Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

XRP се търгува на червено, но настроението е „бичи“: Ето защо

След значително покачване, пазарът на криптовалута навлезе във фаза на корекция. Въпреки че общата стойност на пазара падна, най-добрите активи по пазарна капитализация не бяха засегнати от тегленето на печалба. Според скорошни доклади, някои водещи активи продължават да отчитат лека печалба. Един конкретен актив обаче е изключение от тази тенденция. XRP се движи в обратна посока.

Данните, предоставени от Santiment, подчертават, че XRP се откроява на пазара тази седмица поради големия брой транзакции, които записва, което води до загуби, а не до печалби. Това е в пълен контраст с общата тенденция, наблюдавана при други криптовалути.

Противно на типичните мечи конотации, свързани със загубите, XRP противоречи на тази представа. Анализът на Santiments показва, че в исторически план, когато коефициентът на търговия на актив като XRP предпочита загубите пред печалбите, шансовете му за поскъпване са по-високи. Следователно текущото състояние на алткойна е по-скоро бичи, отколкото мечи.

Това мнение се основава на идеята, че рязкото разпродажба може да доведе до по-високи цени. Увеличеното предлагане на тези активи може временно да намали цените, когато повечето инвеститори решат да продадат активи в очакване на спад на пазара. Въпреки това, намаляването на продажбената активност може да създаде благоприятна среда за по-високи цени, след като натискът върху продажбите отшуми.

Защо настроението на този пазар е толкова важно?

По време на публикуване XRP се търгуваше на $0,482, спад от 0,49% за деня. Струва си да се спомене, че седмичният спад на XRP достигна 1,74%, което е в рязък контраст с положителното представяне на други активи през същия период.

Активността на мрежата на XRP нараства

Наскоро алткойните отбелязаха значително увеличение на мрежовата активност. Броят на активните адреси в мрежата на XRP се увеличи значително през уикенда и тази възходяща тенденция продължи през цялата седмица. Струва си да се подчертае, че този показател се е повишил с огромните 441% през последните 7 дни. Към момента броят на активните адреси е достигнал 158 940.

Очаква се повишената мрежова активност и продължаващите загуби да повишат цените на XRP. Пазарните нагласи за XRP постепенно се превръщат в положителни, тъй като опасенията относно регулаторните проблеми на криптовалутите започват да намаляват. Тази положителна промяна в настроенията предвещава бъдещи перспективи и успех на актива.

Публикацията на Милчо Атанасов: "XRP се търгува на червено, но настроението е „бичи“: Ето защо" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Биткойн: $150K до...
Биткойн: $150K до август реалистични ли са?

Биткойн $150K до август реалистични ли са? Подробен анализ Биткойн (BTCUSD) показа силен отскок, което доведе до оптимистични прогнози за...

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Биткойн скочи над...
Биткойн скочи над $67 000, докато пазарът на криптовалута се съживява

Биткойн скочи над $67K, докато крипто пазарът се възстановява с институционална подкрепа Цената на Биткойн (BTC) скочи над границата от $67...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!