Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Възраждането на мем монети – PEPE Coin анализ и прогнозиране на цените

Възраждането на мем...
Възраждането на мем монети – PEPE Coin анализ и прогнозиране на цените

Анализ на монети PEPE: Възраждане на мем монетите

PEPE, известна мем монета, която се гордее със значителна пазарна стойност, отново привлича светлината на прожекторите, напомняйки за своите славни дни в средата на миналата година. Монетата стана известна на местните борси в Турция, заемайки третата позиция по обем на търговия, изоставайки плътно след USDT и BTC. С нарастващия интерес на инвеститорите PEPE се превърна в водещата алтернативна криптовалута в Турция, според данни, получени от 21milyon.com.

Изследване на траекторията на PEPE Coin

Анализите на седмичните графики от май 2023 г. рисуват картина на безмилостните усилия на биковете на PEPE Coin да пробият дългогодишната линия на съпротива. Тенденцията към намаляване на съпротивата представлява значителна пречка за ралито, което доведе до спад на цената до $0,00000059 през септември. Въпреки това вътрешните спорове в екипа бяха оставени настрана, което предизвика възраждане на стойността на монетата.

Пътуването на PEPE е белязано от три неуспешни опита за пробив, кулминиращи с дългоочаквания пробив. Седмичният индекс на относителна сила (RSI) сигнализира за продължителен възходящ тренд, издигайки цената до $0,0000171 към момента на изготвяне на този доклад.

Прогноза за цената на монетите PEPE: Възходяща перспектива

Известният крипто коментатор Bluntz Capital, под неговия псевдоним, прогнозира началото на нова възходяща траектория, намеквайки за перспективата за достигане на по-високи върхове. JJcycles предвижда PEPE Coin да се очертае като лидер в предстоящата лудост с мем монети, докато Майкъл очаква да се насочи към исторически върхове след пробива на намаляващата линия на съпротива.

Анализ на потенциала на Pepe Coin (PEPE) да достигне $1 до 2024 г

Исторически погледнато, мем монетите са донасяли спекулативни печалби по време на подобни възходящи фази, често ставайки свидетели на метеоритни скокове, надхвърлящи 40%, катализирани от възходящи настроения.

На дневните графики броят на вълните на Елиът рисува възходяща перспектива, отразяваща дългосрочното обръщане на тенденцията, наблюдавано на седмичната графика. Това настроение придобива допълнително доверие на фона на скока на Биткойн до прага от $55 000.

Броят на вълните, показателен за ясна възходяща траектория, предполага, че коригиращата фаза след възходящото вълнение е приключила. Ако прогнозите се осъществят според очакванията, PEPE Coin може да се насочи към нивото на съпротива от $0,0000020, крайъгълен камък, който наближава, докато се съставя този доклад. Освен това, надминаването на този връх може да проправи пътя за монетата да пробие най-високото си ниво за всички времена (ATH).

Въпреки това, инвеститорите, които възприемат низходяща позиция, трябва да се подготвят за потенциално отдръпване към нивото на подкрепа от $0,0000006 в случай на затваряне под $0,00000105.

Публикацията на Николай Кръстев: "Възраждането на мем монети – PEPE Coin анализ и прогнозиране на цените" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Анализ на BNB, So...
Анализ на BNB, Solana и Ripple: потенциални сценарии

Анализиране на BNB, Solana и Ripple в текущата пазарна среда Пазарът на криптовалути продължава да проявява нестабилност, разочаровайки...

Биткойн: Стратеги...
Биткойн: Стратегически пазарни прозрения

Скорошният ръст на Биткойн на фона на стратегически пазарни движения Биткойн (BTC) демонстрира забележителен ръст в представянето на пазара,...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред натиск при подкрепа от близо $60 000

Биткойнът се бори за $60 000: Институционално влияние и краят на „опасната зона“ Биткойн (BTC) се сблъска с натиск надолу, тъй...

Анализ и прогнози...
Анализ и прогнози за цените на Polkadot (DOT) и Bitcoin (BTC)

Анализиране на прозренията на Capo: Прогнози за цените на Polkadot (DOT) и Bitcoin (BTC) В нестабилния свят на криптовалутите, прозрения от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!