Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Web3 инфраструктурен алткойн скочи над 120%

Web3 инфраструктурен...
Web3 инфраструктурен алткойн скочи над 120%

Токенът AIOZ скочи с над 120% след пускането на Vision Paper, разкривайки амбициозна пътна карта

Web3 инфраструктурният алткойн скочи над 120% тази седмица след пускането на нов „Vision Paper“

Родният токен за помощ на мрежата AIOZ, AIOZ, стана свидетел на изумителен скок от повече от 120% през изминалата седмица, като в момента се търгува на около $0,151 спрямо $0,0683 преди седем дни. Тази забележителна възходяща тенденция изстреля криптовалутата, класирана на 241-во място по пазарна капитализация, до зашеметяващото увеличение от 1095% през последния месец.

AIOZ Network: Изграждане на Web3 инфраструктура за AI, съхранение и стрийминг

AIOZ Network работи като Layer-1 Interoperable blockchain в рамките на екосистемата Cosmos (ATOM), включваща съвместимост с Ethereum Virtual Machine (EVM). Позиционирана като Web3 инфраструктурен проект, мрежата AIOZ е проектирана да обслужва услугите за изкуствен интелект (AI), съхранение и стрийминг.

Пускането на Vision Paper задейства рали

Xion интегрира стейбълкойна USDC в своя инфраструктурен стек

Неотдавнашният скок в AIOZ стойността на токена корелира с публикуването на новия „Vision Paper“ на проекта, очертаващ бъдещите случаи на използване и пътна карта на мрежата AIOZ. Печалбите на токена се ускориха значително след публикуването на този стратегически документ, сигнализирайки засилен инвеститорски интерес и доверие в проекта.

Амбициозната пътна карта подчертава ключови етапи

Според разкритата пътна карта, AIOZ Network очерта амбициозни планове за своето развитие:

  1. Обновяване на уебсайта (до края на 2023): Проектът възнамерява да подобри онлайн присъствието си чрез обновяване на уебсайта си, привеждане в съответствие с по-широки брандиране и комуникационни стратегии.
  2. Децентрализирана Web3 платформа за инфраструктура за съхранение (AIOZ W3S – Q1 2024): AIOZ Network планира да стартира своята децентрализирана Web3 платформа за инфраструктура за съхранение, AIOZ W3S, през първото тримесечие на 2024 г.
  3. Изчислителна инфраструктура за AI Web3 (AIOZ W3AI – Q2 на 2024 г.): Второто тримесечие от 2024 г. е предназначен за пускането на първата версия на изчислителната инфраструктура Web3 AI на AIOZ, AIOZ W3AI, демонстрирайки ангажимента на проекта за интегриране на изкуствения интелект в неговата екосистема.
  4. Децентрализирана инфраструктура за поточно видео (Q3 2024): През следващото тримесечие AIOZ Network има за цел да представи своята децентрализирана инфраструктура за поточно видео, отбелязвайки важен крайъгълен камък в нейната пътна карта.

Отговор на пазара и бъдещи последици

Положителният отговор на пазара на Vision Paper на AIOZ отразява скок в доверието на инвеститорите, воден от очертаните етапи на развитие и стратегическия фокус на проекта върху инфраструктурата Web3. Предстоящите инициативи, включително децентрализираното съхранение и AI изчислителните платформи, подчертават ангажимента на AIOZ Network за предоставяне на иновативни решения в рамките на Web3 пространството.

Тъй като AIOZ продължава да прави крачки в своето развитие, участниците на пазара ще следят отблизо нейния напредък , особено по отношение на постигането на очертаните етапи и подобряването на неговата екосистема. Неотдавнашното рали служи като доказателство за въздействието на цялостната стратегическа комуникация и прозрачните пътни карти на проекти в динамичния пазар на криптовалута.

Публикацията на Николай Кръстев: "Web3 инфраструктурен алткойн скочи над 120%" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!