Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Закупуване на Биткойн: Как да купувате Биткойн и криптовалути, купуване на Биткойн вижте тук!

Понастоящем има три основни начина за закупуване на криптовалути в Тайван, а именно борси, обмени и извънборсови (извънборсови) транзакции.

Метод за покупка на Биткойн 1: Размяна

Потребителите могат директно да обменят обменния курс или цената на платформата, предоставена от борсата. Казано по-просто, това е подобно на това да отидете в банка, сребърен магазин или заложна къща, за да обмените валута. Ще има обменен курс купуване и продажба. Според обменния курс тайванските долари ще бъдат конвертирани в чуждестранни валути или чуждестранните валути ще бъдат конвертирани в тайвански долари.Същото важи и за криптовалутите. В момента двете борси за криптовалути в Тайван са MaiCoin и BitoEX, които основно конвертират тайвански долари в криптовалути или криптовалути в тайвански долари. MaiCoin може да се обменя за Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Litecoin (LTC), докато BitoEX може да се обменя за Bitcoin и Ethereum.

Процес на транзакция

  • Купете го на уебсайта на обменното бюро и направете поръчката директно. Платформата ще конвертира сумата в тайвански долари, която трябва да бъде платена, според обменния курс на покупната цена. След това можете да използвате онлайн паричен превод, превод на банкомат или код на супермаркет, за след като плащането приключи, сметката на платформата ще бъде директно кредитирана.акаунт за криптовалутата.

  • Продавайки криптовалута на борсата, можете незабавно да конвертирате криптовалутата в тайвански долари, като направите поръчка, но трябва да преминете през KYC проверка на самоличността и да свържете банкова сметка, за да изтеглите тайвански долари на платформата. След преминаване на удостоверяването, платформата позволява на потребителите да теглят тайвански долари по своите банкови сметки.Според общите обменни бюра тегленето на тайвански долари обикновено отнема от 1 до 3 работни дни.

предимство

  1. Няма нужда от търкане, поръчката може да бъде изпълнена веднага

  2. Лесен и удобен за работа

  3. Не вземайте предвид дълбочината на проблема

недостатък

  1. широк куп-продава спред

  2. Малко възможности за избор на валута

Метод за покупка на Биткойн 2: обмен

Борсата може просто да се разбира като частна институция или компания, която предоставя платформа за покупка и продажба на криптовалути.След като потребителят се регистрира като член, той трябва да премине през процеса на удостоверяване на самоличността и да премине прегледа, преди да може да извършва транзакции с чакащи поръчки . В допълнение, законната валута трябва да бъде прехвърлена на платформата и временно съхранявана от платформата. В момента в Тайван има много борси за криптовалути. Sangcoin ще ви помогне да подредите мързеливите торби на добре известни борси за криптовалута в Тайван.

Освен това има борси, които поддържат законна валута, и такива, които не поддържат законна валута. Например борси, които поддържат законна валута, могат директно да презареждат законна валута, за да закупят Биткойни или да използват кредитни карти за покупка; напротив, борсите, които не поддържаща законна валута обикновено се нарича "обмяна на монети".

Препоръчително ли е да купувате Биткойн, когато цената му е толкова висока? Колко може да нарасне Биткойн в бъдеще? Коя цена на Биткойн е подходяща за Stud?

Процес на транзакция

  • За да купите криптовалута на обмен на фиатна валута, първо трябва да презаредите тайвански долари в сметката за обмен и можете да използвате онлайн паричен превод или превод на банкомат. След успешното прехвърляне, тайванските долари ще бъдат депозирани в активите на борсовата сметка. След това трябва да направите поръчка, за да я обработите сами, и можете да оперирате според цената, от която сте доволни.

  • Продажбата на криптовалути на борса за фиатна валута също изисква от вас сами да направите поръчка. След транзакцията можете да получите фиатна валута. Въпреки това, това е основно същото като борсата и изисква KYC удостоверяване на самоличността и обвързване на банкова сметка, за да позволи на теглене на тайвански долари.

предимство:

  1. Валутно разнообразие

  2. Цената е близка до пазарната

недостатък:

  1. Процесът на регистрация е по-сложен

  2. Трябва да се смеси и понякога трябва да изчака транзакцията

  3. Някои борси не поддържат TWD презареждане

  4. в риск от хакване

Трети метод за закупуване на Биткойни: извънборсови пазарни транзакции

Извънборсовите пазарни транзакции могат да бъдат разделени на два типа, единият е P2P директни и частни транзакции между играчи на криптовалута, а методът на транзакция може да бъде онлайн трансфер или лице в лице. Другият е да се извършват транзакции на специална извънборсова платформа (подобно на уебсайта за търговия с виртуални съкровища 8591 или уебсайта за пазаруване на Shopee), като се поставят реклами за транзакции на неговата платформа и се чака другите да направят поръчки.

Процес на транзакция

  • Начинът на покупка и продажба при частни транзакции е един и същ.След като двете страни в частната сделка се споразумеят за цената, те плащат парите с едната ръка, а криптовалутата с другата.

  • Както купувачите, така и продавачите на извънборсовата платформа могат да поставят реклами на платформата, но криптовалутата трябва първо да бъде презаредена в акаунта на платформата. След като продавачът предостави номера на получаващата сметка, купувачът извършва превода и отбелязва плащането в поръчката. В този момент съответната криптовалута на поръчката ще бъде заключена на платформата. След като продавачът потвърди получаването на превода, криптовалутата ще бъдат предоставени на купувача.

В допълнение, продавачът може да направи поръчка за закупуване на реклами в криптовалута. Продавачът първо ще предостави номера на получаващата сметка и след това купувачът ще прехвърли парите. След като преводът приключи, плащането ще бъде отбелязано в поръчката. този път криптовалутата също ще бъде заключена в платформата, докато продавачът не потвърди получаването й. След като бъде платена, криптовалутата ще бъде предоставена на купувача.

предимство

  1. Цената е по-изгодна

  2. Може да получи паричен превод в тайвански долари навреме

недостатък

  1. Лесно е да се натъкнете на измама и измама от трети страни (внимание! И двете страни трябва да удостоверят самоличността си преди транзакцията и не губете бдителност за евтино)

  2. по-малко сигурен

Тази статия Купуване на Биткойни: Как да купувате Биткойни и криптовалути, купуването на Биткойни е тук! За първи път се появи в Zombit в района на Sangcoin.

Публикацията: "Закупуване на Биткойн: Как да купувате Биткойн и криптовалути, купуване на Биткойн вижте тук!" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!