Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

XRP скочи с 87,5% в обема на търговията, сигнализирайки за потенциален отскок

XRP скочи с 87,5% в...
XRP скочи с 87,5% в обема на търговията, сигнализирайки за...

XRP нараства с над 80% в ключовите показатели на фона на усилията за възстановяване на цената

В разгара на по-широка корекция на пазара на криптовалути, XRP, дигиталният актив, тясно свързан с Ripple Labs, демонстрира забележителна устойчивост и възходящ импулс. Въпреки неотдавнашните ценови предизвикателства, XRP вече показва ранни индикации за потенциален отскок, подкрепен от няколко възходящи индикатора, сигнализиращи за подновен интерес и нарастващ натиск за купуване на пазара.

Нарастващият обем на търговия сигнализира за нов интерес

Един от най-завладяващите бичи сигнали за XRP идва под формата на значителен скок в обема на търговия. Според данни от CoinGlass, обемът на търговия на XRP е нараснал с впечатляващите 87,55% през последните 24 часа, възлизайки на общо 2,67 милиарда долара. Този скок подчертава възраждането на интереса и повишената покупателна активност на пазара на XRP.

При анализиране на обема на търговия в различни борси става очевидно, че увеличената активност не е локализирана на една платформа, а по-скоро обхваща множество борси. Binance се очертава като доминиращ играч, записвайки обем на търговия от $1,18 милиарда, следван от Bybit и OKX с обеми от $443,63 милиона и $289,05 милиона, съответно.

Откритият интерес на XRP се увеличава

Shiba Inu: Отскок при обема? DOGE20 - Нов претендент за мем монети

В тандем с нарастването на обема на търговия, XRP стана свидетел на забележително покачване на Open Interest, друг ключов показател, предоставящ представа за пазарните настроения и потенциални бъдещи движения на цените. Данните на CoinGlass разкриват 4,26% увеличение на Open Interest през последните 24 часа, достигайки общо $945,87 милиона.

За пореден път Binance води таксата в Open Interest, като може да се похвали с общо $234,65 милиона, следван плътно от Bybit с $206,15 милиона и Bitget със $140,74 милиона. Тази възходяща траектория на Open Interest, заедно с нарастването на обема на търговия, означава нарастващо чувство на оптимизъм и увереност сред търговците по отношение на ценовата траектория на XRP.

Катализатори за скока на цените на XRP

Отвъд показателите за непосредствена търговия, проактивните усилия на Ripple за създаване на нови партньорства и разширяване на мрежата от финансови институции и доставчици на плащания могат да послужат като катализатор за скока на цените на XRP. С доказан опит в сътрудничеството с големи играчи във финансовата индустрия, всякакви положителни съобщения относно нови партньорства или инициативи за осиновяване биха могли значително да укрепят доверието на инвеститорите и да повишат търсенето на XRP.

Докато XRP продължава стремежа си към възстановяване на фона на пазарните колебания, скокът в обема на търговия, съчетан с нарастващия отворен интерес и стратегическите усилия на Ripple, заедно рисуват обещаваща картина за бъдещата траектория на цифровия актив. Инвеститорите остават бдителни за по-нататъшно развитие, очаквайки потенциални катализатори, които биха могли да тласнат XRP към устойчив растеж и пазарна известност.

Публикацията: "XRP скочи с 87,5% в обема на търговията, сигнализирайки за потенциален отскок" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!