Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Втората половина на фокуса

Вчера говорих за надграждането на Ethereum 2.0 в Канкун. V Бог каза, че Ethereum 2.0 може само да победи Ethereum. Всъщност Polkadot също има тази надежда. Току-що влязох в Polkadot, но.

Понастоящем Polkadot е актуализиран от две години. Независимо дали цената B се движи на $5,2, пазарната стойност все още е на 11-то място и е най-екологичният, а развитието е сравнително добро. По-важното е, че напредъкът на Polkadot е много бавен, по-бавен от очакваното. Но като цяло е много по-бърз от ETH2.0, теоретично може да се реализира пълната версия на Polkadot.

Ето една популярна наука за управлението на Polkadot 2.0.Най-просто казано, има два вида оригинално надграждане + итерация на иновация.

Първият е надграждането на оригиналния 1.0. Например, първата точка на надграждането е скалируемост и степенуване на влияние. В системата за управление 1.0 предложенията и референдумите се третират еднакво независимо от типа. Системата за управление 2.0 може да степенува влиянието на предложения, като например гъвкаво делегиране Системата за управление 1.0 може да поддържа делегиране на гласуване, но не може да делегира права на глас на различни хора според източника на събитието, докато системата за управление 2.0 може да направи това;

Надстройте втората точка на сигурност, за да удължите времето за вземане на решения Въпреки че рискът от централизация е премахнат в системата за управление 2.0, за да се гарантира сигурността и стабилността на мрежата, броят на активните решения по едно и също време ще бъде ограничено; намеса, като се вземе предвид възможността Открити са грешки, когато предложението е прието и е въведена функцията за намеса, ръчно отмяна и забавяне, както и отмяната на съвета 1.0 и въвеждането на организация за стипендии за увеличаване на централизацията .

Вторият е иновативният механизъм и функция на 2.0.Добавено е пасивно делегиране.Този механизъм е подобен на принципа, че попечителят предоставя правата си на глас безплатно, като разчита на портфейла;Разходите за делегиране;дисциплината на участие в управлението, и евентуалното въвеждане на стимули за участие в управлението, но това предстои да се определи в момента и има много фактори.

Изглежда, че е доста заплетен.Всъщност той се основава главно на системата за управление Polkadot.Трябва да обърнем внимание само на една точка, а именно дали неговите стимули за управление 2.0 са осъществими и иновативни.Например, в допълнение към парачейн плъгин слот търг, може ли повече DOT да бъдат заложени или унищожени по подобен начин.

Резюме: В крайна сметка цената B падна от най-високата точка от $55 през ноември 2021 г. до момента, което изглежда е паднало 10 пъти.Въпреки това, при най-ранното разделяне първоначалната обща сума беше 10 милиона, а разделянето беше 100 пъти. Пазарната стойност от 1 милиард остава непроменена. Например тя беше 300 щатски долара преди спирането, което съответства на 100 DOT3 щатски долара, включително началото на ноември и декември 2020 г. Дъното му беше около 4 щатски долара. Всъщност , все още има печалби, които са два пъти по-бързи. , Мисля, че все още трябва да се смели в краткосрочен план и най-добрата точка на намеса трябва да бъде 3~4

Понастоящем секторът Polkadot наистина има най-много инвеститори на дребно на целия пазар. През 2022~2023 г. представянето на цената B е най-лошо, а измиването е най-безмилостно. Ето защо мисля, че след като Polkadot 2.0 се развие добре от втората половина на годината до следващата година, той ще движи сектора.Старт, ще има известен взрив, възможни са и инвестиции в фиксирани средства.

Надявам се това да помогне

......

1. RabbitX, деривативен DEX проект, ще издаде airdrops на ранни потребители за търговия и моментната снимка ще приключи на 30 юни. Не знам дали си струва, но тази година има много airdrops. За да се увеличи привързаността на потребителите, групата на проекта обича да участва в airdrops. Подобно на DYDX, това прави много хора богати, така че ако видите добър проект за тестова мрежа или нещо подобно в бъдеще, използвайте B След няколко рунда какво ще стане, ако спечелите награда от милион долара?

2. ENS спечели 1,4 милиона щатски долара през май, като всички те се вляха в ENS DAO; всеки месец бяха регистрирани около 16 000 нови имена на домейни .eth. ENS е еквивалент на малка компания. Мисля, че това е един от малкото проекти в цялата кръг, който печели пари. Съотношението спадна наскоро, но не може да поддържа непрекъснатия поток от средства. В противен случай BN може да получи ID проект. BNB може да грабне каквото да грабне;

3. CICC: Новите разпоредби на Хонконг за надзор на виртуални активи влязоха в сила, насърчавайки стабилното развитие на индустрията на виртуални активи в Хонконг и екологията на Web3. Той започна да влиза в сила вчера и темпото на популяризиране на целия кръг B се ускорява. Много пъти съм казвал, че секторът на Хонконг се справя добре и краткосрочната точка е тук. Изчакайте, докато пламъкът се изключи по-късно , и накрая да видим дали средствата ще потекат другаде.

4. Индекс на алчността и страха 50 неутрален

Преглед на първата половина на 2023 г. и кодовете за богатство през втората половина на годината

......

Езерце за риба: U, работа (нормална, задържана, необичайна, неудържима)

B 27158 поддържа 26500 нормално

Първичен мейнстрийм

E 1897 поддържа 1800 нормално

BNB 305 поддържа 300 нормално

вторичен мейнстрийм

XRP 0,515 Поддържа 0,5 Нормално

DOGE 0,072 Поддръжка 0,07 Нормално

MATIC 0.907 поддържа 0.8 нормално

DOT 5.2 поддържа 5 нормални

Наполовина през 2023 г

LTC95 Поддръжка 90 Нормално

DASH 42.4 поддържа 40 нормални

Говорете накратко за пазара, поддържайте предишната гледна точка, той все още се колебае и посоката е нагоре; E linkage shock 1800~2000, XRP, LTC, силен от независимостта, задържане; Shanzhai, ARB plate, Hong Kong plate , изкуствен интелект.

Публикацията на Тодор Цонев: "Втората половина на фокуса" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!