Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

VC Spectra доминира, проблеми за Aptos & Hedera

VC Spectra доминира,...
VC Spectra доминира, проблеми за Aptos & Hedera

В пазар, доминиран от VC Spectra, предизвикателствата на Aptos & Hedera

Aptos (APT) и Hedera (HBAR) са изправени пред предизвикателства на пазара, тъй като VC Spectra (SPCT) продължава да доминира. Aptos (APT) продължава да се понижава въпреки скорошното партньорство с Microsoft, докато Hedera (HBAR) наскоро претърпя масивен спад, незасегнат от скорошно партньорство с RAK DAO. Нека се потопим в новините и да разгледаме защо VC Spectra се оказва сила, с която трябва да се съобразявате.

Aptos (APT) се срива след хип-рали, управлявано от Microsoft

Aptos (APT) наскоро се срина със 7,1% само за четири дни. Aptos (APT) падна от $7,82 на 9 август 2023 г. до $7,16 на 13 август 2023 г.

Макар и опустошителен, този спад е само една десета от спада от 70%, който Aptos (APT) е имал през годината. Aptos (APT) падна от годишен връх от $19,92 на 26 януари 2023 г. до $5,89 на 10 юни 2023 г.

Като по-положителна бележка, токенът Aptos (APT) претърпя скок от 11,6% след обявяването на 9 август 2023 г. за сътрудничество с Microsoft за интегриране на AI инструменти в неговата блокчейн мрежа и подобряване на приемането на Web3 във финансовия сектор. Партньорството има за цел да използва услугата Azure OpenAI на Microsoft и да въведе иновации в токенизацията на активи и плащанията във веригата.

Това бързо покачване на цената се случи в рамките на 50 минути след разкриването на новината, което изстреля APT до $7,92, преди да се установи на $7,51. Въпреки това, Aptos (APT) се бори да поддържа тези печалби, тъй като продължава да намалява.

Hedera (HBAR) се понижава въпреки обещаващото партньорство

Hedera (HBAR) продължава да се понижава, като цената пада с 12,6% в рамките на три дни. Това се случи, когато Hedera (HBAR) падна от $0,063 на 9 август 2023 г. до $0,055 на 12 август. Оттогава Hedera (HBAR) леко се възстанови към 13 август, търгувайки се по-високо на $0,056.

RAK Digital Assets Oasis (RAK DAO), свободна зона на Обединените арабски емирства (ОАЕ), обслужваща крипто компании, си партнира с фондацията HBAR, за да подпомогне стартиращите Web3 компании. Тази помощ се предоставя чрез програма за безвъзмездни средства и опит в използването на блокчейна Hedera (HBAR).

Въпреки че партньорството с Hedera (HBAR) като цяло се счита за добър ход, настоящите регулаторни несигурности в крипто индустрията може да попречат на стартиращите компании, които искат да се възползват от тази инициатива.

Анализаторите прогнозират, че Hedera (HBAR) може да продължи да се понижава, ако настъпи устойчив пробив под нивото на подкрепа от $0,055.

VC Spectra продължава да вижда масивни придобивания

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, специализиран в доходоносни перспективи в секторите на криптовалутите и финтех. Потребителите на VC Spectra (SPCT) получават достъп до разнообразна селекция от токени и пазарни ниши, съчетани с допълнителните предимства на тримесечни дивиденти и обратно изкупуване, получени от техните печалби от активи.

Освен че служи като основна среда за транзакции, собственият SPCT токен на VC Spectra предлага на потребителите достъп до различни услуги на платформата. Освен това SPCT токените позволяват на потребителите да гласуват за ходовете на платформата.

VC Spectra (SPCT) е във втория етап от публичната си предварителна продажба, като предлага своите токени за $0,011. Потребителите, които придобият SPCT сега, могат да очакват значително увеличение от 127,27% на стойността, тъй като VC Spectra (SPCT) напредва към етап 3, където SPCT се очаква да струва $0,025.

Тъй като VC Spectra (SPCT) напредва през своите последователни етапи на предварителна продажба, се очаква стойността му да се покачи до $0,080. Това означава, че потребителите на етап 2 могат да се насладят на забележителни печалби до 627%, когато SPCT стане наличен на борсите. Освен това участниците могат да се възползват от допълнителен бонус от 25% върху депозираните от тях средства.

Публикацията на Наталия Иванова: "VC Spectra доминира, проблеми за Aptos & Hedera" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!