Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Web3 Pioneer Treehouse се гмурка в NFT

Web3 Pioneer Treehouse...
Web3 Pioneer Treehouse се гмурка в NFT

Web3 Pioneer Treehouse разширява NFT Analytics с придобиване на Origins

Във вълнуващ ход, базираната в Сингапур Web3 фирма за данни Treehouse обяви придобиването си на Origins Analytics, отбелязвайки значителна стъпка към подобряване на своите възможности в света на анализа на Non-Fungible Token (NFT). Стратегическият ход, разкрит в прессъобщение в четвъртък, подчертава отдадеността на Treehouse да предоставя авангардни услуги на своите клиенти и по-широката NFT общност.

Операцията на Treehouse в данните за цифрови активи

Treehouse, известен играч в областта на данните за цифрови активи, е специализиран в предоставянето на цялостни решения за данни, пригодени за институционални клиенти. В основата на предложенията на Treehouse е неговият водещ продукт Hyperion. Hyperion е доказателство за иновациите, предлагайки усъвършенствани инструменти за управление на портфолио и пазарна информация. Тази мощна платформа дава възможност на институционалните инвеститори и професионалните търговци, като им предоставя несравним контрол върху техните цифрови активи.

С Hyperion потребителите получават достъп до разнообразен набор от над 30 уиджета, улесняващи персонализирани визуализации на таблото за управление. Тези джаджи служат като безценни инструменти за наблюдение на тенденциите на пазара на криптовалута, оценка на ефективността на портфолиото и оценка на свързаните рискове. Безпроблемното интегриране на авангардна технология позволява на Treehouse да осигури холистичен подход към управлението на цифрови активи, определяйки нови индустриални стандарти.

Придобиване на Origins: Портал към подобрен NFT анализ

Придобиването на Origins Analytics представлява стратегически ход за Treehouse, подобрявайки неговите възможности в сферата на NFT. Origins Analytics, водеща платформа за анализ, използва както данни във веригата, така и извън нея, за да предостави цялостен NFT анализ на данни. Обслужвайки разнообразна аудитория, включително търговци на NFT, протоколи и студия за игри, Origins Analytics събра стабилна общност от над 10 000 потребители.

Представен Биткойн: Декодиране на криптовалутата Pioneer

Като част от придобиването, Treehouse е готов да приветства екипа от основатели на Origins, интегрирайки техния опит безпроблемно в продуктовия пакет на Treehouse. Това сътрудничество обещава вълнуващи разработки, включително внедряване на система за уведомяване за NFT портфейл с алгоритмично маркиране на живо, базиран на команди генериран пазарен анализ на NFT и API за профилиране на NFT портфейл. Тези усъвършенствани функции са готови да революционизират пазара на NFT, като предоставят на потребителите на Hyperion безценна информация за обемите на търговия, социалните настроения, поведението на притежателите и други.

Ангажимент за високи постижения и удовлетвореност на клиентите

Брандън Го, главен изпълнителен директор на Treehouse, изрази непоколебимата ангажираност на компанията към своите клиенти след това стратегическо придобиване. Той подчерта отдадеността на Treehouse да предоставя несравними услуги на потребители с NFT експозиции, подчертавайки важността на привеждането в съответствие на технологичния напредък с променящите се нужди на потребителите. С технологията на Origins, безпроблемно интегрирана в Hyperion, Treehouse е готов да служи на по-широката NFT общност, насърчавайки вземането на информирани решения и овластявайки колекционери и търговци.

История на стратегическия растеж

Пътуването на Treehouse към превръщането му в „Най-изчерпателната платформа за анализ на цифрови активи“ е белязано от стратегически етапи. През 2021 г. компанията успешно набра 18 милиона долара от начален кръг, привличайки инвестиции от разнообразен набор от рисков капитал и стратегически инвеститори. Известни имена като Lightspeed, MassMutual, Binance, Mirana, LeadBlock, Jump, GSR и Wintermute разпознаха потенциала на Treehouse и допринесоха за неговия растеж. Благоразумният подход на компанията към сливанията и придобиванията допълнително илюстрира нейния ангажимент за разширяване на своите предложения и обслужване на клиентите си с несравнима експертиза.

В заключение, придобиването от Treehouse на Origins Analytics предвещава нова ера на иновации и високи постижения в сферата на NFT анализи. С фокус върху напреднала технология, удовлетвореност на клиентите и стратегически растеж, Treehouse е готов да предефинира пазара за анализ на цифрови активи. Тъй като компанията продължава да проучва сливанията и придобиванията, нейната отдаденост на предоставянето на услуги от най-високо ниво остава непоколебима, подготвяйки сцената за бъдеще, в което вземането на информирани решения и новаторските прозрения се превръщат в норма в динамичния свят на Web3 и цифровите активи.

Публикацията на Сребрин Петров: "Web3 Pioneer Treehouse се гмурка в NFT" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!