Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Stellar (XLM) очаква 60% покачване, но първо трябва да излезе от този модел

Цената на Stellar (XLM) се търгува в средата на дългосрочен диапазон, като се понижи, след като достигна годишния си връх през юли.

Въпреки спада, дневните показания на времевата рамка показват, че се очаква пробив от текущия модел. Това може да доведе до нов годишен връх.

Stellar Price се консолидира след отхвърляне

Седмичният технически анализ на времевата рамка за XLM показва, че цената е пробила от дългосрочна низходяща линия на съпротива през януари. Преди пробива линията е била на място в продължение на 616 дни.

След това XLM се премести над съпротивата от $0,105 и достигна нов годишен връх от $0,195 през юни. Оттогава обаче цената падна, създавайки дълъг горен фитил и няколко мечи седмични свещника.

Прогнозирайте, подгответе, печелете. Посетете за XLM крипто прогнози.

Основната зона на съпротива е $0,23, докато най-близката дългосрочна хоризонтална подкрепа е $0,105.

XLM/USD Седмична графика. Източник: TradingView

Седмичният RSI дава неопределено четене. RSI е индикатор за импулс, използван от търговците, за да оценят дали даден пазар е свръхкупен или свръхпродаден и да определят дали да натрупат или продадат актив.

Показания над 50 и възходяща тенденция предполагат, че биковете все още имат предимство, докато показания под 50 показват обратното.

Цената на XRP отпечатва този точен възходящ модел отново, очаква се 25% рали за бикове на Ripple

Въпреки че RSI намалява, той все още е над 50. Тези противоречиви признаци не успяват да потвърдят посоката на тенденцията.

Прогноза за цената на XLM: Достигна ли цената дъно?

По-внимателен поглед към анализа на дневната времева рамка дава възходяща перспектива. Прогнозата е направена с помощта на вълновата теория на Елиът. Теорията за вълната на Елиът, инструмент, използван от техническите анализатори за изследване на дългосрочните ценови тенденции и настроенията на инвеститорите, се използва за прогнозиране на пазарните тенденции.

Броят на вълните посочва, че цената на XLM е в четвъртата вълна на увеличение от пет вълни (бяло). Четвъртата вълна е приела формата на триъгълник, далеч най-вероятният модел за завършване на вълна четири. Цената се доближава до края на триъгълника, така че скоро се очаква да се случи решително движение.

Пробив ще потвърди, че тенденцията е възходяща и вълна пет е започнала. В този случай XLM може да се увеличи с 60% до следващата съпротива при $0,230. Целта се намира с помощта на разширението 3.61 на първа вълна.

Въпреки това, ако цената се счупи, тя може отново да преразгледа зоната от $0,130. Въпреки че това няма да обезсили бичия брой, понижение под върха на вълна едно при $0,118 би го направило. В този случай цената на XLM може да падне с още 35% и да достигне $0,09.

XLM/USDT дневна графика. Източник: TradingView

В заключение, най-вероятната прогноза за цената на XLM е възходяща. Очаква се увеличение от 60% до следващата съпротива при $0,23.

Въпреки това, спад под $0,118 ще обезсили тази възходяща перспектива и може да доведе до 35% спад до $0,09.

$XLM

Публикацията на Сребрин Петров: "Цената на Stellar (XLM) очаква 60% покачване, но първо трябва да излезе от този модел" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Цената на Биткойн...
Цената на Биткойн скочи над $66 000: Загадъчният туит на Майкъл Сейлър

Скок на цената на Биткойн над $66 000: Прозрения за пазара и загадъчният туит на Майкъл Сейлър Психологическият праг на Биткойн Тъй като...

Биткойн: $150K до...
Биткойн: $150K до август реалистични ли са?

Биткойн $150K до август реалистични ли са? Подробен анализ Биткойн (BTCUSD) показа силен отскок, което доведе до оптимистични прогнози за...

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Биткойн скочи над...
Биткойн скочи над $67 000, докато пазарът на криптовалута се съживява

Биткойн скочи над $67K, докато крипто пазарът се възстановява с институционална подкрепа Цената на Биткойн (BTC) скочи над границата от $67...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!