Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Visa разкрива програма за лоялност Web3

Visa разкрива програма...
Visa разкрива програма за лоялност Web3

Visa разкрива програма за лоялност Web3, включваща геймифицирани награди и цифрови портфейли

Инициативата за сътрудничество със SmartMedia Technologies цели революция в програмите за лоялни клиенти

Visa, водеща сила в сферата на дигиталните плащания, обяви разработването на новаторска програма за лоялност Web3, която обещава интерактивно търсене на съкровища и геймифицирани награди. Тази иновативна инициатива, създадена в сътрудничество със SmartMedia Technologies, има за цел да промени традиционните програми за лоялност чрез въвеждане на ангажираност на клиентите чрез цифрови портфейли и уникални изживявания.

Основни характеристики на програмата за лоялни клиенти Web3 на Visa:

  1. Интерактивен лов на съкровища: Програмата ще въведе ангажиращи дейности като търсене на съкровища, добавяйки интерактивно и геймифицирано измерение към изживяването за лоялност.
  2. Дигитални портфейли: Марките ще имат възможност да създават дигитални портфейли от името на своите клиенти, осигурявайки сигурно и удобно пространство за съхраняване на наградни точки и уникални преживявания.
  3. Платформа за ангажиране на клиенти: Решението за ангажиране на лоялност Visa Web3 служи като платформа за ангажиране на клиентите, позволявайки безпроблемно интегриране на цифрови портфейли и персонализирани изживявания за лоялност.

Справяне с развиващите се очаквания на клиентите:

Преминаването на Visa към програма за лоялност Web3 е в отговор на променящите се потребителски очаквания. Докладът за лоялност, цялостно проучване на Bond, разкри, че клиентите все повече желаят награди отвъд традиционните покупки. Изследването подчертава важността на насърчаването на връзки с фирми, които споделят подобни ценности. Съществуващите програми за лоялност, според доклада, все още не са включили механизми, които улавят тази връзка ефективно.

Epik разкрива Lockr, удивително мобилно приложение Web3

Катлийн Пиърс-Гилмор, старши вицепрезидент и глобален ръководител на решенията за издаване във Visa, коментира еволюцията на програмите за лоялност през последното десетилетие. Тя отбеляза, че конвенционалните подходи не са успели да се адаптират към променящите се нужди на потребителите. Решението за лоялност Visa Web3 има за цел да запълни тази празнина, като въведе уникални цифрови колекционерски предмети, свързани с дейности като закупуване на билети за спортни събития или участие в търсене на съкровища с добавена реалност.

Революционизиращи програми за лоялност:

Сътрудничеството на Visa със SmartMedia Technologies при разработването на това решение за лоялност означава стратегически ход към пазара на Web3. Програмата не само въвежда геймификация, но също така дава възможност на марките да предлагат цифрови портфейли на клиентите. Тези портфейли се превръщат в център за печелене на награди и получаване на предимства, вариращи от онлайн изживявания до лични събития в пътувания, спорт и развлечения.

Пресечната точка на технологията Web3, дигиталните портфейли и персонализираните преживявания е готова да революционизира традиционния модел на програмата за лоялност. Далновидният подход на Visa има за цел да създаде по-динамична и ангажираща екосистема за лоялност, съобразена с развиващите се предпочитания и ценности на днешните потребители. Тъй като гигантът за дигитални плащания проправя пътя за иновативни решения за лоялност, индустрията следи отблизо за потенциалната трансформация на динамиката на ангажираност на клиентите.

Публикацията на Светлана Петкова: "Visa разкрива програма за лоялност Web3" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Устойчивостта и р...
Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията

Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията На фона на значителна инерция и случайни спадове, Биткойн (BTC)...

Биткойн и Етериум...
Биткойн и Етериум са изправени пред натиск за продажба

Биткойн и Ethereum под натиск: Анализ на активността на китовете и пазарните настроения Въпреки че Биткойн (BTC) не успя да надхвърли...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!