имаше почти 2% спад през последния час, което показва потенциална волатилност в бъдеще.

Публикацията на Георги Шопов: "Цената на Solana скочи в деня на Genesis" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!